- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Még megrágom ezt az S21 FE dolgot. Igazából kapok egy kb ugyanolyan telefont, mint a OnePlus 8T egy hajszállal jobb kamerával, cserébe gyorstöltés nélkül (és töltőfejet is kell még venni hozzá, hurrá).
Közben meg most jut eszembe, hogy ha eladom a OnePlus 8T-t, akkor nyilván megy vele a töltője is, ez meg hiányozna, mert tök jó, hogy nem kell külön töltőt hordoznom a MacBook-hoz és ez 2x gyorsabb is, mint a gyári Apple töltő. Szóval ha veszek egy másik gyorstöltőt is (mittomén, mondjuk egy Ankert), annak az árát is bele kell számolni a váltásba.
Közben meg egyetlen gyári kamera bug választ el attól, hogy szeressem ezt a kurva OnePlus 8T-t, ami még simán minimum 1-2 évet ki tudna húzni mellettem.
Gyűlölöm a telefonipart. Komolyan.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem csak a gyorstöltés kritériumon bukik el, hanem az áron is. Nyilván tengernyi szürkeimport példányt lehet fogni S23-ból kereten belül, de rendes hazai gyártói garanciával, rendes boltból még nem láttam 360 ezer alatt, de Hardveraprón a gyári garis példányok is inkább 270-től indulnak.
Ez mondjuk egy az egyben iPhone 13 ár (mindkét utat választva). Tudom ott is van kompromisszum, de mivel a PC-met már Mac-re cseréltem 1,5 éve, ezért a közös ökoszisztéma csábító lehet. De nem akarok ennyit költeni egy nyamvadt telefonra.
-
Stauffenberg
nagyúr
Mondanám, hogy váltok OnePlus 10T-re, ha a kamerát gatyába rázzák, de ez annyira random módon előjövő bug a RAW mentésnél, hogy nem bízom benne kicsit sem (ráadásul érdemben alig jobb telefon, cserébe szemmel látható összegbe kerülne a váltás).
Az S21 FE-vel a fő bajom, hogy nincs gyorstöltés (de az S23-ban sem, azt is nézegettem, de elég drága lett).
-
cibus
senior tag
ilyen teló kellene nekem, ami fontos:
AMOLED (főleg a fényerő miatt, mert amúgy a poco x4 gt tökéletes lenne nekem, de az az IPS)
6,2-6,7"
6/128 elég
CPU-ból mindenképp Dimensity 8100-at akarok (mert a 8gen1 drágább és bőven elég a 8100 is)
jó, gyors OS, kb ennyi.
kamera full nem érdekel.esetleg van valami jó ajánlat? pl magyarban, ahol ki lehet használni a -40.000Ft-os NMHH támogatást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest