- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
"Nem tudom mi erről a véleményetek, szerintetek jó vagy rossz döntés volt-e, kíváncsi vagyok mit gondoltok erről."
Amíg jönnek az új vázak, nagy gond nincsen. Objektívek terén már bőven el vagyunk látva, a használt piac is óriási, szóval ott mindig fogsz majd találni, akár nyomott áron neked valót.
Egyenlőre viszont szó sincs arról, hogy az MFT-nek vége lenne. Pár firkász hirdeti az igét erről, de egy Olympus pl. biztosan 10szer is átgondolja, hogy mit és mikor zár be, mivel ők az itt szerzett tudásuk egy részét felhasználják más, jövedelmezőbb területhez. Ha csak a képalkotási részlegüket nézed, nem is tudom, mikor voltak nyereségesek?! Mert a tükrös világban kb. sose, a MILC-ek világában talán amikor berobbant az E-M5, az fogyott kellő mennyiségben és szép áron, de azóta sincs nagy slágertermék és sokat költöttek azóta fejlesztésekre is. Szóval ha csak ezt nézzük, már 5-10-15 éve be kellett volna zárniuk, még se tették.
Még egy Pentax is éldegél valahogy, előbb talán nekik kéne bezárni és ha ez megtörténne, a többiek újra kis levegőhöz jutnának, mert elszívhatnák a Pentax usereket.
Én is egy nagyobb beruházásom töröm a fejem (m.zuiko 7-14 vs 9-18), ezzel az objektívvel teljes lenne a szettem (telét leszámítva) és valahogy nem igazán érdekel, hogy mi lesz jövőre vagy utána, megjósolni úgy se lehet, fotózni meg ezzel a rendszerrel szeretek és ez elég fontos. Ha nincs MFT, max a Fuji vonalon tudnék nézelődni, de nem biztos, hogy abba invesztálnék egy ilyen fiaskó után pénzt. Ilyen esetben jó eséllyel használnám amim van, aztán vennék egy Fuji x100 valamennyit, mellé egy telefont és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- További aktív témák...
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest