Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz arn #15418 üzenetére

    Mégegszer: ha 14-140/150es kitet nézek, akkor azt magamnak. Nekem meg fényképező kéne. Átnézeti, tárcsá(k), gombok, vakupapucs, magasra felnyíló vaku (derítőlap miatt amit a papucsba rögzítek). Ugyanabba a táskában hordanám int az S100fs-t, nekem kb egál a méret. Jó, a Fujim 1kg, hosszabb távon fárasztó fogni, annyi előnye lenne egy ekkora gépnek (azért nem nagy DSLR, mert tükör kell a tökömnek, egy normális EVF kell nekem, plusz a belépő DSLReket amiket próbáltam nem nyűgöztek le, az S100fskorrektebb volt).

    De egy hétvégére megnyúznék szívesen egy (DSR like) MILC-et vmi 10×es obival, bár a kétszeres árat (S100fshez képest, használtban) nem hiszem hogy megérné, sok előnyük nincs (persze gyorsabb, picit kisebb zaj, picit kisebb dof, kb ennyi).
    Csak a kíváncsiságom mozgolódott, de hát most megvenni majd eladni próba miatt nem akarom... Vagy akkor olyat vennék, ami esetleg maradna, normális ergonómiával, kezelhetőséggel ellátott váz, piros pont járna a vakuszinkron csatiért is. Tapicskoljon az akinek két anyja van a kijelzőn, a fényképezőn el sem veszed a fejed az átnézetitől, ujjal megnyomod a megfelelő gombot, tekered a tárcsát ahova szeretnéd és már mehet is a következő expó (pl ev kompenzálás, vagy iso, vagy rekesz, sorozat, stb). Elveszem, tapogatom, vissza a fejhez... nem az én világom... (G2től felfele ugye.)
    De ezeknek nem néztem komolyabban utána, mert elsődlegesen párom W170esét cserélnénk vmi normálisabbra.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák