Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Marseille199 #6373 üzenetére

    a mindig erős túlzás, a dslr vonaluk egyszerűen kihalt. a kompaktjaik között voltak érdekesek, de ott el elfogyott a lendület. igazából az x100-zal találtak magukra nagyon, épp elég ciki, hogy egy kis garázsprojekt volt a cégen belül, és a piaci fogadtatásnál esett le nekik, hogy hoppá. ettől függetlenül szuper cucc lett.

    de: baromi lassú az af, bugos és lassú a működés, nem egy bajnok a kártyára írás. lehet együtt élni vele, de kivétel nélkül minden cikk, amit írtak róla, arról szól, hogy finoman szólva is frusztráló használni, és ha nem lenne olyan pazar a képi végeredmény, már rég falhoz vágták volna. tipikus fuji. :)

    más: amazonon lehet rendelni az új obikat, és basszus a 60-as egyrészt makró is, másrészt 600 dollár, a másik kettő 500 dollár. nagyon jól árazták (no, nem nekünk, csóró balkániaknak), keményen nyomulnak! ha tényleg lesz leica m modul is, mondjuk focus peakinggel, akkor a ricoh gxr is értelmét veszti, és maga a leica is felkötheti a gatyáját, ami a készülő mirrorless rendszerüket illeti.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák