Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyle23
tag
Üdv.
Szóval azzal kezdeném, hogy nem kiröhögni 10 év után. Igen 10 év XD ,meghalt a Samsung Omniám Bekapcsolni bekapcsol szegény, csak az érintőkijelzője, nem érzékeli az érintésemet. Most egy régi Sony k510-t használok, aminek szar a joystickja. .
Szóval a lényeg. Új telefon szeretnék/kell vennem. Több évre tervezem megtartani, nem vagyok az évente váltogatós tipus. Olyan 100-140.000Ft között kellenének okos telók, igazából megmondom őszintén, teljesen elvagyok veszve, hogy melyiket válasszam, annyi van már. Tetszik a Sony Z3-4 szériája, One+2 is tetszetős, igaz még vannak friss bakik benne, de ez gondolom az idő múlásával még változni fog. Ott van még az Lg G4,( tesómnak G2 van, ő imádja, gondolom az újabb gen. teló is min. olyan jó. és a Samsung S6 is. A többi gyártótól hirtelen nem tudok mit mondani
Amihez nem értek, azok a kínai telók, ebben a kategóriában. De azokhoz tényleg nagyon nem. Mindennapi használatra lenne a teló, zene-net- egy kis játék is, Kamerája legyen jó minőségű, hangzása is legyen jó. Kijelzőnél mekkora különbség van élőben egy FullHD és egy QHD között, azt nem tudom pontosan, de minél tisztább, élesebb a kép annál jobb. 3GB ram min szeretnék, és a dupla sim - mem bővíthetőség sem hátrány.
Szóval ebben az árkategóriában (100-140K) kellene nekem telót ajánlani, lehetnek +/- érvek is mellettük. Ami tabu azaz Alma. Még akkor sem, ha hozzám vágnák. XD
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest