Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz schawo #44226 üzenetére

Olvasd már el végre a lényegi részt, hogy az első utángyártott BLN1-esem nem töltötte a gyári töltő... Az utángyártottak többségét nem tölti, amit igen, azt drágábban is adják.

Arn: pedig a többség odaírja a leírásnál, néhány még a "terméknévbe" is beleírja, hogy a gyárival nem megy. Én olyat rendeltem, ahol azt írták, hogy kompatibilis a gyárival, de kiderült, hogy mégsem. Megírtam nekik, elnézést kértek és visszautalták a pénzt.
    Ha nem ezt teszik, ott a Paypal, tehát a pénzt úgyse kapják meg, és a tetejébe még negatív értékelést is kaphatnak. Tehát nincs érdekükben, ha üzletben akarnak maradni.

Roli: csak az egyikkel, természetesen vannak olyanok is, amik tényleg működnek a gyári töltővel. Volt nálam 1 db gyári akku és 1 db nem működő akku, így töltővel együtt jártam az egyik HK-i fotós-bevásárló-központot. Ahol jobb áron volt, megkérdeztem, biztos működik-e a gyári töltővel, kipróbálhatom-e -- ment, megvettem. De ha már Lassú Víz próbálta azt a fajta V-powert, akkor valószínűleg azzal se lesz gond.

De ha van idő, akkor az utángyártott töltő ~750-800 HUF, s a gyárinál még kisebb is. Bár nem tudom, hogy addig a 3 hétig, amíg megérkezik Kínából, még meglesz-e a géped :))

Új hozzászólás Aktív témák