Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Netfone
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
jjeahh
üzenetére
Kültéri fényben valóban jól használhatók ezek a kitzoomok vagy statikus témánál.
Én eladtam a 14-45-t mert megszaporodott a beltéri használat, otthon lámpafénynél kevés volt a fényereje, én és a stabi csak-csak kitartjuk, de mi értelme ha az alatt mindenki bemozdul. Kevés fénynél meglepően rossz értékek adódnak F4-en 20mm-en jó pár lámpa mellett is Iso 1600-nál 1/8 sec adódik, ami elég karcsú. Persze vakuval lehet durrantani.14-es végén kívül meg nem is nagyon használtam. A 20-asal viszont általában pont beleférnek a dolgok (meg éles is) és a fényerő miatt elég a lámpafény és ha jól kapom el a pillanatot nem mozdul be az alany. Szobai videóra pedig nem nagyon van alternatíva. Végül hogy legyen azért valami nagylátó vettem egy kis pinduri 14-est, talán kisebb mint az Industar 50/3,5. Telére persze választék híján maradnak a kit telék.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- SK Hynix, Samsung és más 16GB, 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest