Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Freddy76
üzenetére
"Ha a pana színei valamiért nem zavarnának, én is megvettem volna..."
Na, én viszont épp ezért kezdek vele szimpatizálni. A legendásnak mondott oly színek, kb addig voltak számomra igazán tetszetősek mikor még GF1-ből próbáltam normális színeket csiholni, de a GM1 (saját LR-profilokkal) számomra teljesen rendben van, a GX7 pedig elég közeli rokon.
Az EM5-nek (és általában az olyknak) van valami olyan vöröses beütése amivel együttélni tudok ugyan, de szeretni sosem fogom igazán. Nikon, Fuji, és most már a Pana színvilága is közelebb áll hozzám.
Az EM5 még mindig jó gép, de rájöttem, szinte csak akkor használom a kis GM1 helyett amikor fontos a jó fogás (markolattal) és/vagy fontos a jó stabi. Ez utóbbi hiányozna ... vagy fene se tudja. Ki kellene próbálni a GX7-t!
Másrészt, kicsit mégis agyalok az EM1-en is, mert annak AF téren vannak előnyei.
Szerencsére ezek inkább csak gondolatkísérletek. Inkább időből kellene elég, hogy egyáltalán fotózásra is jusson

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest