- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz
Szotyi222 #188213 üzenetére
Te ismered és gondolsz valamit ...
más meg használja és "teszteli" !!!
#1917 (Edge 40 topik)És melyik megbízható helyen is lenne olcsóbb a OnePlus ??
... de vedd figyelembe, hogy 512 GB + belsőtár felára min. 200 EUR lenne!
(Minimum az egyező méretű, leggyorsabb mSD kártyák árának a 2x-esét szokták figyelembe venni összehasonlításoknál.) -
stingy2
senior tag
válasz
Szotyi222 #187988 üzenetére
Nem tudom, hogy mérik itt az akkuidőket, de Nubia Z60 ultrám van, aminek itt a standby ideje 109 óra, nekem meg ha épp alig használom (van céges is), akkor egy töltéssel simán elketyeg 10 napig (240 óra), és még marad is benne pár %. És ebben van még pár perc telefonálás, meg némi böngészés.
#187998Orgi
"olyan fizikai gomb hirtelen végig gondolva szerintem egyetlen másik telefonon sincsen "- az enyémen van, sőt még programozható is, hogy milyen funkciót hozzon elő. (bár nem csodálom, hogy nem jut eszedbe, nem sok lehet belőle az országban.)
-
cs.zs.
veterán
válasz
Szotyi222 #187871 üzenetére
(már vagy 5-10 éve él a törvény, ami azt mondja, hogy ha a vevő a telefont kifizette, és hűség sem köti, akkor a telefon nem lehet függő, vagy ha az volt, akkor ingyenesen, azonnal függetlenítendő. Nem szopatják magukat a szolgáltatók az adminisztrációval, ezért már eleve független a készülék. Ha pedig kihozod, de nem fizetsz és tartozol, akkor IMEI-szám alapján így is simán leblokkolják a telefont. Ezért kockázatos a nem-ismert eladótól frissen kihozottat megvenni. Függetlennek független, de ha az illetőnek ezügyben tartozása lesz a szolgáltató felé, akkor a telefon eccercsak nem fog működni...)
-
-
ata007
tag
válasz
Szotyi222 #174875 üzenetére
Annyira nem erdekel a sima GT2, legeloszor nem irtad, hogy mihez kepest eri-e meg. En altalanossagban ertettem. Foleg, hogy elorendelesben meg egy tabletet is adtak hozza. Egy jol osszerakott, stabil, gyorsan toltodo, szep (tok nelkul hasznalom, feher verzio), terero problemam nincs, bt fulessel es oraval stabil, gps stabil, pontos, vowifi, volte megy (digi-ro, voda-ro), kamera nekem tokeletesen megfelel, a mikroszkop kamerat meglepoen sokszor hasznalom, android auto mukodik. Semmi olyan must have opcio nincs mas keszulekeknel, ami miatt eggyaltalan felmerulne a valtas gondolata.
-
angio
friss újonc
válasz
Szotyi222 #174236 üzenetére
Uuu itt van ez a nokia x30 o peldaul erdekesnek tunik. Van ra barmi kontra?
Jelenleg xiaomim vam es nagyon elegedetlen vagyok vele rengeteg a szoftveres szarakodas, es sajnos a garanciat ervenyesiteni lehetetlen lett volna amig volt. A Bravo hungaria kft altal mukodtetett telefoncentrumban vasaroltam, ok voltak a tanulopenzem a no name arukeresos webaruhazakra ket eve.
-
alpihun
senior tag
válasz
Szotyi222 #174195 üzenetére
Akksi sajna hiába nagyobb, ha LCD, nincs OIS se s a konkrét linkeden lévő üzemidő tesztben a 12X még mindig jobb.
Valaki tud valamit felhozni ezek közül bármelyik ellen (ez alapján), hogy szűküljön a lista?
- Pixel 7 (Pro)
- Oppo Find X5
- Xiaomi 12X
- Realme GT 2 Pro vagy GT Neo 3 (80W)
- Oneplus 10 Pro -
alpihun
senior tag
válasz
Szotyi222 #174113 üzenetére
Kapcsolva az én kérdésemhez, a Realme kiforrott és ajánlott márkának számít? Tudom, hogy OnePlus stb-vel egy kalap alatt van, mégis ilyen kezdő hibákról olvasok, hogy auto-fényerő uniform rossz mindenkinél, sokan elvesztik a widevine minősítést, jel/hívás bajok.
Viszont valahogy ugyanazokkal a chipekkel minden modellben (GT 2/Pro, GT Neo 3/T) sokkal jobb akkuidőt csinálnak mint mások (lehet, hogy a rossz fényerő miatt?).
-
zagloba
aktív tag
válasz
Szotyi222 #173767 üzenetére
Én is ez a kettő telefon között vacillálok. Csak úgy olvastam ,h a 888-as proci eléggé melegszik és fogyaszt is. Igaz én nem játszom a telefonon így lehet engem nem érintene. Poco f4 vs. Realme GT2 Árban is közel vannak egymáshoz
Én Xiaomi telefont használok most is probléma nélkül 9s. Realmim viszont még nem volt. -
törölt tag
válasz
Szotyi222 #173458 üzenetére
Nálam csak rövid ideig volt. A Sennheiser bt füles szépen szólt vele, az akksival is csak akkor volt gond, ha egész nap ment a mobil net. A játék kimerült a Kingdom Rush sorozatban. De valóban nem vetettem komoly teszt alá. Így még inkább érdekelne más opció.
kutga
Kösz, a supportról mindig megfeledkezem. Akkor marad az A53, azt hiszem. Ami olcsóbb, annál tényleg gáz a szerviz is, a szoftver támogatás sem tökéletes. Illetve a Huawei szerviz talán nem rosszabb a Samsungénál, de az update-ek terén nem tudom, mi van, és visszatart a Google spyware-ek hiánya is. (Főleg a gmail kliensé) -
-
st6969
őstag
válasz
Szotyi222 #173368 üzenetére
Még ha 0/24-ben menne folyamatosan, akkor sem lenne több 4-5eFt-nál havonta.
Én most mértem az enyémet, igaz csak alacsony teljesítményű "office" gépem van (napi 1-2 óra böngészés, youtube), sosem kapcsolom ki, de ha nem használom, standby-ba áll. A fogyasztása 250Ft/hó. Azt még kibírom. Infóként: a szolgáltatói router (Vodafone Connect box szintén ennyi, és van még egy saját Xiaomi 1800 routerem, az ~200Ft/hó, és ezen felül még 2 IP kamerát kiszolgáló PoE switch, ezek ugye mind 0/24-ben mennek. Ez így a komplett informatikai "gépparkom", kevesebb, mint 1000Ft/hó a fogyasztásuk összesen. Kétségtelen, hogy ebből a PC felhasználás minimális, játék sincs benne.
-
cibus
senior tag
válasz
Szotyi222 #173343 üzenetére
Vodafone is benne van a készülék csere programban.
Igen, az az X4 gt 8100 soc elég király, viszont csak IPS. Ezért ennyi az ára. F3ban a 870 sem sokkal rosszabb, mint a 8100.
F4et meg max csak akkor ha kell tényleg a 256gb. De szerintem néha a képeket fel lehet rakni gépre 22ezerért és ott az f3 , ami szinte f4 copy -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest