Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Az csak egy önkicsomagoló exe, semmi egyéb.
Viszont a tavaly szeptember végéig készített képeim exifje G70-et mutat. Valamikor október elején frissítettem a 2.1-re és azóta az exifben G7 szerepel
Szóval akár frissíthetem is, csak tudnám, hogy ez most nekem, mint felhasználónak jó vagy rossz
Meg azt se volna rossz tudni, hogy ez miként történhetett? Mindig a G70-hez való firmware-t töltöttem le, mint ahogyan most is, csak épp most nem fogadta el többé... kíváncsi volnék, hogy ez hogyan orvosolható, ha egyáltalán az!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval akár frissíthetem is, csak tudnám, hogy ez most nekem, mint felhasználónak jó vagy rossz
Meg azt se volna rossz tudni, hogy ez miként történhetett? Mindig a G70-hez való firmware-t töltöttem le, mint ahogyan most is, csak épp most nem fogadta el többé... kíváncsi volnék, hogy ez hogyan orvosolható, ha egyáltalán az!