Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ő is tanulni akarja ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy hamar a kezükhöz ragadna. Szokatlan lenne egy tükrön nevelkedett embernek az, hogy az AF 10/10 nonstop
@ MrChris: annyira nem rossz ahhoz képest (a bokeh), szerintem a Canon-Nikonoknál szebb. Bár én most 1-2 Sony üveg bokeh-jába vagyok belehullva, pont az, amit szeretek.
De nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni..

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)