Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Jel/zaj arányt, MM-ban a piros színek túlteltettség-hajlamát, a kereső milyenségét, az autofókusz sebességét, pontosságát, folytassam? Annak idején pont ezeket néztem át, a Sony A700-nak például hiába volt isteni a keresője, ha az akkori fw mellett trágya képe volt és a gombok kiosztása is hajmeresztően idegen volt nekem, a Pana L10 elvérzett a nulla AA szűrője miatt a gyakorlati képeken is, végül így kötöttem ki a 40D-nél (amit persze nem ott vettem meg
). Hiába volt kicsit mákosabb a keresője és kevésbé hűha LCD-je, ha a képek között ordított a különbség itthon LR-ban előhívva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Robotporszívók
- Milyen program, ami...?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Hiába volt kicsit mákosabb a keresője és kevésbé hűha LCD-je, ha a képek között ordított a különbség itthon LR-ban előhívva.