- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Monya78
üzenetére
Kinek mi... Én mióta a Godox Ving-t használok, eszembe nem jut ceruza elemes/akksis bénázgatásra...
1000x jobb a Ving. Ok, nem olcsóbb, de, például nem régen vettem egy V860ii-O-t 30ezerért! Ráadásul, bóttból.
Van egy V850ii-m is, ez volt eddig a fő vakum. Felcserélődött a szerep, most ugye a manuális V850ii lesz a ketteske. Mind két vakunak ugyan olyan az akksija, direkt így választottam. Természetesen, egy X2T-O-val vezérlem. Gyerekem ovis időszakába vettem a V860ii-t, ez már talán 6 éves megvan. Ok, a két vakura van 4 akksim. Előtte egy AA-s akksis Metz full manuállis vakum volt, villant 6 másodpercenként... (és szarrá égett benne szinte az akksi, nem lehetett hozzá érni) Látszólag ugye ez túl felesleges (két 60-s vaku), de, csak bele kell gondolni. Két oldalról fél gőzzel kell megküldeni a témát. Nem kérdés, hogy sokkal gyorsabban töltenek újra, ha csak a fele teljesítményt kell használni...
Ráadásul, nem ebből élek...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, és ma már sok helyen lehet kölcsönözni is...
Akár ki lehet próbálni, vagy, kiegészítőnek kikölcsönözni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1000x jobb a Ving. Ok, nem olcsóbb, de, például nem régen vettem egy V860ii-O-t 30ezerért! Ráadásul, bóttból.
Akár ki lehet próbálni, vagy, kiegészítőnek kikölcsönözni.