Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz Blokkolnam0 #9021 üzenetére

    sima hd időjárásfigyelés, amit a időképen is láthatsz pl.
    felkerülne egy háztetőre, aránylag védett helyre.
    van helyi háló, home server, arra kell csak kitolja, de a netre is mehet persze, az sosem baj, ha kiesik a szerver és van kép.
    sajna ezek az ip kamerák ilyesmire ebben a felbontásban és minőségben nem igazán alkalmasak. ami meg igen, az 100 felett van. annyit nem szánnék rá, de egy belépő telefon képminősége már megfelelő. van egy ugyanilyen tudású ipkamerám, mint amit linkeltél, arra tökéletes, h a bejáratot figyelje, de semmi több. színek, felbontás, látószög, egyenként is rossz, így együtt meg tökéletesen alkalmatlan, vagy legalábbis nem felel meg annak, amit szeretnék.
    tápellátás úgy terveztem, h telefon és meghosszabított töltővezeték. az akku igazából ebből a szempontból lényegtelen, akkora hőnek és napsugárzásnak nem lesz kitéve, h felrobbanjon. egy sima fölszintes ház cseréptetős padlásterét képzeld el, mindezt egy uv fény védett, fényvisszaverős és hőszigetelős dobozban, egy cserép alá berakva.
    telefon ne legyen túl gagyi, elvigye ezt a percenként ftp-re feltolt képet, ne kelljen frissítgetni, legyen valami gyári stabil cucc. meg ne olvadjon szét. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák