- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
minilego #184255 üzenetére
Szerintem ez inkább ide való: Android szakmai topik.
-
-
-
TomMusic
őstag
válasz
minilego #184023 üzenetére
Szia,
Szerintem nem. Bár attól függ mire kell. Ha játékra (írtad hogy gyerkőcnek lesz), akkor jól jön a NP2 erősebb procija.
De ezt leszámítva szerintem nem ad semmi plusszt, vagy hogy jobb lenne.
Nekem NP1 van, és megnézve a NP2 videókat, tényleg csak annyival jobb, hogy erősebb a proci. De átlag felhasználásra bőven tökéletes a NP1 is. -
Utka
aktív tag
válasz
minilego #176402 üzenetére
Szerintem igen, csak rakj rá másik romot és egy rendes gcam -t.
Máshol kicsit oCCSóbban ?
partnerogsm.hu -
-
DS39
nagyúr
válasz
minilego #172327 üzenetére
Nem ez jelenti a több szabadságot szerintem androidon. Ez csicsa.
Inkább az hogy tudsz reklámmentesen tartalmat fogyasztani, akkor is ha nem fizetsz elő mindenre mindenhol vagy torrentezhetsz, vagy meg tudsz nyitni egy random tömörített fájlt, át tudsz küldeni fájlokat különböző márkájú telefonokra felhő nélkül is, stb stb. -
Harciszkunk
csendes újonc
válasz
minilego #172322 üzenetére
Én is ezt a kettőt (illetve alap 13 -at) néztem. A 22 ultrát most 320ért megkapod a samunál kuponnal meg készülék beszamitassal, ami olcsóbb, mint az alap 13. Az akksi idejuk kb egyforma. Nekem a hajlított kijelző hátrány így s7 edge után. Kollegam 22 ultraja azert tud melegedni, de nem merülget random. A többi részével elégedett, de hatalmas a teló, annak minden előnyével es hatranyaval.
Én kivárok a 14ig, aztán döntök. Remélve hogy apple nem látta az usd árfolyamot es titokban tudjuk tartani :D -
juuzer
addikt
válasz
minilego #172286 üzenetére
Main telefonként nem tudok iPhone-t használni. Anno fanboy voltam, de kinőttem belőle. Sok dolog hiányzik belőle nekem, ami a droidban benne van. Akár az AOD, akár az értelmes értesítéskezelés, stb. Addig nem szívesen váltok teljes mértékben. Ugyanott megértem és látom azt is, hogy droidos fronton szerintem a Samsungon kívül értelmes alternatíva nincs, még a csúcskategóriában sem.
A Qualcomm próbál mindent izomból megoldani az új processzorokkal és ennek a thermal management látja a kárát. Mindenki sír, hogy "szarazekszinos", én meg örülök, hogy nem egy kazán van a telefonomban, ami már egy fotózástól visszafogja a teljesítményt és kellemetlenül forró lesz. Lásd Xiaomi 12 Pro teszt.
-
-
-
-
Doky1988
senior tag
válasz
minilego #169962 üzenetére
Az a baj ezekről a telefonokról kevés embernek van tapasztalata.Én is azon filózom mit vegyek.
Tegnap néztem a Xiaomi 11T Prot, nekem nem egy hatalmas nagy húdejajj egy Mi 9T Pro után.
Mediaban néztem egyébként Realmeket is, szerintem gyorsabb a menüje is pl mint egy Xiaominak.Nem olyan rosszak a Realmek. Csak ugye a Xiaomi már bizonyított... -
-
Cs1csó
titán
-
P4lom5
csendes tag
válasz
minilego #168227 üzenetére
Háááát... az árak nagyon jók, a szállítás is viszonylag gyors, viszont az ügyfélszolgálat kritikán aluli.
Én is tőlük rendeltem most telefont, hétfőn vagy kedden érkezik. De őszintén szólva aggódom, hogy ha esetleg garanciális javításra lesz szükség, mennyire lesz gördülékeny az ügyintézés, mert ahogy már írtam, az ügyfélszolgálat rémes. -
válasz
minilego #167815 üzenetére
Mert a Dimensity 1200 kiegyensúlyozottabb teljesítményt hoz a Snapragon 888-al szemben. Utóbbi komolyabb terhelés alatt pillanatok alatt túlmelegszik, visszavesz az órajelből. Hiába gyengébb a MediaTek chipsete, például játékok során jobb élményt nyújt, tartja az FPS-t.
Illetve a kamera szintén a 11T felé billenti a mérleget. Felismerhető különbség volt a képek minőségében a sima javára a tesztekben. Nem tudom azóta a Xiaomi javított-e a Pro kameraszoftverén. -
válasz
minilego #167811 üzenetére
A kinézett készülékekből hiányzik a tele lencse, nem tudom mennyire használtad ki, csupán digitális zoomra képesek. A Xiaomiból érdemesebb a sima verziót vásárolni, a 11T-t.
Ebben az ársávban másik opció a Samsung S20 FE, ott viszont hosszútávon az 5G hiánya lehet gond, a későbbi eladás vagy használhatóság szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Magisk
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest