- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Maximum1 #65374 üzenetére
Egy workshop megéri. Olyan dolgokat tudsz gyakorolni, amiket másképp csak éles körülmények között, és ott már nem jó elbacni. Egy fizetett modell eldobja a csokrot egymás után ha kell tízszer is, míg a valódi menyasszony csak egyszer. Meg az is jó, ha van aki rád szól, hogy most maradtál le egy fontos pillanatról, mert az elkészült képeket nézted vissza, ahelyett, hogy a témára figyeltél volna.
Peat
: M módban auto ISO mellett nincs expo korrekció (ami egy fasság). Részemről, ha ilyesmi kell, akkor az ISO-t sem hagyom automata módban. Beállítom a rekeszt, meg a záridőt az elvárásaim szerint, és utána az ISO-val variálok. Ha kimegy a kívánatos tartományból, akkor nyúlok vissza a rekeszhez vagy záridőhöz.
-
Peat;)
veterán
válasz
Maximum1 #65374 üzenetére
Én is így voltam, ami nekem a legfontosabbnak tűnt és visszanézve is az, hogy a rekeszérték és záridő fogalmát kell megérteni, tisztában lenni velük melyikkel milyen hatást kell vagy lehet elérni, ha megvan akkor már használhatod az M módot, azon bekük akár auto iso-val (amire beállítható a menüben hogy max 1600-ig menjen el), és még a fókuszt érdemes neked állítani vagy tapicskolni.
A fénymérés és sok más dolog számomra már a következő lépcső lenne, de azzal hogy auto-n hagyom nincs világ vége hangulatom, sokszor jól megoldják ezek a gépek az auto módot. A raw képformátum szerintem szintén olyan dolog aminek az irányába csak később éri meg elmenni, ezek a jpegek azért egyáltalán nem rosszak. Persze mindenkinek más a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- Milyen routert?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest