Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Ja, nem megváltás, de legtöbbször egy hajszálnyival jobban néznek ki tőle a képek, valahogy élőbbé teszi őket. Igaz az árnyékokat lecsapja, ezért importáláskor automatik ráhúzok a képekre egy shadows +15 presetet

Sok raw feldolgozót próbáltam már, és a színekből néha többet ki lehet hozni más progikkal, néha meg simán csak más lesz az eredmény... két dolog miatt maradtam a lightroomnál: a felülete könnyen átlátható, minimalista, bolondbiztos, és mert pixelkukkolva semmi nem hozza azt a szintet, mint a lr-ben kipofozott képek... ugyértem minden proginál volt valami gond a full méretben visszanézett fotókkal, vagy nem voltak elég élesek, vagy az átmenetek voltak csúnyák, vagy a zajszűrés viselkedett furcsán. Most a capture one-t tesztelgetem, kíváncsi vagyok mit lehet kihozni vele a képekből, bár picit zavar, hogy külön füleken vannak egyes csúszkák
-
rbalint88
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
hát nem t'om, én egyiktől se voltam elájulva. 14-esem volt, a másik kettőt próbáltam. nekem kitobinak drágák, az árukhoz képest sötétek, szóval olyan senki földje kicsit. onnantól kezdve, hogy táskát kell vinni, a méretkérdést mondhatni megette a fene - nyilván nem mindegy, hogy mennyire-, de a fő probléma amúgy is a súllyal van, azzal pedig nincs gond a "nagy" m4/3 obiknál sem. egy 14-42 II vagy 45-150 sem nehéz a sima zoomok közül, viszont harmad-kétharmad áron van a nanozoomokhoz képest.
azért azon gondolom nem veszünk össze, hogy egy nagy gépet jobb fogni, mint egy gm-mel bohóckodni, amiről már a 20-as palacsinta is lelóg, egy "rendes" obival meg már kifejezetten komikusan néz ki, viszont egy gx1-oly pl5-6-7, amit már meg is lehet valahogy fogni, alig nehezebb nála. -
.mf
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Ilyen is volt?

Ha már árak, mintha Amerikában nem lenne elég alacsony a bruttó ár, még 20%-ot vágnak a reconditioned EM1 (767 USD) és EM5m2 (640 USD!!) árakon
Hiába van a mintaboltnál az EM5m2-re a legjobb EU-n belüli ár, azért nem kicsit vagyok irigy azokra az amerikai árakra. Még jó, hogy idén már nem tervezek semmit sem venni (kivéve persze ha a fenti áron nekem is szembejön egy 12-40
) -
|AP|
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
a 2-es rész mögül bújnak elő a lamellák. Már nem emlékszem a pontos konstrukcióra, de szerintem azt a részt nem lehet bántani anélkül, hogy sérüljenek a lamellák.
(viszont valamelyik kínai gyártó lekoppinthatná úgy ezt a megoldást, hogy 12mm-en se lógjon be, mert egyébként sokkal jobb, mint ez a három felé nyíló)
-
törölt tag
válasz
MrChris
üzenetére
Csak 4 nap volt, megyünk mégegyszer majd, előbb Krk-n egy jet-ski-t csapatni mint most
aztán tovább le Rab-ra
De ez aug-szept. Szept jó, mert a turisták, gyerekek eltűnnek, suli, meló indul, a tenger meg csodás meleg, partok élvezhetőek ismét, nincs hering feeling... utószezon rulez. -
törölt tag
válasz
MrChris
üzenetére
Raw+jpeg-ben lőttem mindent, ez a váz jpeg (1920-ra lehozva, a ph tömörítés kicsit megeszi).
Az eredetileg linkelt kép igazából egy ACR-ben "auto" gombra katt gyorsba + horizont egyenesítés, mivel kihajolva kicsit ferde lett az eredeti, utána egy minimális zajszűrés kicsit, ennyi. A polár a "legsötétebb kék"-re volt tekerve. Nagyon nem vittem túlzásba a retust
A white-okat lehet kicsit túlküldte az ACR, de alapvetően ehető. És akkor az eredeti:Az eredetin jobban elkülönül a sirály fehérje (fejénél főleg) a felhőtől.
-
-
theporcupine
tag
válasz
MrChris
üzenetére
Azért elég nagy különbség van az ML és a Pana hack között. Ott új firmware, új funkciók, menük vannak, míg a Panánál csak paramétereket írnak át. Érdekes lenne, ha a G7 kapna egy bit rate emelést, mert a háromszor drágább GH4-et ütné tudásban külső rögzítő nélküli használat közben.
Amúgy GH4-en a 30 perc korlát nincs, kapcsolható NTSC, PAL és movie mód között és 200Mbps a max bit rate, szóval sok teret nem is hagy a hacknek. Jó lenne még, ha a lassított felvételnél is tudná a 200Mbps-t és 4K módban is, de kb. ennyi. Persze a codec állítgatás nem csak a tömörítést állítja, lehet GOP és egyéb paraméterekkel is a minőséget befolyásolni, de ennek talán már nincs akkora jelentősége.
Érdekes, de nyilván nem véletlen, hogy nem igen emelik 20-24Mbps fölé a többi Pana gépen a bitrátát, pedig biztos bírná a hardver és az átlag videózó felhasználó már 40-50Mbps körül 25p-ben teljesen elégedet lenne, nem igen produkálna látható hibákat, blokkosodást, durva részlet vesztést. De ezzel atúlárazottdrága GH-k vásárlói köre tovább szűkülne.
Kiváncsi vagyok, raknak-e még valamit az V-LOG-on kívül a firmware frissítésbe. Szerintem nem, az kell a GH5-be majd. A GH3 már nem kap semmit, ha jól gondolom, pedig ott is voltak remények (pl. focus peaking). -
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Uh, de bonyolult...
Én max valami ilyesmit szeretnék elérni, szal nem kell brutális lassítás, és mozgó emberek lenne a téma. -
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Én is twixtorral próbálkoztam egy szélfútta fűszálas tesztvideón, és a mozgó fűszálakat folyton "kettévágta"
Mit kell amúgy másképp csinálni a felvétel készítésekor? Gyors záridő? Egyéb?eeaa: teljesen tiszta, és szerintem nem marad örökre a gh4 kiváltsága, bár kár ezen vitázni, majd meglátjuk... a gh2 hack formájában szerintem sem kapja meg, de a g7 vagy bármilyen más modell még megkaphatja.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Az én videós véleményemre nem érdemes adni, egyelőre szinte "vakon" videózok, egy egyszerű slow mo-t nem tudok megcsinálni
Amúgy avchd-t használok, premiere-ben dolgozom fel... ai, lr, ps-t már évek óta használom, ezért az adobe progikban könnyebben kiismerem magam. Vegas első blikkre ijesztően bonyolultnak tűnt screenshotok meg videók alapján 
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
A g6-nál azért csak jobb minőségű az a műanyag. Pl. a gh2 sem fém, mégis masszívnak érződik, ha ahhoz hasonló, akkor én elégedett lennék... mondjuk nagyon nem korlátoznak a jelenlegi vázaim sem, szal mostanában úgy sem váltok... amire elhasználom őket, arra 25k lesz az e-m1 is használtpiacon

(#66022) Balinov: "ha lenne 100-150k HUFnyi ojrom, nem G3 lett volna"
Ha maradunk pana vonalon, annyiért még mindíg csak max g6-ot lehet venni tudtommal, ami hiába tud pár úri ficsúrt meg tuti videót, nem használom olyan örömmel, mint az olcsójános g3-at
-
Balinov
titán
válasz
MrChris
üzenetére
Koszi az infot, Nincs név!
MrChris: horror ar? 100€ lenne ertekbiztositott RoyalMail-lel a szomszed szigetrol. Vagy nem a konkret ebayes linkre ertetted, hogy horror ar?
Esetleg Oly 14-42mm F3.5-5.6 II R MSC? Szenvednek barmi hatranyt, ha G3-ra nem Pana, hanem Oly uveget tennek?
szerk:
Mercutio_: SIgma 30mm F/2.8 Art-ban sincs asszem, Magas ISO-t meg amugyis kerulnem, mint az ordog a szenteltvizet. -
Studi
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Viszont E-5 kiadása óta több, mint 1 FÉ-nyit fejlődtek a szenzorok. A kis méret miatt szerintem egyelőre nem mennek feljebb ezen a téren. Nagytele az még kell szerintem, azon a vonalon lehet, hogy a 300/4 után is lesz még fejlesztés. Hogy ez milyen szinten lesz, azt meglátjuk.
Aztán jöhetnek a brutálfényerős, időjárásálló profi fixek. Mert az azért nem pálya, hogy nincs esőben elővehető portréobi, fix alap.
-
Mercutio_
félisten
válasz
MrChris
üzenetére
Elírtam, de mivel Bali vette a fáradságot és kattintott látta, hogy 14-42 II-ről beszélek.
Balinov : Régi pana kitobinál elég nagy a gyártási szórás és nagy eséllyel vackot fogsz ki belőle. Van a réginek egy faceliftes verziója, más színű a festés a bajonet felőli részén, de ugyanolyan felejtős. Csak az új II verzióval foglalkozz. Vagy a 12-32 ami elég baba.
-
Bazsee71
őstag
válasz
MrChris
üzenetére
Én meg az E-M10 színeitől vagyok napok óta elalélva, meg úgy összességében a képminőségtől. Mennyi utómunkát spórolt meg nekem ez a kis "tücsökpöcs", egyszerűen nincs szívem hozzányúlni a képekhez. Öröm és bódottá'!

Szerk.: DxO Prime zajszűrésének köszönhetően ISO6400-on is nyugodtan lehet vele lövöldözni.

-
törölt tag
válasz
MrChris
üzenetére
Olyasmi. (Majdnem). 2016-os évre remélt profit előrejelzésén 30%-ot vágott a Nikon. Nyilván okkal, látnak valamit (és bárki más is, aki elemzi a piacot részletesen). Ami elég durva.. Amúgy ez májusi hír, csak én most látom.. [link]
A 2017-es profit célt pedig 110 milliárd jenről 38 milliárdra vágták. Omg.
Hajrá Oly.
-
jjeahh
nagyúr
-
Bazsee71
őstag
válasz
MrChris
üzenetére
Közben rátaláltam erre a CPL szűrőkről készült tesztre, ezek alapján a korábban is linkelt Kenko-val szerintem jól járnék. 58mm-ről 37mm-re átalakító adapter pedig 400 Ft postával, szóval mindkét objektív ezzel ki lenne pipálva.

-
b.vr
őstag
válasz
MrChris
üzenetére
(#65207) MrChris: Egy PanaLeica 25/1.4et, de egy Oly 45/1.8at sem tud maradéktalanul kiváltani, nem is kell neki. De ahogy többször leírtam már, gyakorlati tapasztalatból, ha arról van szó hogy egyetlen objektívet kell választani, és változatos hely- és fényviszonyok vannak, pl. barangolás városban, szűkebb utcák és tágabb terek, közben sötétebb belső terek, pl. templombelsők, aztán persze alkonyat vagy este, tehát mondjuk minél kevesebb cucc egy külföldi kiruccanásnál, akkor egy jó stabis váz + a 12-40/2.8 az szuper választás.
(#65204) jjeahh: Nem biztos hogy értem amit írsz. honnan feljebb és mire nincs más mint a Nocticron? Mlyen célra/célokra? Mihez képest és mire "semmi extra" a 75-ös, és miért csak az 1.8 a releváns paraméter?
Más. Úgy néz ki ma megyek olyan koncertre ahová gépet is lehet vinni, hosszú idő után ma akkor a 45öst teszem fel, régebben nem volt semmi extra problémám vele, de kíváncsi vagyok tegnap óta megszaporodtak-e a nyűgök vele

-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Ja, én is olvastam több helyen, hogy nem stabil hack-el, meg nem játssza le a felvett videót stb., de úgy tűnik megoldották már ezeket a problémákat mert nálam az első hack amit felraktam eddig gond nélkül működik mintha gyárilag ilyen lenne.
Studi: viszonylag olcsók ezek az állványok, hihetetlennek tűnt, hogy mégis ennyire jó minőségű
-
aginor
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Ráadásul elég ritka madár mostanában a Pana 20, ahogy látom. Köszönöm a tanácsot Neked és pandur99-nek is.

pandur99: a különbség a 14-42R-hez mérten csak észrevehető, vagy azért látványos?konyi79: amúgy megéri az árát szerinted? Egy kicsi, de azért viszonylag erős vakuban gondolkodom.
-
aginor
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Az valóban jobb (már csak fényerőben is) de kb. kétszer annyiba kerül.
Most jön a 60-as makró, meg majd a vaku is, valahol meg kell húzni a határt sajnos.
Tényleg: Nissin i40 vakut használt már itt valaki? Érdemes vele próbálkozni?
pandur99: mindenképpen érdekelne a véleményed, mert most van egy eladó példány, de még nem sokat tudok róla és sokat segítene a döntésben.

-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Gépészmérnök diplomával, mérnökként dolgozva nehezen veszi be a gyomrom, ha egy eszközt, szerszámot marketinges szúnyogcsődörökkel terveztetnek meg. Sajnos tudomásul kell venni, hogy ez a fényképezőgép váz "fejlesztés" már messze elhagyta a műszaki racionalitás ösvényét. Tisztelet a ritka, üdítő kivételnek.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Kösz! butális? há' miért
Régen oly-val is meglőttem volt, akkor szebbek voltak a fények stb. Meg a házikóról is volt már képem.: JuSzT :.: Követő af vs tapicska? Annyira sztem még nem gyorsak a mai kontraszt af-ek, legalábbis a nálam lévő panákon nem. Csak majdnem...
De lehet a g7, gh4-ben már oké a tapi af akcióra is. -
Rum.cájsz
tag
válasz
MrChris
üzenetére
Sajnos a GH4 szenzorát nem kapja meg, a DFD sztem meg nem butítahtó (az algoritmus 2 fix pontot használ, ettől kevesebbel már nem müxik), a 4K meg biztos (de ehhez nem értek).
Itt nem a formában lesz "némi" újítás, hanem a beltartalomban, csak még nem kapta fel a fejét senki.
Tényleg bízom benne hogy lesz valami értelmes teszt az új AF-ről, mert akkor rögtön választ lehetne kapni egyebek mellett a 42.5/1.7 és hát az agyonfejlesztett kitobik témájára is, ami itt rendszerint a
kategória.A Pana a saját útját járja, ez elég egyértelmű
. -
Rum.cájsz
tag
válasz
MrChris
üzenetére
A G-széria valahogy mindig is kereste az útját formailag, ez a G7 meg hát így elsőre fura, mert sokan más modellek reinkarnációját látják benne (jobb esetben), "személyeset" meg alig...
Ugyanakkor arról az egyedi képességéről még senki sem nyilatkozott, hogy a földi halandó számára elérhető közelségbe (árkategóriába) tette a Pana a legújabb (DFD) AF rendszerét és vajon használati szinten mi ebből mit profitálhatunk, vagy bukhatunk?
A PH eddigi színvonalas tesztjei alapján bízom benne, hogy egy tüzetesebb AF teszt alapján valaki választ fog tudni adni
. -
.mf
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Huh most nézem én is, fb jól feltolta még pluszba a szaturációt... igaz másik gépen (munkanotin) dolgoztam meg a képet, de ott nem volt vészes.
Igen, két és fél hete Japánban a Fujin alaposan leégtem, de annak a nagyja már lekopott. Itt kicsit a sisak és a maszk kezelésbe vette a fejem (ha sokat megyek, látszik a lenyomat), aztán ez a fb-os plusz szaturáció meg nagyon elvitte.
Már 5 éve ez a motorom, robogót csak pár napig béreltem Malájziában, szerintem valaki más lesz az
-
k1csi
senior tag
válasz
MrChris
üzenetére
Ugyanaz a Sandisk kártya 70D-vel ALL-I módban simán megy (még gyorsabb írást is igényel a 70D)...
Vagy kétszer próbáltam GH2-vel a sorozat módot. Ott is rém lassan írta ki a képeket a kártyára.
Vsz. az SD kártya interfész a lassú, nem a kártya. Ezen meg semmilyen kártya nem segít. -
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Értem, sztem idővel nekem is feltűnne, csak a videózáshoz egyelőre szinte egyáltalán nem értek, örvendek, hogy látom a nálam lévő canon 60d videója mennyivel életlenebb meg majrés mint a panáké... olyan ez, mint annó amikor megvettem az oly-t mint első cserélhető obis gépemet, és full avatatlan amatőr szemmel csak értetlenül bambultam, amikor itt technóztatok x meg y obi között a képminőségbeli különbségeken

-
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Értem, így tiszta
Tényleg nagyon tetszik ez a gép, gyakorlatilag amit szeretek a g3-ban meg a g6-ban azt mind tudja a gh2 egy vázban, + még nyújt pár olyan extra ficsőrt, mint a multiaszpi, +1 tárcsa, fókuszmód meg sorozatmód pöcök
Persze még csak ismerkedünk, remélem "akció" közben sem okoz majd csalódást. -
Degeczi
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Kicsit merész kijelentés a "tehát nem igaz" úgy, h semmit nem tudunk a feldolgozó processzorok sajátosságairól... simán lehet, h a korábbi vmiért nem lenne jól használható ilyen célra.
(és ha valahol, videóban lenne csak igazán hasznos a peaking - függetlenül attól, h maga a videó funkció ritkábban használt, manuális obikhoz nagy segítséget adna) -
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Ja, olyan a képe kb. mint egy olcsó 40 éves manuálnak, nyitva lágy, CA-zik, F4-től egész jó
Szerintem ennyiért megéri egy kezdőnek tanulni, de ha valaki egy picit igényesebb, az nem tudom elképzelni, hogy elégedett legyen vele... az élesség egy dolog, agyon lehet élesíteni utólag meg leméretezni, a gond az, hogy ezer másik sebből is vérzik a kicsike, pl. az af valami fantasztikusan pontatlan, 10-ből 8x mellémegy a fókusz akkor is, ha egypontos af-el a szemre fókuszálsz, annyira sz*r műanyag, hogy megmarkolni is alig mered, és fókuszáláskor olyan zajt csap, mint egy szimfónikus zenekar 
hibavissza: Már nem is tom, asszem 50k körül vettem

-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Szürkekártyát? Az enyém eddig nem igazán tetszik, túl sárgás-zöldesre lövi be a képeket. Amúgy neked nem g6-od van? Mert eddig nem mertem felhozni, de már harmadik alkalommal tűnik fel, hogy sokkal szebb bőrtónusokat kreál (legalábbis raw-ban), mint a g3, és nekem eddig foltosodással sem volt gondom
. Vagy csak nem látom a sz*r TN panelemen
De a lényeg az, hogy annyira ne szomorkodj a színek miatt, a régi panák még rosszabbak 
-
.mf
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Chris: tudom, ezért is használom továbbra is, pedig a fényképezőgépek országában végignéztem, végigpróbáltam sokmindent. Legalábbis az adott feltételek mellett, jelenleg, nincs. Remélem, hogy azért lesznek még változások, máshol is beindul a FF MILC.
Jmakk: kapufa. Múltkor írtam is, hogy 20, 9-18 és 45 hármas volt, amit tulajdonképpen a képek 85-90%-ához használtam (a 20-as önmagában 60%). A maradék 10-15%: pár alkalommal a 25 (ha nagy fényerő és 20-asnál gyorsabb fókusz kellett); a 14-150 (tele oldala, ált. 60-100); 12-32 (9-18 hosszabbik oldalánál élesebb, 20-asnál gyorsabb fókusz) és 17-es (20-asnál kicsit szélesebb, és gyorsabb fókusz). Tehát a maradék felénél a 20-as fókusz-problémáit kompenzáltam, ha lenne egy 20-as élességű 17-es, akkor nem is használtam volna mást a telén kívül. Ellennék egy éles 16~20 f2.8, 35 f1.8~2 és 85~100 f1.8~2.8 fix sorral, meg sietőshöz egy alapzoom. De számold össze, egy vázzal ez sem kevés, árban, méretben és tömegben is.
Aztán még a fícsörökről (IBIS, EVF) nem is volt szó. Jelenleg nincs olyan, amire igazán azt mondanám, hogy kéne. Az A7m2 élőben leszerepelt, idegesítő apróságokon; hátha majd egy A7m3-ban javítják. Amit tükrösből még meggondolnék, az egy D610, 20 f2.8, 35 f2, 85 f1.8, 24-85 sor lenne, most, hogy már 900 GBP körül is kapni új 610-est.Jjeahh: adj az énekesre ND-szürke pólót

ANOka: táskák... ha tudnád, hányszor jártam körbe...
Japánba is úgy indultam el, hogy egy Loweprohoz hasonló de sokkal olcsóbb, használt bundeswehresből átalakított heveder + táska-rendszer. Nem jött be. Túl sok cucc; macerásabb le- meg felvenni; ha kabát + pulcsi után csak pólóban flangálsz, állíthatsz át rajta szinte mindent; meg feleslegesen sok hely van benne m4/3-hoz.
Ami nekem bevált:
a.) mindennapos használatra: közepes-nagyobb normál övtáska, sk párnázva, amiben elfér EM5 + 3 kisebb obi (eddig 12-32 vázon, 45, 17 v 20; ezután szerintem 20 vázon, 45, 9-18 lesz a felállás) plusz akkuk, lenspen, kártyák, stb.
b.) útra, ha több cucc kellhet: közepes bélelt fotós válltáska öv-akasztóval + egy öv, hogy mozgáskor, lehajoláskor ne lengjen be. Eddig egy Lowepro Nova 1 volt, de váltottam egy kínaira, ami kicsit hosszabb, de jóval (kb 5 centivel) keskenyebb (a zseb nem az elején, hanem a szélein van, és a teteje nem átfedő, csatos és feléd, hanem zipzáras és kifelé nyílik). Ebbe is elfért szinte minden: váz, 14-150, 9-18, 12-32, 17, 20, 25, 45, 10 mm-es makró közgyűrű, és vagy az FL36 vaku, vagy egy AS20 akciókamera. Meg persze akkuk, memkártyák, 1-2 szűrő, stb. Mondjuk tervezem kicsit átalakítani, obik külön elválasztva, elég csak váz, 9-18, 20, 45, 14-150, vaku, akciócam, apróságok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hiába van a mintaboltnál az EM5m2-re a legjobb EU-n belüli ár, azért nem kicsit vagyok irigy azokra az amerikai árakra. Még jó, hogy idén már nem tervezek semmit sem venni (kivéve persze ha a fenti áron nekem is szembejön egy 12-40
)
aztán tovább le Rab-ra

Pl. ez:

kategória.