Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• scarabaeus

őstag

válasz |AP| #46634 üzenetére

Ahogy jóbarátom jellemezte a Vanette-et, akkori kocsijukat, "nem egy csajozós autó", hát ez sem egy csajozós fényképezőgép. :) Még az eltelt pár hónap után is olyan kicsike (amire számít az ember, de annál is kisebb). Nincs gond a fogásával, igaz, a legnagyobb objektív, ami rákerült, az a halszem volt, és nincs is szándékomban bővíteni a kört. Mostanság már ritkán hagyom bekapcsolva is, ha a 12-32 van rajta (ugye a 12-32-t összecsukó mozdulat után automatikusan rakom is el, de a vázat még külön ki kell kapcsolni, hiába van az objektív alapállapotba hozásának "kikapcsolás érzete". Párszor már előfordult az is, ami eleinte nem, kapkodó használatnál, hogy a szerencsekerék forgatásával szerencsekerékké is alakult, aztán állított volna az már akkor WB-t, AF-mezőt, mindent, de ez nem jellemző. Funkciógomb ugye összesen egy db van, marketingosztály wifire állította, én eleinte ISO-ra, majd AE lockra. Amíg ISO-n volt, addig léptetni is lehetett felfelé, a többszöri megnyomásával, na mostanában viszont áttettem a megnyirbált Q-menübe, mert az AE lockot viszont csakis a fizikai funkciógombhoz lehet kötni. A wifis távirányítás jó móka rajta, nekem gondom sem volt vele, viszont nem túl nagy hatótávolságú.
    Mindent egybevéve, az elmúlt hónapok alapján, igen tetszik! :)

Új hozzászólás Aktív témák