- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
őstag
válasz
kerxy #175511 üzenetére
Ilyen kicsi, újan, ennyiért nincs. Sony Xperia 10 IV van 140 körül (ha még akciós) vagy iPhone SE. 100 alatt amik vannak, azok mind 160 mm+ magasak. Szerintem egy makulátlan, használt SE 2020 még 3-4 évig telefon marad, vagy szolgáltatónál meg kell nézni mennyibe jön ki csomag mellé.
-
Skillet
addikt
válasz
kerxy #126856 üzenetére
Sok helyen lehet kérni plusz pénzért plusz garit a telefonokra is. Pl osan, egyéb bevásárlóközpontok, edigital, stb. De az 5" alatti kategória ma már ritkább a fehér hollónál... sajnos
De kicsit is normálisabb telefon inkább már 5" felett van.(#126854) maláj
Ha asszony megbarátkozna az 5"-al, akkor moto e4. 30-ért ki lehet fogni, 2 év gari, ujjlenyomatolvasó, gorilla glass, 2/16, mi nemrég vettünk asszonynak egy kéket. Jó vétel volt. Szép dizájn, szinte érintetlen droid. -
AnNa997
tag
válasz
kerxy #126856 üzenetére
A legtöbb helyen már a 2 év garancia is ritka, azt néztem...
maláj: Honor 6a? Ugyan nem 3/32, csak 2/16, de kb. 36 ezer ft...anno én is néztem magamnakÉs 5"col.
"A készülék aránylag kicsi, az 5 hüvelykes HD kijelzőt 143,7 x 70,9 x 8,2 milliméteres, 143 grammos házba szerelték, plusz belepréseltek egy 3000 mAh-s, gyorstöltést is fogadó telepet is"https://turbado.hu/telefonok/honor/honor-6a-dual-sim-16gb-lte-silver
-
Ájvé
veterán
válasz
kerxy #122630 üzenetére
USA-ban viszont más hálózatot is használnak, nézni kell hogy támogatja a hazai szabványokat és frekvenciákat. Nem csak az LTE miatt hanem 2G szabványok miatt is, ha nem tudja az itthoni 2G frekvenciákat akkor telefonálni se tud majd. Legjobb ha belinkeled a készüléket honnan van, ha nem vagy benne biztos.
-
csaba1203
addikt
válasz
kerxy #122616 üzenetére
Ez alatt csak olyat tud venni,hogy attól egy életre elmegy a kedve az okos telefonoktól.
Jobban jár egy hagyományos készülékkel egy buta telefonnal.
Nagyon olcsón csak valami kínai D brand noname készüléket tud venni újonnan.
A Xiaomi 4X minimum a belépő szinten az olyan 40000 körül van. -
válasz
kerxy #122611 üzenetére
helyi telefonokat kerülje, nem biztos, hogy európában megfelelően működnek majd.
Global verziók biztos jókPár kifli árán megkapja az ajánlott telefonokat, és nem a telefon olcsó.
Azért nevetséges, hogy nem futja egy $120-os telefonra, amit egy magyarnak $160-ért adnak.
Kettő tankolás áráról beszélünk az USA-ban. -
andrisbandi
őstag
válasz
kerxy #102576 üzenetére
Én csak ismételtem a linkelést, amit egyik kolléga ajánlott.
- Nem tudok nyilatkozni a hitelességéről.De gondolom te sem hívtad fel a boltot, vagy ellenőrizted le bármilyen formában.
Emiatt nem tartom elfogadhatónak a véleményed.
Ez egy hirdetés, sok más telót is ár alatt árulnak. Talán tilos? -
Teodor52
senior tag
válasz
kerxy #100823 üzenetére
A szüleim részére telefonra maximum 30000ft-ot tudnánk fordítani.
új legyen
megbízható boltban
hosszú táv
felhasználás köre: hívás, sms,email,receptek egyéb infók olvasgatása(havi szinten nem sok esetben leginkább tényleg csak az email miatt lenne fontos az internet használata),fotózás de 5 MP bőven elég.
4" kijelző is elég lenne
könnyű kezelhetőség
oprendszer: android
márka: nem feltétlen kell samsungnak lennieNagyon fontos lenne a segítséged/segítségetek!
-
Sk8erPeter
nagyúr
(#97492) carrick16, (#97493) Ájvé, (#97494) kerxy: köszi szépen a válaszokat!
Három különböző telót ajánlottatok, szóval még mindig bizonytalan vagyok.Vagy mégsem?
Vodafone-os vagyok, és ahogy elnézem, ez esetben a Band20 hiánya adott esetben problémás LEHET, bár az is igaz, hogy legtöbbet úgyis Budapesten tartózkodom, úgyhogy ha ilyen esetben tud működni a 2600 MHz MHz-es hálózaton is (?), akkor elvileg nem para, ha nagy ritkán meg vidéken járkálok, akkor ha jól vettem le, a 3G még mindig elérhető, na bumm, asszem túlélhető a dolog, ha akkor épp nem 4G-zek, hanem csak 3G van. (Persze attól függ, épp mire kell, és meddig tartózkodnék vidéken...) Vagy érdemes mégis mérlegelni a B20 hiányát? Azt néztem az itteni cikkben megjelenő táblázat alapján, hogy a Vodafone még Budapesten belül is jellemzően a Band20-at használja...Csak mert erősen agyalok a Xiaomi Redmi Note 3-on. Ez alapján a közel sem szakmai fórum alapján inkább ez, mint a Zuk Z1 (az érvek mondjuk értelmesnek tűnnek).
A Huawei P8 Lite-tal leginkább tényleg az üzemidő a bajom, a kernelszinten (?) tiltott OTG hiánya, meg a fényerőpara, amire többen hivatkoztatok.
Esetleg lehet még más, ami szóba kerülhet?
Totál képzavar van most, minél több mobilt látok hasonló árkategóriában, annál kevésbé tudom eldönteni, mit lenne érdemes.Ájvé: Még annyi, hogy ha a Redmi Note 3 lenne, a magyar nyelv hiánya egyáltalán nem zavarna, sőt, saját telómat visszaállítottam magyarra, mert zavart a helyenként bénácska fordítás, meg hogy nehezebb úgy megtalálni a segítséget netes források alapján, szóval tök jól ellennék egy angol változattal is. Ez esetben érdemes egyáltalán kérni a nem frissülő magyarosított változatot? Vagy azért igen, mert annak nem zárt a bootloadere? Vagy az így is, úgy is az?
Köszi továbbra is!
-
trebrona
nagyúr
Köszi, 1.5GB ramot hogy kezeli, nem lenne vele gond?
Illetve, ha összevetjük az M4 aqua-val Snapdragon 410 vs Snapdragon 615, + grafikus chip, IP68 stb. a Sony javára. Valamint Sonynál 2.2-2.9GB szabad tárhelyet olvastam és hogy alkalmazások egy része átmozgatható külső SD-re. Játékok nem lennének, így is kevés a 8GB?Egyébként én is hozzád hasonlóan gondolkodtam, ettől függetlenül nálam eddig a Sony lenne a befutó. Ezért kértem segítséget, nem szeretnék olyat választani, amivel megégetné magát.
-
A guru
addikt
Teljesen mindegy hogy hol veszed a hivatalos forgalmazóknak sem érdeke a gariztatás ahogy a gsm boltoknak sem. Én az évek alatt csak 1 gsm boltban vásároltan és már megismer az eladó fickó meg kedvezményt is kaptam most amikor az edge+-t vettem. Fóliát 3500 helyett 1000ért adta és még rá is rakta. Szóval pro kontra ez a gsm vs hivatalos.
-
-
andrisbandi
őstag
Sony Xperia M5
TesztTurbado ~ 97-117 ropi
- Korrekt bolt.Ezt néztem ki a régi Z1c-m utódjának.
Dual simes, jó kamerával. A Sony-s rendszer nagyon tetszik, emiatt szívesen maradnék.
- A tesztben (2015/10/07) írnak szoftveres bug-okat, ezt gondolom javították azóta, mert még a régi Z1c-mre is rendszeresen jönnek a frissítések. -
Drachoo
senior tag
bocsánat nem válasznak terveztem, mellé nyomtam...
Sziasztok!
Tudnátok androidos phablet-et javasolni 60-80k forint körüli kategóriában?
Kritériumok a következők lennének:
5.5" vagy afeletti képernyő
ha lehet legalább 32 gb háttértár
2gb ram vagy felette
gyors processzor
normális akksi és kamera
Mo-i boltból hivatalos garanciávalLétezik ebben az árkategóriában ilyen készülék?
A segítséget előre is köszönöm!
-
-
Ájvé
veterán
Ez egy rablás, MTK6580-t lenyomnak ennyiért a torkán akkor bocs, de meg is érdemli.
Az hogy kifogott egy hibás darabot nem jelent semmit, bármelyik telefonnal megeshet az 5k-s eldobható telefontól a Samsung S6-ig, garanciáztatni kell és kész. Amiket leírtál járna legjobban, oda vissza verik ezt az Asus. Ha annyira Asus-t akar akkor vegyen Asus ZenFone C-t, ami nem jobb a Go-nál, de legalább olcsóbb.monti0222w:
1 éve vettem telefont, Honor6 és Mi3 közül az utóbbit választottam (memória bővíthetőség ellenére is) és nem bántam meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Revolut
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mini-ITX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest