- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Dobjátok a padlóla, le!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Idén 2x voltam északon (előtte soha). Amiket leírsz, hát, nagy difi nincs bennük. Sok északi iszik (férfiak inkább), minden elképesztően drága, és jellemzően hamar eltakarodnak haza az emberek. Nincs éjszakai élet igazán, kevés kivételtől (pl Bergen) eltekintve. Én megnézném a környékről készült képeket panoramio-n vagy hasonlón, az sem mindegy, sőt tkp. engem jobban izgatna a táj! mert mi van pl. ha balszerencsédre nem lesz északi fény azokban a napokban???
Én Norvégiába mennék, mert: hegyek, tenger, szigetek, fjordok, közel a reptér, olcsó fapadosokkal.
Felkapott: azért ne egy Prágát képzelj el
. Inni (szeszt) felejtsd el, lesz más amire elmegy a lé, amúgy finneknél is dettó az ára.
Ha feltétel a tiszta, felhőmentes idő, nos, ez azért még közbeszólhat (persze finneknél sincs erre garancia, de ha kontinentálisabb az éghajlat, akkor jobbak az esélyeid)... Lehet, hogy norvégoknál olyan szép ködös képeket lőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LEGO klub
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Inni (szeszt) felejtsd el, lesz más amire elmegy a lé, amúgy finneknél is dettó az ára.