- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
CharlieFirpo
üzenetére
Abszolut egyetertek veled, egy dolgot tennek meg hozza.
Ha gondolatban visszamegyunk az idoben mondjuk 10 evet, es korbenezunk, hogy akkor milyen kepek szulettek, akkor azt latjuk, hogy jok. Ha csak olyan jo kepet akarunk, amelyek mar akkor is jok, sot kivaloak voltak, akkor szinte mindegy, hogy milyen gepet veszunk. FF, MFT, vagy egy jobb telefon (+ optimalis fenyviszonyok a kis erzekelo miatt) barmelyik tulmutat a 10 evvel ezelotti tecnnologiai tudason.
Emiatt szerintem nincs rossz rendszer.
Termeszetesen van, hogy az ember rajon, hogy kategoriat kene valtani, vagy lefele vagy felfele, hiszen az elet zajlik, az igenyek valtoznak. Valakinek a minoseg fele, mert mondjuk uzletel a kepeivel, valakinek meg a sulycsokkentes fele, mert elkezd aktivabban turazni, es azt mondja, hogy max fel kilo mindenestul es punktum.
Rohadt jo eszkozeink vannak. Mindegyik az. Szerintem a leggyengebb lancszemek mi vagyunk a tortenetben. En legalabbis tutira az vagyok. Ciki, de nem csak a telefonom okosabb nalam, hanem meg a fenykepezogepem is. Ez van. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest