Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Ja, olyan a képe kb. mint egy olcsó 40 éves manuálnak, nyitva lágy, CA-zik, F4-től egész jó
Szerintem ennyiért megéri egy kezdőnek tanulni, de ha valaki egy picit igényesebb, az nem tudom elképzelni, hogy elégedett legyen vele... az élesség egy dolog, agyon lehet élesíteni utólag meg leméretezni, a gond az, hogy ezer másik sebből is vérzik a kicsike, pl. az af valami fantasztikusan pontatlan, 10-ből 8x mellémegy a fókusz akkor is, ha egypontos af-el a szemre fókuszálsz, annyira sz*r műanyag, hogy megmarkolni is alig mered, és fókuszáláskor olyan zajt csap, mint egy szimfónikus zenekar 
hibavissza: Már nem is tom, asszem 50k körül vettem

Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem ennyiért megéri egy kezdőnek tanulni, de ha valaki egy picit igényesebb, az nem tudom elképzelni, hogy elégedett legyen vele... az élesség egy dolog, agyon lehet élesíteni utólag meg leméretezni, a gond az, hogy ezer másik sebből is vérzik a kicsike, pl. az af valami fantasztikusan pontatlan, 10-ből 8x mellémegy a fókusz akkor is, ha egypontos af-el a szemre fókuszálsz, annyira sz*r műanyag, hogy megmarkolni is alig mered, és fókuszáláskor olyan zajt csap, mint egy szimfónikus zenekar