Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
másrészt a 24-120 azért az nem ugyanaz, a 12-40 mellett egy 12-60 nem nagyon mozgatna meg, ez a 12-100 viszont annál inkább.
És speciel nálam még nem is csak utazáshoz. Modellfotózásnál mindig váltogatnom kell mert a 40-150-nel már nagyon messze kell mennem egy egész alakoshoz, a 12-40 meg a közeliekhez nagyon kevés, ott olyan 70-100-nál szoktam használni (és kb. félalaknál lehet bármelyik) Most ezt egyben lefedné ez az egy objektív (egyelőre ahogy néztem, a képére sem lenne panasz), vakunál egyértelműen, és természetes fénynél is simán lehet hogy nem lenne gond a 2.8 vs 4 (nyilván itt azért már a háttérelmosásbeli különbség is fontos lehet adott esetben)
De ez utazáshoz/túrához/kiránduláshoz is tökéletes. Az esetek 95%-ában .b fel sem merülne hogy a 40-150-et is magammal vigyem.szerk: amúgy lassan nálam már ez lesz a "legkomolyabb" ellenérv: imádom a 40-150-et, viszont ha lenne egy 12-100 hát elég komolyan lecsökkenne amennyit használatban lenne... * Még jó hogy elvileg jön majd egy 2x telekonverter is, meg jövőre terveztem is olyan túrákat ahol ez a tartomány fog kelleni.
* (amúgy a 12-40-el is könnyel lehetne ez a helyzet)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest