- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kawauso
aktív tag
válasz
windlord #164094 üzenetére
Alapfelhasználás esetén Oneplus.
Papíron az OIS miatt fényképezés terén is őket mondanám a példában, kivéve ha a perjel után a Mi 10T Pro akart szerepelni. Viszont szerintem egy alap felhasználónak már bőven megteszik az OP kamerás képességei is. A sima 8-as kijelzőjének szélei lekerekítettek, ha probléma, akkor a 8T-t válaszd.@mr_kickass
Egyre több a hasonló érdeklődés, azaz "olcsón, új, kicsi telefon". Sajnos, mindenképpen be kell vállalnod valami kompromisszumot attól tartok. Ami méretben nagyon hasonló, és kapható is még, az a Huawei P30 Lite. És mivel a P50-es széria jött most ki, nem igazán hiszem, hogy még 2 évig frissülni fog a szoftvere, lehet, hogy már elérte a végét. Nem tudom. De van rajta még Google Szolgáltatás. Az itthoni P9 Lite utolsó frissítése 2019 augusztusi. Ha ehhez viszonyítom, akkor lehet, hogy 1 éve mondjuk még lenne. Passz.@t.imi
Van valami lutri azt hiszem a Mi 11 Lite 5G paneljeivel, hogy ki lehet fogni egyértelműen alsóbbrendűbb paneleket, mint amilyen a jobbik fajtából vannak, és csak a szerencsén múlik, hogy milyen panellel felszereltet kapsz. -
Ájvé
veterán
válasz
windlord #158535 üzenetére
Poco X3-at venném, még biztos támogatás és frissítések (Nova 5T-vel nem tudni mi lesz, vagy kap Harmony OS-t vagy nem, de ha jön a Harmony OS elég kétséges az Android támogatása, bár a 10-et megkapta már). Ha ez neked nem fontos akkor már lehet mérlegelni, melyik legyen.
-
Ájvé
veterán
válasz
windlord #158413 üzenetére
Ha külföldi rendelés is játszik akkor Mi 10T Lite jó vétel 230€~84k Ft, itthon 120k-t kapható hivatalosan de 100 alatt sehol sincs.
-
válasz
windlord #158329 üzenetére
Jó a Honor is, Huawei Nova 5T néven is megtalálod. Vagy Redmi Note 9 Pro, Poco X3 NFC, esetleg Samu A41.
Realme 6 Prot is dicsérik, de azzal nincs tapasztalatom.
Ebben szegmensben sok alternatíva van.Amúgy nézz be egy Telekom üzletbe, hátha van nekik raktáron Honor 20 Pro vagy az OnePlus 7T, egy-két ember helyi üzletekben talált meg elfekvőben...
-
válasz
windlord #158307 üzenetére
Telekom mobil szolgáltatások
Ez a te topikod. -
RazorDaPro
tag
-
Ádám16
addikt
válasz
windlord #152574 üzenetére
Az iOS. M20P-m van, és csábulok visszafelé az iOS felé, a fene se tudja miért. Tényleg, magam sem értem... Azt jobb volt használni.
Viszont marad a M20P, mindenben jobb. Majdnem P30-at vettem anno, én is arrafelé billenteném a mérleg nyelvét.
Jobb kijelző, modernebb dizájn, több feature (plusz eszköz nélkül), jobb akksi, jobb kamera. Nincs reális oka a gondolkodásnak, mégis megértem, hogy elgondolkodtál az SE2020-n is. -
Norbi.
őstag
válasz
windlord #152576 üzenetére
Megjelenéskor vettem annó P10et is, iPhone 4.7" méret is volt egy pár, így van összehasonlítási alapom, nekem érezhetően kisebb volt a szifon kijelzője. Sorozatozni, meg nagyon fórumozni biztos nem ezen kezdenék el. Persze, ettől függetlenül egy nagyon jó telefon, csak erre szerintem kényelmetlen lesz.
-
-
Soybex
őstag
válasz
windlord #117124 üzenetére
Kamerában biztos jobb a p9 lite 2017. Teljesítményben majdnem egyszinten vannak, de a Xiaominak a snapdragon miatt jobb az akku kezelése. Gari szempontból a Huawei jobb mert 2 év míg átlag Xiaomira 1 év. Ha a kamera nem fontos akkor Note 4, viszont ha lényeges és az akksi idő nem annyira életbevágó(bár szerintem elég mérvadó) akkor p9 2017
-
BenHans
addikt
válasz
windlord #109237 üzenetére
Fotózás szempontjából a Samsung a jobb, már csak az optikai képstabilizátor miatt is.
Tesztekben találsz fotókat.
Ez esetben is azt ajánlom nézzétek meg élőben, népszerű készülékek ezért megtalálhatóak MediaMarkt-nál is kiállítva. Ott, vagy szolgáltatónál kikérve kicsit nyomkodjátok meg, aztán amelyik jobban tetszik...
Hölgyek esetében fokozott figyelmet kap a készülék külleme is. -
Morris
veterán
válasz
windlord #50102 üzenetére
A moto g új, azt mondják nagyon jó!
Az S4 mini is az tulajdonképpen.
Nekem az utóbbi van így arról tudok nyilatkozni. A ram bőven elég, a telefon gyors, a kijelző csodálatosan szép! Az egyedüli ami szerintem a gyenge pont, hogy kevéske az az 1900mA-ás akksi. Mondjuk ha nem netezek akkor 4-5napot simán elmegy.
De ha nagyon nagyon nyúzom és full fényerőn tolom neki, akkor azért estére enni kér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bluetooth hangszórók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest