Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Üdv,
Nokia e52-ről váltanék androidos telefonra. 40-55 e Ft- körüli összegben gondolkodom, új telefonban. Lassan 1 éve nézelődöm, gondoltam Xperia Mini/ pro-ra, de túl kicsi a 3'' ezért LWW is szóba jött de azt meg nem lehetett már kapni. Elsőre 205-ös adreno volt a min. elképzelés valami olyan soc részeként ami 3000 körül teljesít antutu-ban. (Mondom ezt úgy, h ez lesz az első droidos telefonom, és antutut is csak youtube-on láttam, de mivel 1 éve minden tesztet elolvastam itt a mobilarenán, kb-ra belőttem mi kell) Max 4'' tehát az elképzelés, és jobb lenne 800*480-as felbontás. Utóbb 2 magos soc-al ellátott telefonra nőtt az igényem, a ram elég 512 mb főleg a keret miatt is.
Mivel speciális előfizetésem van, nem én vok az alanya, csak fizetem, (vodánál amúgy) egy ideig úgy volt, 2 sim kell majd, egy telefonálós és egy mobilnetes, de mint utóbb kiderült el lehetett intézni a kettőt egyben, de ezért egy időben 2 sim-es telefonokat is néztem, liquid gallant pl. Sokáig tetszett egyébként a g300 is a 200-as gpu ellenére.Nemrég kijött az alcatel 992, amit abszolút jónak érzek, ez lenne az első 2 magos telefon 50 k alatt, vagy körül amit pl az edigitalban megkapok 2 év garival "vidéken" (Szeged). Amit írt a teszt és a fórumon írnak azzal együtt tudnék élni (pocsék fotó). Ráadásul 1 sim-el az 1500-as aksi 2 napot simán bírna, amit egyes 1 sim-es telefonok nem biztos, hogy tudnak.
Mire használnám?
Napi 5 sms, 5 nem hosszú telefon, 2x10 perc mobilnet, este fél óra wifi. Alkalomszerűen (heti 1) zene v film, és játék ill. gps.
Ami bezavar, az az alcatel brand, mert nekem ennek a márkának az újkori virágzása kimaradt, nekem erről a névről a 10-15 évvel ezelőtti kis vackok jutnak eszembe. Ettől még elhiszem, h jó és meg is fogom szeretni ha ez lesz.
Neten (gsmline) viszont az elmúlt napokban láttam akciós sony-kat, 50-55 körül. Az U a mem bővítés hiánya miatt nem jó, a P-t szeretném de drága, marad a Sola. (esetleg go, de akkor már sola a 3,7'' miatt) Pontszámokban elmarad, v kb egyezik a 992-vel, a képernyője kicsit kisebb csak, ram ugyanannyi, de az "minőségi". Összeszerelés, anyaghasználat, ilyesmi, esetleges háttértámogatás szoftverek stb. miatt.
Na most, menjek be holnapután és vegyek meg egy 992-es telefont az e-digitalban, (ha ahogy ígérik a honlapon lesz holnaptól) vagy ismerőssel hozassak pestről vmi gsm boltból akciós sony-t?
A szervíz az egyedüli ami miatt gondolkodom, jártam már meg telefonnal, jó fél éves veszekedés és tékozló homáros cikkírás végén értem csak oda, ahol az első, rossz telefonnal üzletbe visszasétálás után kellett volna. Biztosabbnak érzem, ha bármi baj van vele, akkor csak vissza kell vigyem itt a boltba, nem pedig küldözgetni fel pestre, telefonálgatni, stb.
Miért nem veszek vodánál telefont? Mert a miro került 50-be (van előfiz. a családban, másik, klassziknak számít, ennyi pénzért g300-at tudnél még venni, v most nagyon akciósan vmi 26-ért árulnak xperia mini pro-t, ami egy éve minden álmom lett volna, de nőtt a keret, és az igények is és a tech. is fejlődött, vmint a 3'' tényleg kicsi.)
Mi legyen?
Az ace 2-t kihagytam, az is 55 körül van pesten akciósan. 756 Mb ram miatt jönne szóba a 800 mhz-en futó soc ellenére.
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
CharlieDrop
veterán
válasz quailstorm #8296 üzenetére
Háát azért az SGS eléggé hm, szóval csak HC usereknek...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék hogy 4,3 "-os kijelzővel melyik teló most a legjobb vétel?
-
tyba7
tag
Samsung Galaxy S vagy Sony Ericsson Xperia Arc S?
-
adam320
senior tag
válasz Dyrtyho #8286 üzenetére
Az első, ez megkapja a JB-t, a sola biztos nem, több ram van benne, ami igen is számít, láttam egymás mellé téve mindkettőt, az sga2 szebb (bár ez egyéni) és szebb képet is ad (ez viszont már nem) te játékokról is beszéltél, ahhoz meg olvass vissza, leírtam többször nem fogom.
Jut eszembe, az összeszerelési minőség, az ace 2 nem fog neked ropogi, de a solat kicsit erősebben megfogod, sír, rí, recseg, ropog, nyikorog.
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
válasz Dooonfrigo #8283 üzenetére
Attól függ mire kell, meg mekkora kell, de S Advance helyből a kamera miatt.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
HuMarc
veterán
válasz quailstorm #8280 üzenetére
Na pont egy ilyen választ vártam, ami azt is elmondja, hogy miért De azt hiszem, ezeket a hibákat nagyrészt már javították, és az a megállapítás, miszerint
"mivel még 2.3 van rajta a laggolás borítékolható"
továbbra is helytelen, mert nem a 2.3, hanem a hanyag (bár a Samsung-ot ismerve, az is lehet, hogy nem is volt) optimalizálás okozza az akadást (de semmiképpen sem laggolást!)
-
Dooonfrigo
tag
Sziasztok!
40-50k körül nézegetek telókat, de csak T-s jöhet szóba (apró kizárva). Milyet tudnátok ajánlani? Nekem az xperia u a legszimpatikusabb, de van még Samsung (S advance), ZTE és Alcatel is ebben a kategóriában, Szerintetek melyik a legjobb választás ezek közül? Nekem a kamera az egyik legfontosabb szempont.
Előre is köszi! -
Dyrtyho
őstag
Szóval akkor Xperia Sola vagy Galaxy Ace 2 ? 40-45ért van használtan Galaxy S2 ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
adam320
senior tag
válasz Dyrtyho #8275 üzenetére
Kiegészíteném a választ, nem volt még olyan játék ami akadt volna a telefonomon, itt egy xxll2 - es gb van fennt és ez se akad, csak nagyon ritkán (earth and legend, nfs most wanted, stb)
szerk. : biztos sony fanok írták azokat a nagyszerű véleményeket
nggabi: hát nem hinném hogy borítékolnod kellene, ugyanis nem akad
Unreal Engine 3 benchmark (epic) : 800 *480, high quality (max) 29,8 fps. xperia u, solan el se indult, van még kérdésed?
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
válasz Dyrtyho #8265 üzenetére
Ace2 tulaj vagyok, nem nagyon játszom - arra ott a PC - de az alap játékok döccenés mentesen mennek, képek egész jók, ha gondolod mutatok párat privátba, aztán a RAM mérete 768 ellenben a Sola 512.
Előlapi kamera a Skypehoz, videóhíváshoz, magadat fotózni jó (könnyebb) sztem 2013-ban szükségeltetik, bár user függő. Frissítés az Ace2-höz február elején várható nem megerősített infó szerint és Jelly Bean, nem ICS.
Röviden az NFC-ről.Én az Ace2 javaslom, de elfogult vagyok.
(#8276) nggabi: miért laggolna a 2.3.6 miatt
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Dyrtyho
őstag
Erre légyszi adjon valaki egy épp eszű választ
(#8273) kengyel : Szívesen
-
quailstorm
nagyúr
válasz Ricardo #8272 üzenetére
Nembaj, láttam annyi jobb telefont hogy nem idegesít hogy az S2-ben egy kupac műanyagot látok
S2-n is CM10 4.1.2, ráadásul egy elég népszerű ROM mint mondtam, és annak a stabil változata. HD2-n meg a pacman ROM 4.1.2 megy.
Egy olyan kaliberű játéknál mint a west coast hustle, vagy főleg a shift, nem számít hogy ace2 vagy S2. A bottleneck a mali 400 marad.
A Shift meg LGGT540-en, X8-on is szépen fut, N900-on meg pláne. Ez eddig adreno és SGX alja. Ehhez képest a hiperszuper malin nem? Lol... Jó persze azóta felpatchelték és megy az is, de kellett várni. A mali nem úgy működik mint a többi GPU, és emiatt hátrányban van. Én meg nem támogatom a széthúzást. -
Ricardo
titán
válasz quailstorm #8266 üzenetére
" Még a samsungapps sem volt garancia a futásra, legalábbis ace2-n, de a gpu ugyanaz. A másik haver az S2-vel meg nem vesz játékot."
Jól értem? ugyanaz?
A mali 400 valóban, de amúgy az egész vas gyengébb.-1giga ram vs 768 mega (ez nagyon nem mindegy)
-Exynos Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 Vs NovaThor U8500 Dual-core 800 MHz
Ugye nem azt mondod hogy ez semmit nem számít?
Egyébként a HD 2 milyen android fut? Az SGS2 -n? Mert az sem mindegy ha már összehasonlítjuk.
Nem védeni akarom az S2-t, közel sem tökéletes, de az elhangzottakat erősen túlzónak érzem. Persze mindenkinek lehet saját véleménye, és elfogadom a tied. ha te így érzed akkor nem a te készüléked. csak a tisztánlátás végett írtam le ezeket a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Telefon vásárlás előtt vagyok. Két telefon ami bejönne .
1. Samsung Galaxy S3 Mini 4-es kijelző
2 .LG Optimus L9 tudom érdekes összeállítás mert jóval nagyobb kijelző is.
Olyan 80K szánnék rá és átlagos felhasználásra kellene. Fő szempont , GPS, telefon hangerő ( zajos környezet, ) Ti mit tudnátok ajánlani mert én már nem látok a sorok között annyira olvasom a topicokat Válaszotokat köszönöm.
kengyel
-
quailstorm
nagyúr
válasz Ricardo #8242 üzenetére
Úgy hogy az alapszínek túl élénkek, viszont színátmenetek nem nagyon vannak. Nem az enyém a telefon de gyakran látom, SlimBean van rajta, gazdájának úgy jó ahogy van, de nekem ilyen drágán nem kéne. A hangjával meg büntetni lehet, fülessel meg nem méltó az árhoz. A régi Nokiák jobban szólnak a Ti DSP-kkel... Az a Yamaha mellényúlás volt, és ezt a Samsung is elismerte, azért került vissza a wolfson az S3-ba.
Képernyővel még úgy tudtak volna ártani ha pentile
Játékra meg ezerszer inkább alkalmas egy HTC HD2. S2-n input lag van, és pillanatnyi, apró megakadások, amik egy super hexagonnál nem jönnek jól. Az bizonyított hogy mali-n gyengébb a grafika ha elmegy, és kezdek rátalálni a mali patchelt játékokra. Még a samsungapps sem volt garancia a futásra, legalábbis ace2-n, de a gpu ugyanaz. A másik haver az S2-vel meg nem vesz játékot.Azt rátok bízom hogy mennyire tűritek az S2 fikámat, valami lila köd lehet azon a telefonon hogy senki nem látja, de akkor "szerintem" egy túlárazott szar. Hamarabb vennék S1-et... S3-mal megint nincs igazán nagy problémám a mali-n kívül, pentile-t meg kinézetet mondhatom, de egyik se vészes. Viszont az S2 szerintem gagyi. Meg a microSD hot swap is kellett volna már párszor...
Kamera meg mérce kérdése. Kellemes képeket készít, de közepesen megvilágított szobában, vagy annál kevesebb fénynél az N95 megveri lazán, hiába az erős led villanó. És azért ez a telefon a csúcsok csúcsa akart lenni. Hát max a CPU volt az...
(#8265) Dyrtyho: a játékos dolgot megerősítem, haver sokat szenved vele. Ja és root (link2SD) nélkül meg fel se férnek a komolyabbak... 1GB tárhely.
2.3.6 van rá, az első firmware még lassú volt, most rendben van, és elvileg ha kész lesz EU ra az S advance JB, akkor erre is kijön. Most tesztelik az oroszok az új rendszert. Náluk van már frissítés (s advance-ra). HW meg kb. ugyanaz, kiv. képernyő és háttértár. Viszont még 2012 augusztusban beígérték a 4.1-et...
Ace 2 design-ra annyit tudok mondani hogy unalmas. Teljesen jellegtelen lett, mert szinte minden telefonuk így néz ki. Egyébként harmonikus minimalista design lenne... Ja meg kényelmes is.[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
Olvasgattam itt az árukeresős véleményeket a Galaxy Ace 2-ről, és ott azt írják a hátrányoknál, hogy : "Állandóan lefagy, egy csomó játék el sem indul rajta, gyakoriak a laggok" Ez a hátrány jellemző a Galaxy Ace 2-re ? Vagy ez csak némelyik készüléknél fordul elő ? Meg azt is írják, hogy az Android rendszere elég elavult ? Várható rá ICS ? Vagy már van frissítés rá ? De az Xperia Solánál pedig hátrányoknál elég sok ember szerint elég halk a hangszórója és elég gyenge képeket készít. Ez igaz ? Amúgy ez az NFC támogatás mire is jó ? De most komolyan, a két készülék közül melyik készít jobb és szebb képeket ? Mert már tényleg nem tudom, youtubeon is nézegettem a két telefon által rögzített felvételeket, és amíg a Galaxy Ace 2 elég sötét videót rögzít, addig a Sola nagyon éleset. Amúgy az mennyire baj, hogy a Solán nincs előlapi kamera ? Amúgy ez elég hülye egy kérdés lesz, de szerintetek a két telefon közül melyik néz ki jobban, és melyik férfiasabb ? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
batai15
félisten
válasz szabonagyur #8262 üzenetére
meg lehet nézni a system uppot nem? akkor tudod mennyit ment e.
-
dokee78
félisten
válasz szabonagyur #8262 üzenetére
A boltos dolga,hogy eladja.
De ez nem azt jelenti,hogy baja is lehet a készüléknek. -
félisten
Sziasztok
Érdeklődtem korábban, hogy mi a véleményetek a kiállítottként eladott telefonokról. Azt írtátok, hogy ezek sokat mentek, éjjel-nappal most azonban az eladó bolttól olyan infót kaptam, hogy ez a telefon nem volt bekapcsolva soha, csak vitrin mögött volt és néha ha valakit érdekelt megnézte élőben de még fóliás stb.
Mennyit érhet egy ilyen Lumia 710?
-
Barcageri
tag
Hali!
HTC One S vagy ZTE Grand X In éri meg jobban 90 ezrem van a telóra -
adam320
senior tag
válasz waltergergo #8255 üzenetére
Rühellem a sonyt, de az iost annál jobban (és nem magát az iphonet de sajnos együtt jár), szóval szerintem xperia z.
-
maggi1886076
addikt
válasz waltergergo #8255 üzenetére
Xperia Z. és elfogult vagyok.ezt vedd figyelembe
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
waltergergo
csendes tag
Sziasztok !
Apple Iphone 5 vagy Sony Xperia Z -
addikt
Hali!
4,3"-os kijelzőméret a maximum 50k-ig bezárólag? Szerintetek melyik telefon lenne a legjobb vétel? Én konkrétan egy telót találtam ebben az árkategóriában, aminek ekkora a kijelzője, az Alcatel OT-995-öt. Ott lenne még az LG Optimus L7, csak az már inkább a 60k-hoz van közel...
-
Garsza
veterán
Helló tudnátok nekem ajánlani egy okostelót 40000 HuF körül. Amihez elérhető már az android 4 legyen rajta led a kamerához. Ha lehet akkor dual Core legyen.
Xperia U van kinézve itt aprón meg lehet kapni 40 körül valami hasonló kéne. -
Ricardo
titán
válasz quailstorm #8234 üzenetére
" Képernyője színszegény és túlszaturált egyszerre. "
Ez így elég érdekes kifejthetnéd bővebben. Ha a színtelítettség (szaturáció) túl van lőve akkor hogy lehet színszegény? Csak nekem nem fér össze a túl telített szín, és a színszegénység?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
legalább azt tedd hozzá, hogy szerinted...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz werszomjas #8229 üzenetére
Optimus One P500.
Jó AF-es kamera, 512MB RAM, nagyon tartós kivitel (feleségem már vagy 100-szor leejtette, és a gyerekek is folyton azt nyüstölik), és csinos külső.
Ilyen X8-at meg hasonlók felejtsd el, mert nagyon, de nagyon nem egy kategória. Az csak játék telefon pl. a One-hoz képest minden téren.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz quailstorm #8238 üzenetére
Eme kettő, emlékeim szerint mindenféle mókolás nélkül ment az S2-mön: NFS Shift, Gangstar West Coast Hustle
Képernyője színszegény és túlszaturált egyszerre. Hangja botrányos kihangosítva, és rossz fülessel is. Kamerája kategóriájában átlagos, semmi több.
-tulszaturáltnak éppen nevezhető, bár beállítás kérdése, színszegénynek semmikép nem mondanám
-kihangosítva nem igazán hallgattam, fülessel jól szól, még a gyáriával is (nyilván nem egy hifi, de szépen és jól szól)
-kamerája szerintem az átlagosnál azért picit jobb (vagy csak nekem sikerült jó képeket lőni vele)Viszont mivel temérdek gyengéje ellenére is milliószámra fogy...
Igen valószínűleg ezért fogy jól.
(pedig árban nem volt olyan nagyon jó sose, és még most is elég drága újonnan)[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
quailstorm
nagyúr
Nem támogat egy rakat OpenGL ES2.0 utasítást, más a pipeline-ja kicsit mint a szabvány, ezért a játékok megírásának 3 módja van:
1.: occsójáték (Temple Run, Tank Recon, Speedx, Speedforge, Raging thunder2), semmi extra effektet nem használ, totál alap, még a vivante és a BCM21553 is viszi.
2.: külön van egy butított grafpack hozzá: pl NFS hot pursuit, Most wanted
3.: NEM megy el. HAWKS HD, NFS Shift, Gangstar West Coast Hustle. Persze patchek vannak hozzá, általában el lehet indítani a többséget, de az a közösség munkája, és kínlódással teli.
Ezen felül S2-n tapasztaltam a továbbiakat:
Minecraft PE 0.5 update, fancy graphicsen beakad a karakter. Super Hexagon, laggol (WTF?). Adreno 200-zal ezeket nem tapasztaltam, és még az NFS MW-ben is törik az autó/üveg, megy a nitróeffekt. (Adreno200-zas telefon egy HTC HD2 Leo, android 4.1.2-vel)Kartellezés is van a háttérben tehát elég kusza a dolog:
N.O.V.A 3, iPad 2, PowerVR SGX543MP2, remek effektek, dinamikus árnyék, tűz, füst, forró levegő okozta torzulás.
Galaxy S2 (buld.prop i9100): ugyanez
Omap 4460, SGX 540, rondább mint az első N.O.V.A Palm Prén... közben a gta vice city maxon elmegy 1280x800-ba...
(#8237) Toika : akkor is a HTC, az Adreno 225 nagyon jó. Meg úgy a telefon maga is.[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Mi a baj a Mali 400-zal? Nem vonom kétségbe amit írsz, pusztán nem értem.
-
quailstorm
nagyúr
One X milliószor jobb. Játékokkal a mali-400 miatt az S2 elbukik. Képernyője színszegény és túlszaturált egyszerre. Hangja botrányos kihangosítva, és rossz fülessel is. Kamerája kategóriájában átlagos, semmi több. Tény hogy birtokolhatta a világ legerősebb telefonja címet, de azon kívül sokat nem tud felmutatni. Viszont mivel temérdek gyengéje ellenére is milliószámra fogy, jó főzött ROMok vannak rá.
-
Toika
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik telefon a legjobb a 4.3-as átmérőben sebesség, kamera, képi megjelenítés és úgy összességében?
SGS2 mennyire jó vétel manapság, vagy inkább HTC One X?
Nekem a 4.7 és a fölötti átmérők már nem kényelmesek, így a 4.3-as méretben szeretnék tartósan berendezkedni.
Köszi!
-
batai15
félisten
válasz quailstorm #8231 üzenetére
Nha igen de hát 15 ezerből ahogy mondják szarból várat?
-
quailstorm
nagyúr
válasz batai15 #8230 üzenetére
Az biztos hogy az X8 bírja a dobálást rendesen, de az csak EDOF, nem AF-es. A GT540-nek szerintem túl kemény a képernyője. Van a vajpuha, mint a Mio A501, meg van a közel a panelhez, a Nokiák többsége. Omnia 2, GT540 nem tetszett sose, nyomni kell nagyon. Még a hátsó hangszórót hiányolom az LG-ről, egyébként inkább az volt a minőség mint az X8, csak nem elég tartós.
-
batai15
félisten
válasz quailstorm #8228 üzenetére
Hidd el, 3 ilyen telóm volt , 2 nekem 1 asszonynak , és ő aztán tényleg vigyázott rá és meg és neki is elkezdte elfele távolítgatni. Nha meg mivel rezisztív néha furcsán követi le az érintéseket. ettől függetlenül jó kis droid volt , de már szinte 100 hogy nem talál értelmes állapotút.
wérszomjas : esetleg találhatsz még xperia x8at, is bár az egy idős a gt540 el, de úgytudom hardveres panasz nincs rá. esetleg kicsit rádobsz még akkor xperia mini pro! is található.
De szerintem ha csak ennyire kell a lányodnak, akkor valami jobbfajta nokia e52 e72 kifogható, vagy n97 mini. -
werszomjas
addikt
Köszi mindenkinek, megnézem ezeket a telefonokat, teszteket
Ha valakinek akad még ötlet jöhet.
Nameg lánynak lesz, legfontosabb úgyis a külső lesz, hogy melyik tetszik majd neki, de azért a nagyon vackokat ki akarom szűrni
üdv
-
quailstorm
nagyúr
válasz batai15 #8227 üzenetére
sd-s hibáról még nem hallottam, azt viszont tudom hogy a panel és a gombok mára szétmentek eléggé(volt már a kezemben egy két szétment példány is). Viszont ha valaki vigyázott rá, akkor jó az. Haveromé olyan mintha új lenne. Igaz 2.3.7-tel...
Egyébként a giro is el tud benne szállni...[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz quailstorm #8225 üzenetére
gt540 már nagyon használt állapotban leledzik csak, és nem ajánlom 2 okból:
a fizikai gombok kikopnak, egy idő után használhatlanok, vagy csak nagyon erős nyomás hatására működnek.
sd kártya olvasó megbolondul egy idő után és elkezdi lefele választgatni az sd-t (tapasztalat több ilyen készülék is volt.)
Wérszomjas : nem tudom miért, de ránézek a nevedre és elkap a röhögés xD -
maggi1886076
addikt
válasz werszomjas #8223 üzenetére
zte blade
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
quailstorm
nagyúr
válasz werszomjas #8223 üzenetére
Jó kamera+érintő ebben az árban? Elég nehéz...
Xperia X10 mini, X10 minipro, LG GT540, Samsung F480.
F480 egy szar, ráadásul virtuális joystickként kell vakarni a képernyőt. A többire meg főzött ROM rakása kötelező ha használni is akarod(CM7, android 2.3.7). Viszont utána hosszú ideig kellemes élményt nyújt a hardverhez képest.
Talán galaxy minit is kapsz ennyiért, csak ott a kamera bukó. -
tzsolesz
nagyúr
-
werszomjas
addikt
Üdv.
15.000ft-ig (használtan természetesen) milyen érintős telefonokat lehet venni?
Ami fontos:
- Jó kamera (persze amennyit ez az ár enged)
- operációs rendszer mind1, nem muszáj android
- max 3,7"Egy lánynak lesz, telefonálásra, zenehallgatásra, ingyenes fb-ra lesz használva, meg néha 1-2 fényképkészítéshez.
üdv
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
60-65e ft környékén milyen telefont tudnátok ajánlani használtan?
Lényeges a 3,7" feletti kijelző, jóminőségű kamera, minőségi készülékház...IOS izárva!
Üdv!
-
rii
nagyúr
köszönöm
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
-
rii
nagyúr
sziasztok
azt szeretném megkérdezni, hogy mikor jött ki, mennyire "új" a Samsung Galaxy S3 mini ?
megy lentebb az ára? vagy már a picaon régebb óta jelen levő, tehát a mostani 75-80.000-es ára már stagnálni fog, és csak soká-lassan csökken majd, vagy ez egy teljesen új termék, ennek megfelelő árcédulával, és akkor 2 hónap múlva lentebb lesz az ára?totál nem vagyok benne ... havervscaj nézte ki ezt magának ...
elős is köszönöm, ha valaki tud segíteni ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
leindler
csendes tag
Szisztok!
A linken az első helyen lévő telefonról tudtok valamit, ma lett feltéve, (még gyerekjátéknak is megérné,) egyáltalán nálunk működne-e T-Mobilos kártyával, nem nagyon értek hozzá ?
http://www.ebay.com/sch/Cell-Phones-Smartphones-/9355/i.html
leindler
-
demerion
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni telefonvásárlásban. Netezésre, emailezésre, zenehallgatásra használnám. Fontos lenne a legalább 1,5 napos akksiidő, viszonylag smooth működés és egy használható kamera. Márka mindegy.Keret maximum 60ezer forint lenne. Vodafoneos vagy független telefon kellene.
Köszönöm. -
regener
veterán
Nem néztem a kínálatukat, csak berobogtam oda
Az aluljáró szinten lévő T-Mobile-ban pedig egy Lumia 800 van kirakva meg még 1 valami, de azsem S. Adv. vagy X IN.
A kérdésem úgy értettem hogy helyileg hol láttatok kitéve ilyen telefonokat?
Holnap megnézem a Media Markt-ban is a Westendben, ma siettem a vonatra. -
regener
veterán
Nem tudjátok véletlen hogy hol tudnék megnyomkodni egy Galaxy S Advance-t vagy egy ZTE Grand X In-t?
Nyugati környékén lenne jó, WestEnd bejáratánál nem voltak a Telenorban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Horgász topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Filmvilág
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest