Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
"bár az állványom nem fér bele az állvány tartójába, pedig az is Vanguard.." - mondtam én, hogy nem bízok bennük.
A demagóg dumát félretéve, remélem beválik. Az ára nem volt rossz, és alapvetően nem is csúnya darab. Idővel majd dobhatnál róla tapasztalatokat a pontos típus megjelölésével.lugosi: az mondjuk elég bölcs.
Én készítettem már egyik volt kollégámnak önéletrajzba hasonló képeket egy rendszervaku + természetes fény kombóval, és szerintem nem is lettek olyan rosszak. Tehát nem feltétlenül kell egy egész vaku szaküzlettel kivonulni, bár ártani nem árthat. Bár az is igaz, hogy ingyen, szívesség alapon csináltam, ha pénzt kérnék érte, akkor azért alapból más lenne a hozzáállásom. Én meg félek fizetős melókat vállalni, amiatt, hogy nem megfelelő a képzettségem/felszerelésem hozzá, miközben több helyről is hallottam már, hogy ilyenekkel van tele a piac..
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Battlefield 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A demagóg dumát félretéve, remélem beválik. Az ára nem volt rossz, és alapvetően nem is csúnya darab. Idővel majd dobhatnál róla tapasztalatokat a pontos típus megjelölésével.