Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
peppe79
üzenetére
Hát látod ebben nincs tapasztalatom, én csak pár hónapja vettem saját MFT kamerát (G80) és előtte is csak bérelt GH vázakkal videózgattam. Bár azért a Panasonicból ki tudom nézni, hogy van elég gyártási tapasztalata komoly igénybevételre szánt pro kamerák terén, így talán az Olympusnál tartósabbak (de ugye ez csak elmélet, aki huzamosabb ideje a rendszerben van talán megmondja a frankót).
---
Más: Most hozta meg a futár a Pana 25mm f/1.7-et, eddig kerülgettük egymást, meg elvoltam a többi üveggel, de tegnap úgy keltem fel, hogy kell egy fényerős "ötvenes". Az utolsó darabra csaptam le az extrémnél, amúgy azt nézem, hogy elég szépen megy felfele az ára, ahogy egyre nagyobb a készlethiány belőle. Én még a baráti 57k áron hoztam el (ami mivel céges számlára vettem inkább 45k, ezért sem néztem a használt piacot), de a nagyobb fotós boltoknál már inkább 67k körül jár és így is sok helyen már csak rendelésre érhető el.
Nem tudom érdekel-e bárkit pár tesztfotó , hiszen akit eddig is érdekelt ez az objektív annak már megvan. De majd még tesztelgetem. Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi élesség nyerhető a Constant Preview bekapcsolásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest