- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
i400
senior tag
válasz
Richee11 #173013 üzenetére
iphone x-et is használok melóban abban 3 gb van és köszöni jól elvan ennyi idő után is, szóval erre ne alapozz... az előző telefonom egy s9+ volt 6 gb-al amiből mindig 2,5-3 szabad volt de volt döcögés néha vele.
de ha ennyire tartasz attól h a 4 gb kevés nézz rá a 13 pro-ra abban 6 gb van -
PixAlan
aktív tag
válasz
Richee11 #169927 üzenetére
Őszintén szólva csak az üzemidővel voltak komoly gondjaim, az apróbb stutterek nem a világ vége(persze 255k-ért már igazán lehetne minden smooth), kijelző amúgy gyönyörű, kamerával abszolút meg voltam elégedve(oké, talán az 1080p60fps-t hiányoltam a telefotós lencsével)
GT2 pro-t amikor vettem még nem lehetett megrendelni, bár ahogy néztem ott még több az optimalizálatlanság, az 1440p-s kijelzőt én inkább hátránynak látom(a különbséget szerintem nem lehet látni, viszont a hardverigényt megdobja, persze le lehet venni a felbontást), meg telefotós kamerát szerettem volna
-
patyil
tag
válasz
Richee11 #169903 üzenetére
Szerintem ha nem vonz az IOS(imessage, handoff, faceid, apple pay..stb) akkor hagyd az alap iphone-t, bár az is egy időtálló megbízható gép, hardverben jobbak a konkurensek, nagyobb szebb 120hz kijelzőt kapsz, extra telefoto kamerát, gyorsabb töltést stb.
En a realmet még nem próbáltam személy szerint, hátha van itt aki igen, a másik kettővel szerintem nem fogsz mellényúlni -
patyil
tag
válasz
Richee11 #169900 üzenetére
Szia, ennyiért azért lehet választani.
Preferált márkád van? Illetve mi a kényelmes kijelző méret? Tárhelyből mennyit laksz be?
Én elsőre Oneplus 9 pro-t mondanék, vagy Galaxy S21+, a mate 20 méretéből kindulva, ezek időtálló hardverek remek kamerával.
esetleg ha kisebb méret is elég vagy nem akarod a keretet kimaxolni S21FE, Pixel 6, vagy sima S21. -
Kawauso
aktív tag
válasz
Richee11 #169772 üzenetére
Mint például az, amit beírtam az első hozzászólásomban.
De javaslom az Árukereső-t, és a játékot az összeghatárokkal. Gondolom le tudod vonni a specifikációk alapján, hogy mi játszhat és mi nem. Arra még nem jöttem rá a esetednél, hogy most erő kell, vagy kamera. Mert 300eFt-ért kihagyni a telefotó kamerát bűncselekmény. Se IP-tanúsítvány.
-
Kawauso
aktív tag
válasz
Richee11 #169759 üzenetére
A készülék tetszik, de nem adnék ki érte 300eFt-ot, még az extra tablet sem meggyőző érv.
Látom a különbségeket a sima GT2 és a Pro között, de nálam biztos nem 130eFt-nyi a különbség. Ha 220-230eFt lenne a Pro, akkor remek vétel lenne az elszabadult árak mellett, de ezzel az "iPhone-árazással" nem az.
Csendben megjegyzem, hogy az Oppo Find X3 Pro 260-280eFt körül van és szerintem jobb készülék mindenben az üzemidőt leszámítva.
-
válasz
Richee11 #169759 üzenetére
Szerintem jó vétel, főleg így előrendelve tablet ajándékkal.
Vannak bosszantó hiányosságai, mint a vezeték nélküli töltés, telefotó szenzor. Illetve a szelfi kamera minősége elég gyatra.
Ha ezek nem számítanak, abszolút rendben van a mai kínálathoz mérten.Ide is beszúrom ez emagos linkeket.
GT 2 169.990 Ft
GT 2 Pro 299.900 Ft + Realme Pad tabletA sima GT 2 egy pici upgrade a GT 5G-hez viszonyítva.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Richee11 #166565 üzenetére
Nekem P30 Prom volt, összetörtem. Nem tudtam mit vegyek helyette, átmenetileg lett egy Galaxy A51. Most vettem iPhone 13 Prot. Ha nem töröm össze nem cseréltem volna semmire. Feleségemnek sima P30 asa van, semmi baja, nem is cserélné le semmire. Ha nincs gondod a Mate 20asoddal, szerintem várj még, érdemi előrelépést szerintem semmi sem ad.
-
-
válasz
Richee11 #166385 üzenetére
Nem az a deal, hogy gyorsan mindenki szaladjon venni egyet. Az anyaghasználat például gyenge, kijelzőben vannak jobbak, a töltés is elég lassú. De az előnyei is megvannak a serpenyő másik oldalán.
Én cégeként az exynos-os verzióját használtam, az meg üzenidőben még botrányos is volt.Inkább az a szituáció, hogy egyszerűen ennyi pénzért nincsen jobb alternatíva, és ez legfőképpen a többi gyártó kritikája... + a magasabb áfá-nak, szar Forintnak, stb..
-
ghiottone
nagyúr
-
SirRasor
addikt
válasz
Richee11 #166308 üzenetére
Google Pixel 6 5G 128GB 8GB RAM
Szerintem.
Itt van róla egy jó teszt.Ja üzemidő és kamera fordítottan arányos.
Ez azért van, mert a jó kamerát a jó telefonokba rakják, de a jó telefonokban a kijelző/akksi/chipset érdekes arányban található meg, így általában rosszabb az üzemidejük, mint amit a középmezőnyben lehet találni.ghiottone szerintem ha maradtak volna 6" környékén, akkor remek üzemideje lenne. Na majd talán a következő év a kisebb telefonokról fog szólni.
-
-
TunerJoe
senior tag
válasz
Richee11 #142748 üzenetére
Ez az igényeidtől függ. A Mate 20 Pro edge kijelzős, nincs rajta jack, jóval nagyobb a kijelzője, de jobb a felbontása, van benne 3D arcfelismerés, vízálló, talán a kamerája is jobb. Időtállóságban mindig az iOS-es és a Stock Android-os készülékek a lejobbak, emellett a Samsung és a Xiaomi is odafigyel a készülékeik támogatására. A Huawei ebből a szempontból nem a legjobb.
-
Ájvé
veterán
válasz
Richee11 #142485 üzenetére
Mi 9T jó választás 115-ért.
Telefont nem szívesen vennék Gearbestről, kisebb értékű tárgyakat többször is vettem már és sose volt gond eddig, de telefon elég nagy érték, én nem vennék tőlük telefont ha itthon valamivel drágábban 2 év gyári garanciával megvehető. Kuponnal 287€~90k forint a fenti Mi 9T Gearbesten, de mi van ha gond van vele? 130-ba mondjuk Mi 9 is beleférne már Gearbesten, döntsd el megéri-e a kockázat. -
Norbi.
őstag
válasz
Richee11 #142441 üzenetére
Xiaomi Mi 8. Mi 9SE, esetleg Samsung A50, bár ezeknél az üzemidő maximum átlagos. Nagyobb akkuval A70.
De, ha játszik használt akkor Mate 10 Pro, OP6.
Fredo78: Ennyi pénzért nem fogsz jobbat kapni egyik telónál se. Az 50-70es kategóriába a Redmi Note 7-et venném, kamerában (akkuban is) jobb az Mi8 Lite, A2 párosnál.
-
-
batai15
félisten
válasz
Richee11 #100570 üzenetére
kiegészítés képpen annyit , hogy attól hogy nexus, nem kötelező romolni meg tweakelni, bár kétség kívül így tudod legjobban kiaknázni a telefont , lévén a stock droid noha rengeteget fejlődött, de a fapados léte az előnye és egyben a hátránya is.
Pl az említett p9 lite-ba van egykezes mód, eleve a fingeprinthez nem csak feloldásra tudod használni , hanem görgetés, fotó készítés, navbarlehúzása, appok zárolása stb, amit stock droidon, 3rd party appal , vagy tweak/custom rommal tudsz kivitelezni.
Viszont tény hogy mivel nexus elsőnek jönnek az updatek, kevesebb erőforrást ramot használ mint pl az emui.Viszont az emui rengeteg dolgot tud rendszer szinten , pl a tárcsázó weboldalról kattolsz egyszámra és egyből a dialer ugrik fel, nagyon könnyű megszokni ezeket a jó kis funkciókat is.
Szóval a mérlegnek 2 oldala van, de eggyik telefonnal sem jársz rosszul. -
batai15
félisten
válasz
Richee11 #100562 üzenetére
Btel megbízható bolt például. 85k a 32 gigás , én ezt választanám ,akkor. Kamerába erősebb meg ram kezelésbe ,tud otgt
.p9 lite akkuba jobb , zenébe meg kijelzőbe,valamint össze szerelésbe.
Nexus azért venném mert szanaszét lehet romolni,stock droid miatt jobban tudod alakítani magadnak (na nem mintha a novaval nem tudnám itt) de emuira nincs xposed pl meg hasonló tweakek, igaz van témazhatosag rengeteg témaval .na meg nexusra rengeteg custom rom van .
De a p9 lite is nagyon jó. Nekem és páromnak is ez van. Sajna otg nem tud,de minden másba elég jó . -
SybenX
őstag
válasz
Richee11 #100169 üzenetére
Ha LG telefont veszel akkor a lényeg,hogy a számlán szerepepjen a telefon IMEI száma valamint EU-s piarcra szánt modell legyen és akkor 1 évig van gyártói garanciád.Ha emagnál veszed akkor 1 évig viheted az LG márkaszervízbe majd a 2. évet az emag állja.Ugyanígy a mobilkereskedésnél.Én rendeltem már mindkét helyről telefont,de a mobilkereskedés azért lenne jobb mert mégis csak magyar bolt és szerintem jobb a szervizük mint az emagnak.
A mediamarkt 2 év gyártói garanciát biztosít,viszont sokkal drágább és így már nem éri meg. -
csakany2001
senior tag
válasz
Richee11 #100163 üzenetére
Forgalmazó garancia egyenlő a 0-val szóval olyat semmikép se,ha van közelben LG szerviz ott megcsinálhatják.
Ájvé
Akkor rosszul olvastam.De jó lenne ha bekerülne végre,mondjuk nekem az angollal nincs semmi gondom csak épp azzal hogy mondjuk lassan készülnek a Global ROM-ok.(R3P-ra még nincs,illetve amikor vettem volna a simát akkor arra se volt és az múlt hónapban volt) -
csakany2001
senior tag
válasz
Richee11 #100133 üzenetére
A Mobilkereskedés gyári garanciát ad,85K-ért van a 32GB-os és mindenképpen érdemes azt venni.A 32GB-ból 24GB szabad,így 16GB-ból valószínűleg 8GB szabad ami elég kevés fölig ha még rá mennek az alkalmazások.Először én is úgy voltam hogy elég mivel egy Sony Xperia M-t váltottam le a tárhely hiánya miatt,de rájöttem hogy így menni minden kell.Én teljesen elégedett vagyok vele,hátránya csak annyi van hogy komolyabb terhelés után melegszik az ujjlenyomat-olvasó körül,de ennyi.Tokot és fóliát kell venni mert elég érzékeny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Mobil flották
- Magisk
- AliExpress tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EAFC 25
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest