- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Zoleee83 #194737 üzenetére
Az USB-C töltésű laptopok a normál PD tartományból a 20 V feszültséget használják.
Ilyen 65 wattos töltőm is van, ami laptop töltésére IS alkalmas, [kép] [kép]
de ez meg nem tud PPS-t - ami nekem pont nem kell, mert a Samsungom 9V x 2,77 Ampert kér (max 25 watt) és azt tudja [kép] , a Redmi 9T-m pedig QuickCharge 18 wattot kér, amit ez szintén tud.Mindenkinek a saját eszközéhez kell megfelelőt keresni.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Zoleee83 #194734 üzenetére
Szia,
PD-PPS a gyári töltője, [kép]
olyan PPS-töltőt kell keresned, ami 11V feszültségen legalább 4 Ampert le tud adni.Nekem is van PD-PPS töltőm, ami bizonyos feszültség érték mellett 45W teljesítményre is képes,
de az itt szükséges 3-15 Voltos pps sávban (azaz 11 Volton is) az enyém 3 Amper leadására képes, ezáltal ezt a telefont 33 wattal tudja tölteni. (ami nem is rossz)
[kép] -
-
válasz
Zoleee83 #168205 üzenetére
Dehogynem AMOLED, a kínai is az, csupán a global változat Snapdragon chipsettel jelenik meg, mindössze ennyi a differencia.
Jah, most látom, hogy elírtam.
Az előző hsz-emben a Redmi Note 11 Pro 5G-re gondoltam, amelyet a következő héten jelentenek be.
Mondjuk a Note 10 Pro is AMOLED paneles. -
válasz
Zoleee83 #168203 üzenetére
Jelen pillanatban nincsen információ erről, de nagy valószínűséggel a Xiaomi név alatt megjelenő készülékek kiváltsága lesz a hosszabb terméktámogatás.
Egyébként a 11 Lite 5G NE ársávja körül inkább a Redmi Note 10 Pro 5G tanyázik majd. De még nem szivárogtak ki a hivatalos EU árak.
-
-
P4lom5
csendes tag
válasz
Zoleee83 #168086 üzenetére
Mindegyik új telefonomnál megfogadom, hogy nem fogom éjszakára töltőn hagyni, de pár hét után mégis elkezdem fent hagyni, mert zavar, ha nem 100 százalék töltöttségről indítom a napot. 🤦🏻♀️ Ez ilyen női hülyeség lehet, a barátnőim és nőrokonaim is mind így vannak vele. 😄
-
válasz
Zoleee83 #167943 üzenetére
3 főverziót igérnek
"A pletykák (Yogesh Brar szerint) alapján ráadásul a Xiaomi új szoftverfrissítési politikája kiterjedhet erre a modellre is, vagyis a Xiaomi 11 Lite NE 5G-re is érkezni fog majd a jövőben az Android 12, 13 és még akár a 14 is (már ha később is így hívja az Android változatokat a Google). Ennek pedig örülni fognak a felhasználók, lévén a hardveresen erős telefon így szoftveresen is vonzó ajánlat lesz, ami az egyik legfontosabb választási szempont manapság."
-
válasz
Zoleee83 #167068 üzenetére
Egyelőre elsődleges telefonnak nem fogtam be. Átfogóbb véleményt később tudok megosztani.
MIUI beállításon túlestem, fölösleges bloatware, reklám mentesítés, akkukímélő off. Buggal nem találkoztam. Tartalomfogyasztás, böngészés, közösségi média ment rajta, ebből a szempontból nem igazán marad el a céges S20 FE-mtől. Gyors, reszponzív, nincsenek laggok. Ha telefonálás közben is jól viselkedik, megtartom.
Még a kamera tesztelése GCammal várat magára. -
Norbi.
őstag
válasz
Zoleee83 #161307 üzenetére
Én inkább a Poco-ban gondolkoznék. Jobb proci, UFS 3.1, 120Hz, szerintem hosszú távon jobban jársz vele.
Nyilván valamennyit csökken az áruk, bár Xiaominál az a tapasztalat, hogy nagyon hamar bezuhan az áruk, egy darabig stagnál, aztán elkezd felfelé menni, majd kifut.
Ha mindig vársz, az olcsóbbságra, addig megjelenik egy újabb széria, és ez így megy tovább az idők végezetéig... -
elfelejtette
veterán
válasz
Zoleee83 #160550 üzenetére
Van egy telefonja, ami szinte minden téren megfelelő, és 100-150eFt-ért szeretne jobb képeket...
Csak megemlítettem, hogy a meglévő telefont nem feltétlenül kell lecserélni, ha csak a képek minősége nem megfelelő, és ugye ezt írta: "de ha extra nagy az ugrás akkor 150ig is kitolható" -
-
SOAD19
addikt
válasz
Zoleee83 #157904 üzenetére
Esetleg Redmi Note 8 Pro? Az e-magon fel-fel szokott tűnni 65k-ért. 1-2 órával ezelőtt is volt fent kék színben emagos forgalmazós. Érdemes figyelni, hogy a leírásban mi szerepel a "kiszállítja" rész alatt, én biztosra mentem, és a "kiszállítja e-mag"-ost választottam, persze, ha edigitalos lett volna, azzal se lett volna gondom.
-
-
pit stop
addikt
válasz
Zoleee83 #127616 üzenetére
A kereteidtől függ minden...
Ezen kívül csak a videó számít, vagy szeretnék valami extra dolgot ami videóval kapcsolatos. Xperiák nem erősek fényképben, de videóban erősek (ezen felül van extra lassítás is). De ha tág a keret, akkor nyilván ott van a Samsung S9, HTC U12, Huawei P20p...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest