Új hozzászólás Aktív témák

• azért nem érdemes mindent megvenni az elején, mert nem tudod még, hogy hogy és mire fogod használni. mondom a saját példámat: anno volt e-pl1 váz, 14-150 obi és 20/1,7 is. ez utóbbi pici, éles, a váz szinte zsebrevágható volt vele, iszonyú fényerős stb. soha nem használtam, a 14-150 mellett egyszerűen nem volt a vázon, minden józan elméleti megfontolás ellenére sem. később a vázat cseréltem e-pl3-ra, ami újabb, szebbebb-jobbabb... vagy nem, mert elég volt kézbevenni, és bőgtem, zokogtam, eladtam. az összes e-pm/e-pl váz szarabb lett fogásra azóta.

további meggondolandó, hogy nagyon gyorsan vesztik az értéküket az m4/3 vázak. a g6 például most még viszonylag drága, de hamarosan egy fabatkát sem fog érni. de nézd meg az olympusmintabolt honlapján az e-pl3 és az e-pl5 kit közti árkülönbséget. az e-p5 pedig egy zseniális cucc szerintem, fogásra nem de minden más szempontból igen, viszont írásba adom neked, ha kell, hogy bőven a mostani árának feléért is lesz majd, ha kijön az utód. miközben az e-p5-ből már tényleg nem hiányzik semmi (jó, beépített evf, de az meg az om-d vonal).

Új hozzászólás Aktív témák