Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
Ahogy jóbarátom jellemezte a Vanette-et, akkori kocsijukat, "nem egy csajozós autó", hát ez sem egy csajozós fényképezőgép.
Még az eltelt pár hónap után is olyan kicsike (amire számít az ember, de annál is kisebb). Nincs gond a fogásával, igaz, a legnagyobb objektív, ami rákerült, az a halszem volt, és nincs is szándékomban bővíteni a kört. Mostanság már ritkán hagyom bekapcsolva is, ha a 12-32 van rajta (ugye a 12-32-t összecsukó mozdulat után automatikusan rakom is el, de a vázat még külön ki kell kapcsolni, hiába van az objektív alapállapotba hozásának "kikapcsolás érzete". Párszor már előfordult az is, ami eleinte nem, kapkodó használatnál, hogy a szerencsekerék forgatásával szerencsekerékké is alakult, aztán állított volna az már akkor WB-t, AF-mezőt, mindent, de ez nem jellemző. Funkciógomb ugye összesen egy db van, marketingosztály wifire állította, én eleinte ISO-ra, majd AE lockra. Amíg ISO-n volt, addig léptetni is lehetett felfelé, a többszöri megnyomásával, na mostanában viszont áttettem a megnyirbált Q-menübe, mert az AE lockot viszont csakis a fizikai funkciógombhoz lehet kötni. A wifis távirányítás jó móka rajta, nekem gondom sem volt vele, viszont nem túl nagy hatótávolságú.
Mindent egybevéve, az elmúlt hónapok alapján, igen tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- FOTÓS beárazás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BMW topik
- Milyen autót vegyek?
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még az eltelt pár hónap után is olyan kicsike (amire számít az ember, de annál is kisebb). Nincs gond a fogásával, igaz, a legnagyobb objektív, ami rákerült, az a halszem volt, és nincs is szándékomban bővíteni a kört. Mostanság már ritkán hagyom bekapcsolva is, ha a 12-32 van rajta (ugye a 12-32-t összecsukó mozdulat után automatikusan rakom is el, de a vázat még külön ki kell kapcsolni, hiába van az objektív alapállapotba hozásának "kikapcsolás érzete". Párszor már előfordult az is, ami eleinte nem, kapkodó használatnál, hogy a szerencsekerék forgatásával szerencsekerékké is alakult, aztán állított volna az már akkor WB-t, AF-mezőt, mindent, de ez nem jellemző. Funkciógomb ugye összesen egy db van, marketingosztály wifire állította, én eleinte ISO-ra, majd AE lockra. Amíg ISO-n volt, addig léptetni is lehetett felfelé, a többszöri megnyomásával, na mostanában viszont áttettem a megnyirbált Q-menübe, mert az AE lockot viszont csakis a fizikai funkciógombhoz lehet kötni. A wifis távirányítás jó móka rajta, nekem gondom sem volt vele, viszont nem túl nagy hatótávolságú.