Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
anaqer
üzenetére
Arra is probaltam celozni, hogy folyamatosan kullognak videoban a tobbiek utan, most eltelt x ev a legutobbi modell megjelente utan, es ahelyett, hogy tortent volna valami pozitiv valtozas a video teren (amit majd le lehet csorgatni az em5 III-ba) igy elso blikkre olyannak tunik, mintha a videos reszhez hozza sem nyultak volna (tehat tovabb noveltek lemaradasukat). Ez pedig sok jot nem jelent az em5 III videos kepessegei teren, mert megint le lesznek maradva 1-2 lepcsovel, neadjisten meg ott se nyulnak hozza (marpedig akkor mar szerintem nem lesznek abban a helyzetben, hogy elengedjek ezt az egesz videos dolgot azzal, hogy mi fenykepre gyartunk, videomeg van olyan, amilyen, tessek beosztani).
Nyilvan a megszokott es kiismert cucc helyett egy nullkilometeres eszkozzel keszitett 15 perces youtube video alapjan nem lehet ezt meg teljesen megitelni (bar nekem nem tetszett, amit lattam), varjuk meg a videos tesztet, de en azt erzem, hogy az lesz benne, hogy kb. megismetelhetnek, amit az em1 II-nel mondtak, nem valtozott semmi kepminosegben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest