- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
nem hasznalok semmilyen extra beallitast - az autobol (ctrl-l) indulok ki legtobbszor. eleg jol latszik, ha elviszi a szineket esetleg. sajnos a kezelhetosege nem olyan jo, mint a lre, szokni kell. viszont vegeredmenyert nekem megeri.
hja, a vizszint nekem is hianyzik, plane ilyen osszevissza gorbulo latoszogeknel es obiknal - ugy hogy alig latom a napfenyben a kijelzot.
mas: mar tobb mint egy eve hasznalom a 14-150et, es kivancsi voltam, hogy milyen tartomanyokat hasznalok rajta a legtobbet:
<35mm - 18%
35-70mm - 41%
>70-120mm - 24%
>120mm - 16%igy mar kezdtem erteni, hogy mi hianyzik nekem a 9-18bol
kb annyit hasznalom ezt a tartomanyt, mint a 120mm felettit, amirol eddig is tudtam, hogy nem az en teruletem. asszem kellene egy 50es fix... erdekes modon a pup nalam 60mm kornyeken csucsosodik ki, nem is kicsit. fogalmam nincs, hogy miert azt talalom a leghasznosabbnak. a masik oldalrol, viszont a nagylato veget hasznalom a legtobbet, ha nem tartomanyokban gondolkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Canon EF 16-35mm f/4L IS USM objektív - Újszerű -
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kb annyit hasznalom ezt a tartomanyt, mint a 120mm felettit, amirol eddig is tudtam, hogy nem az en teruletem. asszem kellene egy 50es fix... erdekes modon a pup nalam 60mm kornyeken csucsosodik ki, nem is kicsit. fogalmam nincs, hogy miert azt talalom a leghasznosabbnak. a masik oldalrol, viszont a nagylato veget hasznalom a legtobbet, ha nem tartomanyokban gondolkodok.