Hirdetés
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Murderer69
üzenetére
Minden azon múlik, hogy mit szeretnél. Nagyon nagyok a különbségek a két rendszer között.
Amit azért a K200D csomagért kapsz, abból újonnan egy váz+kit zoom ára nem nagyon jön ki, max. használtan tudsz venni pl. egy GF1+14-45 párost (vagy azzal egyenértékű mást), esetleg még marad valamennyi. A K-5/K-r megjelenése lenyomta a régi Pentax vázak árát. Az m43 viszont jelenleg eléggé drága.
Nekem nem volt nehéz megszoknom a LiveView-t. Szemüveget hordok, és mivel cylinder is van a jobb oldalon, ezért a dioptriakorrekcióval nem sokat tudtam kezdeni. Emiatt nekem jobb a LV. Az optikai kereső szemüveggel meglehetősen kényelmetlen volt nekem. A hátsó LCD hátránya az, hogy napsütésben szinte alig látni.
Képminőségben szvsz a Pentax alacsony érzékenységen jobb, mint a régebbi m43 vázak, de azért nem olyan nagy a különbség. ISO800-tól már lemarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest