- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cblacksmithc
tag
válasz
cibus #191034 üzenetére
Játszani ne akarjon rajta....
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
cibus #177355 üzenetére
Hát azért a pwm kicsit bonyolultabb. Minden amoled, oled panel pwm-es, de nem mindegy ugye a frekvencia. A dc dimming az egy állandó hullámhoszt adhat ehhez, mert lehet, hogy 471hz a pwm értéke, de ha 10 százalákos fényerőn elkezd kirajzolni egy 140-471hz közötti görbét, akkor azt az érzékeny szemű ember már nagyon rosszul fogja venni. Ilyenkor jó a dc dimming, mert mondjuk az itt ad egy állandó hullámhoszt 250-260hz-en, vagy amire kalibeárálták a kijelzőt. 250hz szokott lenni amúgy a nagy átlag - efelett az erre érzékenyek nagy többsége már bírja és nincs szemfáradtság, fejfájás.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
cibus #177353 üzenetére
471.8 Hz a pwm a notebookcheck szerint. Az elvileg jó és opcionális dc dimminget ír.
-
karlkani
aktív tag
válasz
cibus #177342 üzenetére
Persze, eMAG benne van a programban. Többen vettek ott a topikból kihasználva -40 000 Ft-os kedvezményt.
Arra figyelj, hogy így szerepeljen: Forgalmazza a(z): eMAG
Személyes átvétellel megrendeled, átvételkor a papírmunka sem tart sokáig.
Ha ennyit szánnék telefonra, kettő közül én is azt választanám.
-
karlkani
aktív tag
-
PROTRON
addikt
válasz
cibus #177142 üzenetére
Azért a verdikttel kapcsolatban én megvárom hogy valamelyik komolyan vehető magyar portál is foglalkozzon a témával.
BTW kínában még mindig dívik olyan mobilokat forgalmazni amikben elérhető a telefonhívás rögzítése, ami EU-ban viszont tilos, a gyártót is elkaphatják érte...szóval vannak lehetőségek épp miért nem elérhető 1-1 termék EUban.
pl Verizonnál csomó szuper telefonja van, de sok esetben fizikailag csak US only a hálózathoz történő csatlakozás, nem tudnád magyarországról használni... -
-
válasz
cibus #176925 üzenetére
Gondolom annyit jelent, hogy ők intézik, nem nekem kell a szervize küldeni. Volt már olyan műszaki eszközöm, amit közvetlenül a szervizbe kellett küldeni az Extreme Digitalnál.
Alin, Bangoodon vagy pénzt térítenek vissza, vagy vissza kell küldeni eu raktárba, rosszabb esetben kínába.
Volt már problémás termékem, le kellett videózni, és az eladó visszafizette az árát,mert látszott, hogy nem működik a termék. Konkrétan egy laptop töltő. -
-
-
st6969
őstag
válasz
cibus #173311 üzenetére
A páromnak a második Xiaomi telefonja van. Folyamatosan elnyomkodja a fülével, ami azt eredményezi, hogy random embereket hív fel, különböző menüpontokat nyit meg. Ha beszélek vele egyszerűen eltűnik a hang, vagy szétkapcsol. Ilyenkor tudom, hogy elnyomkodta a fülével. Szegényt sokat szidtam, hogy nemigaz, hogy nem tudsz normálisan telefonálni (sokszor a vállához szorítja, de ha nem, a probléma akkor is megvan), mire rájöttem, hogy a hiba a fos közelségérzékelőre vezethető vissza. Ezt lehet tesztelni hardveresen, ami kimutatja, hogy tökéletesen működik, ellenben a gyakorlat mást mutat. Talán kisebb szögben tolerálja az elmozdulást a fülednél, vagy tudomisén, de használat közben bosszantó.
Aki telefonálni is akar egy mobiltelefonnal, annak nem, nem lehet együtt élni egy ilyen alap hibával. És nem a xiaomit szidom (sőt, szeretem is a márkát), én is azt használok, de csúcsmodellt (Mi8), amivel nincs ilyen gond. Tehát meg tudják ők ezt csinálni jól is.
Ami biztos, hogy egy következő telefon vásárlásnál a közelségérzékelőre külön oda fogok figyelni, akár Xiaomi, akár más modell lesz. Bár azon kívül, hogy ne virtuális legyen, nem tudom, mit lehene még figyelni -
sfdrakex
nagyúr
-
jeni
félisten
válasz
cibus #173040 üzenetére
A 870 kevésbé melegszik,takarékosabb,persze a 888 izmosabb is,de nem sokkal
Én is szemezek vele.
Amelyikben OIS van,kevésbe melegszik,nagyibb aksi van azt venném.
A Neo verzíónál EIS stabi ami szoftveres csak.
Ezt kérem megerősíteni.
Lehet normál használat alatt a Snapi 888 nem melegszik fel.
Persze azt is irják ha felmelegszik akkor teljesítmény vesztés lép fel.
Ettől függetlenül az OIS verzió elsődleges nálam. -
jeni
félisten
válasz
cibus #172903 üzenetére
Amazonról ha minden igaz EU-s készlettel rendelkeznek,vagy keress olyan gyártót akik EU raktárból szállítanak,EU szerviz támogatással.
OPPO,Redmi,Xiaomi,Realme
A Lurdy plázában jó áron vannak telók,én onnan vennék.
Szerzel régi 2G-s telót amit mobilcsere programban elfogadnak és máris 40000Ft-al beljebb vagy. -
jeni
félisten
válasz
cibus #172899 üzenetére
El kell felejteni,ha nyersz 20000Ft-t akkor sokat mondtam, arról nem is szólva ,hogy áfát is kell fizetned kell meg vámot is!
A garanciát meg alapból dobhatód el lmert a francos életben nem kapod vissza ha bármi hibával vissza küldöd.
Ez is lehet akar 4-5 hónap oda vissza
A spec szerint meg nem garantált,hogy EU verziót kapj.
Ha kintröl kell telo akkor EU piacról EU szervizzel rendelkezőt keress. -
-
Ájvé
veterán
válasz
cibus #119741 üzenetére
Erre van milyen telefont vegyek topik.
Van telefon kifejezetten időseknek. -
Fall-N
veterán
válasz
cibus #107768 üzenetére
Hogy bonyolultabb legyen
van a P9 litenak Honor verziója is a 7 lite, ami belül ugyanaz, szoftver is megegyezik, csak a Honor fém hátlapos és olcsóbb.
Én utóbbit vettem meg, mert jobban bejön az alu hátlap.
Egyébként P8 lite:
5" HD kijelző, 2 GB RAM/16 GB tárhely, 2200 mAh akksiP9 lite/Honor 7 lite:
5,2" FHD, erősebb SoC, 2 GB RAM / 16 GB tárhely, 3000 mAh akksi, ujjlenyomat-olvasó
+ NFC a P9 liteban. Mindhárom EMUI 4.1 és Android 6.0 fut. A P9 lite/7 lite jobban bírja akksival, mert nagyobb a kapacitása és takarékosabb a Kirin 650, mint a 620.Családban van P8 lite és Honor 7 lite, mindkettő jó. Persze drágábban van a Honor 7 az is jó vétel, csak az már 100 ezres körül van.
Xiaomi 3 GB RAM van annyival jobb. ROM terén vagy béta ROM + magyar nyelv a lehetőség, ami hetente frissül (előfordulnak bugok) vagy globál stabil ROM + angol nyelv, ami havonta frissül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest