- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
gyépés #163039 üzenetére
Édesanyámnak az akksi fontosabb lenne mint pl a kijelző ( rossz a szeme) kb csak telefonálásra kellene. Valami samsungon gondolkodom kb 50-ig láttam valamit amiben 5000-es akksi volt. Azon talán a rendszer stabilabb.
Valami ilyesmi lehetett: Samsung A022F Galaxy A02 Dual-SIM 32GB 3GB
Ha nem is konkrétan ez de valami ilyen kategóriás samura gondoltam még. Ezek miért roszabbak mint egy realme 7 vagy redmi? ( a proci nem izgat mert amire használja arra a 8-10 éves coolpad f1 is megfelelne) -
mexel
veterán
válasz
gyépés #163025 üzenetére
Köszi, az előbb néztem fentebb ajánlotta valaki. A gyártó ( készülék) milyen? Nem vagyok képben az elmúlt időben. Az IPS jobb lesz szülőmnek mert mindig ugyanazokat ajátékokat tolja, az első samu galaxy-ja amoled volt és bele van égve a kártyajáték
Mondjuk nagyon szemezek azért a redmi 9c 3/64gb-ossal, remélem a 3gb már nem lesz kevés a telefonnak, nem nyöszörög mindig hogy nincs elég tárhely. Az árban 40-ért elég jónak tűnik. Az a baj őt nem érdekli egyáltalán és nem akar sokat költeni.
-
-
Bertiee
senior tag
válasz
gyépés #162651 üzenetére
Nem értek a témához. Szóval az amoled kijelzőkön jelentkezik PVM alacsony fényerőn vagy IPS-en is? A jelenlegi Redmi note 9 pro IPS-e alacson fényerőn nem zavar. Ott van PVM?
Mi az ami keret emeléssel beleférne? Aminek jobb a kijelzője? Redmi note 10 pro? Poco F3? Más?
-
-
-
Ájvé
veterán
válasz
gyépés #162524 üzenetére
SoC-al kapcsolatban igazad van, 750G az újabb és modernebb sok helyen jobb is.
Kijelzőben azért AMOLED sokkal jobb és fejlettebb szerintem ezt azért kijelenthetjük, annak nem jobb választás aki mondjuk sokat használja pl navigációra mert beéghet, egyébként a kép minden tekintetben jobb AMOLEDen, kivétel hogy Mi 10T Lite panelja 120 Hz-es de én nem sok hasznát látom (nekem is Mi 10T Liteom van).
Kamerát nem tudom, eltérő kamerák vannak bennük, de nem hinném hogy nagyon nagy különbség lenne ahogy írtad is.
Egyikkel se járt rosszul nem azért írtam, csak ezek eltérések és segíthetnek a döntésben főleg AMOLED vs LCD ami a fő különbség, többi ahogy te is írtad nem olyan nagyon számottevő. -
Dilikutya
félisten
válasz
gyépés #162510 üzenetére
A Galaxy A52-nél írták, hogy városban jó lehet, ha a lefedettségi foltokat 5G-vel pótolják ki, jobb, több lehet a térerő. Vidéken változó, tudok olyat mondani, ahol füstjel sem fogható.
Esetleg, szintén a Galaxy A52-ből kiindulva, lehet olyan, ahol az 5G variáns erősebb hardvert kap. Bár a Samsung is csinálhatta volna azt, hogy olyan SoC-t rak az A52-be, aminek van 5G és anélküli variánsa is, és nem úgy oldja meg, hogy az 5G nélkülibe egy régebbi hardvert rak. Bár ez lassan lehet csak elméleti kérdés náluk, a Telekom pl. nem is árul belőle 5G nélküli verziót, gyanítom, az ki is fog kopni hamarabb. -
NoOne1976
őstag
válasz
gyépés #162510 üzenetére
Szerintem ez megint egyén és felhasználó függő. Én nem vennék nfc nélküli telefont, nagyon örülök, hogy pénztárcát se kell hordanom, de például a feleségemet nem érdekli, hiába mondtam, hogy tudna úgy is fizetni.
Az 5g esetében is, akinek elég a jelenlegi 4g sebesség (ami szintén hely és szolgáltató függő), annak nem hiányzik az 5g.
Én biztos, hogy már 5g-s telefont fogok venni, mert inkább tudjon valamit, amit nem használok ki, mint hogy később hiányozzon az a funkció. Persze ez megint függ attól, hogy milyen gyakran cserél telefont az ember. De a te esetedben a 2-3 év már az a távlat, amikor jó eséllyel lesz mire használni az 5g-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest