- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
válasz
-cobra- #191405 üzenetére
Mivel idősebb korú ismerődödnek keresel, szerintem egy A25 is teljesen megfelelő, feltéve, hogy nem power user, sok alkalmazás váltással, pörgős használattal. Ilyen a cégesem, alapvetően jó, ha nincsenek rajta munkámból fakadóan teams és outlook alkalmazások, viszont velük akad és lassú egy Pixel 7 Pro mellett, de persze nem egy kategória.
-
cs.zs.
veterán
válasz
-cobra- #190590 üzenetére
"...többet ér nekem az S20FE mint amennyiért el lehet adni...."
én a 4/64 Redmi 9T 4G-vel vagyok így. Gyakorlatilag 2 db funkciója van:
1. elsődleges telefon
2. wifi router, ez adja a netet a laptopnak is és az A25-nek is..
a használati értéke sokkal nagyobb, mint a piaci ára -
F-ECT$
titán
válasz
-cobra- #190580 üzenetére
Azt csak te tudod eldönteni, hogy "megéri"-e.
Kérdés pl, hogy mi a terv az S20FE-vel, eladod, és azt beforganád az új telefonba, vagy megtartanád családon belül.
Érzed-e, hogy kell az előrelépés, és az is fontos, hogy mennyi pénzt szánnál erre?
Más gyártó szóba se jöhet?
Egyébként ha már csere, a két említett FE-ben Exynos SoC van, én inkább rárepülnék a sima S23 vonalra (nem FE), mert abban van Snapdragon. (Vagy S24U.)
-
NoOne1976
őstag
válasz
-cobra- #165697 üzenetére
Mindig az S20 FE az ajánlott kamera miatt. Komolyan érdekelne, hogy tényleg az a legjobb vagy ez csak egy folklór és ezért mondja ezt mindenki? Itt nem azt vitatom, hogy nem jó, de ránézek a dxomark sorrendjére és pontszámaira (amit szintén nem tudok megítélni mennyire reális) és azt látom, hogy S20 FE 115 pont, 15 hellyel előtte 118 ponttal ott van pl. a Xiaomi MI10T Pro.
A kérdésem bárkinek szól, aki meg tudja mondani, mert én is váltanék, a kamera a legfontosabb szempont, de pl 5G is kell. P20 pro után elég nehéz, hogy mindazt és többet tudjon, de "elfogadható" áron.
-
haypro
senior tag
válasz
-cobra- #164216 üzenetére
Szia!
Hasonló cipőben jártam ~1 hónapja. Nálam a Oneplus 8 nyert: szerintem jelenleg a piac legjobb ajánlata 120 körül, az eredeti ár kb. feléért. Kifutó termék, az ára valószínűleg lejjebb már nem, maximum feljebb mozdul el, és szépen lassan mindenhonnan eltűnik majd.
Igazad van, a 8T semmiképpen sem éri meg az ~50%-os felárat. Mindössze 90 Hz helyett tud 120 Hz-et (ami valóban gyorsabb, de egyrészt koránt sem akkora az ugrás, mint 60 Hz-ről 90-re, másrészt az akkut is jobban zabálja). Emellett 30 perc alatt 0-ról nem ~70%-ra, hanem 100%-ra tölt, ennyi a fő különbség.
A Pixel 4a szuper kis telefon, de össze sem hasonlítható a Oneplusszal, ami a kamerát leszámítva mindenben kategóriákkal jobb nála. 145 körül nem éri meg annyi, nemrég hasonló áron ment a Pixel 4a 5G erősebb hardverrel és +1 kamerával.
Az S20 FE nálam a gyenge műanyag ház miatt esett ki, kifejezetten olcsó készülék benyomását kelti. Ezen felül rengeteg gyerekbetegségben szenved (pl. túlmelegedés, hirtelen merülés, fagyások), bár ezek elsősorban az Exynos verziót érintik tudtommal. A kamera tényleg nagyon jó és sokoldalú a 3 lencsével, de én még azonos áron is a Oneplus 8-at választananám, nemhogy ~50k árelőnnyel.
-
Kaci84
őstag
válasz
-cobra- #157978 üzenetére
1 évig használsz telót és csak a Viber megy rajta, mégis mi a fenének annyira fontos a támogatás? Bocsi ez nem csak neked szól. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért van mindenki ezért úgy ioda. Frissítés így támogatás amúgy... Azon kívül, hogy szerintem nagyritkán van jelentősége csak és esetleg annak aki sok appot használ. Viszont már vétekor minek ezen agyalni, esetleg eszerint választani számomra rejtély. Már a kisboltban a Marika néni is azon szorong mikor jön a frissítés a 3310-re.
Ha évek múlva már nem frissíti a gyártó a telót és tényleg olyan dolog van benne amire nekünk szükségünk volna, nem ráér akkor telót cserélni esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest