Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MC Pite

veterán

válasz fil #15474 üzenetére

Szintén ha váltanék, csak ezzel az objektívvel érdekelne; csak ahol más gépekhez műtermi körülmények (egymás mellé rakva, különféle érzékenységeken) között pixelvadászva is össze lehet hasonlítani -ismereteimben- csak a dpreview oldala van, ezért hiányoltam onnan ezzel az obival készült képeket; nem a pancake minősége izgat. Lehet hogy valahol van, de én nem találtam. (Az asszonynak nézett gépnél nem is érdekel, nagy szórás nincs a kéminőségben; de ha magamnak nézném, a korábbi tükrös tapasztalatokból kiindulva nagyon nem mindegy az obi). Anno az alphára nem tudom már mi volt aggatva, de az akkori 6500fd -mélységélességtől eltekintve, ahol minél kisebbet használtunk- kellemesebb képet rajzolt az esetek 80%ában pl - a sony tulaja szerint is :). Meg egyáltalán a kíváncsiság hajt, mert így csak annyit látok hogy szép-szép, de kb mennyivel szebb?
    Tegnap(?) is X10 teszteket átfutva találtam egy dof összehasonlítást más nagyobb szenzoros kompaktokkal és m4/3os gépekkel is, meglepődtem mit tud a 2/3" azzal a gyári obival; richtig nem találom, egy faszinger állt egy épület előtt, de nem találom hol volt, csak aps-c-set :( .

Hja igen, mert a másik ami érdekel hogy mélységélesség terén mennyivel lenne több játékterem...

Új hozzászólás Aktív témák