Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
És akkor kezdődik a júzernek minden előlről; mert van ugyan egy fényerős fix-e, de kell még más is ugyi...
És eladni a "régi" cuccokat, főleg aki szépen felépítette a fix sorát, esetleg van egy 14-140-150-e is...folytassam?ÉN megálltam, nekem elég volt, persze a kinézet, a szerelem (amit régebben emlegettél) nem kis dolog.
De ha valaki két lehetőség közül kell válasszon:
1. Elad mindent, és vesz egy optikai keresős retró fílinges vázat obval, biztosnemolcsón, aztán vár és vár az obiparkra...
2. MFT obipark megtart, aztán vesz egy gx1-et (az es retro, még ha nem is ennyire)
Én biztosan jelen helyzetemben a 2. pont mellett döntenék...de ugyi nem vagyunk egyformák.ps: Mit tud ez a fudzsi? Valaki a fórumokat is teletűzdelte a képeivel. Áruljátok el nékem, mit tud ez amit mondjuk a gx1 nem? Jó tudom, ezen van (valamilyen) kereső. (Ha orális örömöket okoz, azonnal benevezek rá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ukrajnai háború
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubuntu Linux
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest