Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
És akkor kezdődik a júzernek minden előlről; mert van ugyan egy fényerős fix-e, de kell még más is ugyi...
És eladni a "régi" cuccokat, főleg aki szépen felépítette a fix sorát, esetleg van egy 14-140-150-e is...folytassam?ÉN megálltam, nekem elég volt, persze a kinézet, a szerelem (amit régebben emlegettél) nem kis dolog.
De ha valaki két lehetőség közül kell válasszon:
1. Elad mindent, és vesz egy optikai keresős retró fílinges vázat obval, biztosnemolcsón, aztán vár és vár az obiparkra...
2. MFT obipark megtart, aztán vesz egy gx1-et (az es retro, még ha nem is ennyire)
Én biztosan jelen helyzetemben a 2. pont mellett döntenék...de ugyi nem vagyunk egyformák.ps: Mit tud ez a fudzsi? Valaki a fórumokat is teletűzdelte a képeivel. Áruljátok el nékem, mit tud ez amit mondjuk a gx1 nem? Jó tudom, ezen van (valamilyen) kereső. (Ha orális örömöket okoz, azonnal benevezek rá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Diablo IV
- Ford topik
- Interactive Brokers társalgó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Rampage Shiva CM 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest