Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz buszospeter #87400 üzenetére
"Ár nem számít."
Bárcsak én is ilyen helyzetben lennék...
-
solitude
csendes tag
Sziasztok!
5 év után le szeretném cserélni a telefonomat. Hosszú távra terveznék ismét, így fontos lenne az időtállóság és a jó összeszerelés. Flagshipeket nézegettem, leginkább az LG G4 és a Samsung Galaxy S6, amiken gondolkodom, az LG felé hajolva. Jó döntés lenne vagy esetleg van más telefon, ami jobban megéri? Nem vagyok tisztában, hogy érdemes-e pl. Huawei-t venni (Honor 7). Az hogy teljesít a G4-el szemben? Tehát a kérdésem lényegében az lenne, hogy most milyen flagship, ami a legjobb(an megéri)?
Köszönöm!
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok újra!
Úgy alakult, hogy alacsonyabb árkategóriában nézünk telefont, valószínű nem a P8 Lite lesz a befutó (téli gumit is kéne venni). Megakadt a szemem a Telekom készletsöprésén. Vélemények, ellenvetések? Csaj telefon lenne, az az elvárás, hogy megbízhatóan működjenek rajta az alapok és ne csináljon túl pocsék képet.
-
cidalain
veterán
45 sok. Bar tudom ceges felhasznalasra kell, de sajnos nem en vagyok a fonok, es meg kellene ertetnem, hogy miert nem jo nekem az 1000 eves Nokia helyett egy 15rugos masik gombos... Aztan lehet hogyha jo napjaban kapom el, akkor barmi lehet
A lumia 550 mikorra varhato? A telefoncsere nem ma lesz, de meg ebben az evben jo lenne. Szoval nekem a december kozepi vasarlas is ok. Addig kijon?Update. Basszus nem jo. Normal meretu sim kartya hely kellene. Micro, nano nem ok. Vagy a fene tudja.
Update2. Es a win10 mobile tud majd futtatni asztali exe fajlt? Mert olyasmit olvastam hogy a ms torekedett a rendszerei egysegesitiesere.
(Ez azert lenne jo mert van egy ceges progi, ami jo lenne ha futhatna a telefonon. Alkalmankent)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Švejk
őstag
válasz cidalain #87492 üzenetére
Erre már egy Lumia 532 is elég, de érdemes lehet pénzt áldoznod szerintem egy 640-re (nagyobb az akkuja)
Előbbi olyan 25k, utóbbi vagy 45. 640-em van, sokat buzerálom, naponta több óra, wifi nonstop, facebook, net, zene, stb...így a nap végére 40%-on vagyok, másfél napot bír nálam.
.exe file nem futtatható WP-n.
Nagyon használható a rendszer már az 532-vel is, de 640-el azért sok tekintetben jobb. Ha tudsz vele várni kivárhatod a Lumia 550-et, 640 alatt lesz árban, és korrekt ajánlatnak tűnik (ha 30-35 körül nyit) -
hornyai
újonc
Sziasztok milyen telot ajánlotok nekem ? legföbb kritériumjaim: 4.7-5.5" FHD kijelző lehetöleg 3gb ram min 12 MP körüli kamera valamennyire prémium hatású külső és olyan hardver ami ugy a minden napos dolgokra(youtube böngészés 1-2 játék akár erősebb játék simán futtatása nem jelent gondot)És 1 napot bírjon ki töltés nélkül ugyis hogy azért használom is...
Erre olyan 90-95k-t szánnék rá maximum(Egyedül Sony telok nem érdekelnek sose jött be az a márka) -
cidalain
veterán
Melyik a legalapabb vallalhato lumia mostanaban?
4-5" kozott eleg. Hasznalat: 99%-ban telefonalas, es keszenlet. Nagy akku, gordulekeny mukodes, jol parameterezheto telefonkonyv (csoportok letrehozasa, egy kontaktnal tobb szam, es egy-ket mailcim szemelyenkent. viszonylag sok kontakt ferjen bele, es ezek kereshetosege is legyen jo)
Munkahelyi celra hasznalnam, fontos lenne a jo akkuido is: Wifi, mobilnet 99%-ban ki lenne kapcsolva, igy nem szivna. Jo lenne ha telefonalas kozben ha fulre teszem kikapcsolna a kepernyo, hogy ne meruljon. Kepernyoido is keves lenne, nem buzeralnam allandoan.
A legolcsobb hasznalhato opciot keresem (fuggetlenul vennem)
(Kerdes: a win phone op rendszeren futtathato rendes windowsos exe fajl pl?)Igen tudom, erre egy butatelo is alkalmas. De mar unom a ceges butafont. A legnagyobb hibajuk hogy a telefonkonyveik egy rakas szarok. A privat droidom telefonkonyve fenyeveket ver ra. Sajnos hasznalhato droid nem fer bele a keretbe.
Remelem egy WP telefonkonyv van olyan jol hasznalhato mint egy droidos.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
fabri07
aktív tag
Hello
Használt iphone 5 vagy blackberry z10?
-
Archanon
őstag
Sziasztok,
Tmobile-nál kapható netes áron Samu Galaxy Core Prime VE most 30ezerért. Egy ismerősöm nézelődik ilyen árkategóriában (30-35ezer Ft), van ettől most jobb ajánlat, vagy ezt bátran megvehetné?
Nincsenek nagy elvárásai, a lényeg, hogy feltöltőkártyás, Androidos készülék legyen, alapvető telefonos dolgokat el tudja rajta intézni, zene, esetenként fotózás (de ritkán), böngészés. Plusz ha lehet, ne haljon meg fél év után... 30-35ezret szánna rá, nem híve egyik brandnek sem, az se baj, ha valami újkeletű valami, de minőségi legyen, és ne pénzkidobás. Első okosteló lenne. Ötletek? Jó ha van több példa is, mert akkor van miből válogatni. Külcsínre nem baj, ha kicsit csajosabb, letisztultabb a készülék, illetve előny, ha kapható már hozzá értelmes üvegfólia, tok.
mod.: Ja, és méret ügyileg ne legyen valami óriási tepsi. Kis embernek lesz, kis kezekkel. Az én Xperia Z3C-m még pont jó volt a kezébe, de az 5 col talán már nagyon nagy lenne. 4-4,6/4,7 körül lenne jó.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
amol
addikt
válasz monti0222w #87480 üzenetére
Köszönöm. Ez 5.5", nem tudja a vezeték nélküli töltést, biztos rossz helyen kerestem de nem találtam hozzá épkézláb tokot és az áráért elhozom szolgáltatótól az s6-ot vezeték nélküli töltővel együtt. Miben tud többet?
-
kerxy
őstag
válasz monti0222w #87484 üzenetére
És milyen típusokat?
-
bope87
aktív tag
Sziasztok!
Telefonvásárlást tervezek de nem tudok dönteni az alábbi telefonok között: i5S, Galaxy Alpha, Xperia Z3 Compact. A lényeg az lenne hogy 1,5 - 2 év múlva is elég legyen a teljesítménye, valamint a sw támogatás is fontos lenne számomra. Platform nem annyira számít, mert almán kívül volt már mindenem, ez nekem most nem szempont. Melyik lenne jobb vétel ezek közül?
Néztem még a Honor 7-et is, de allergiás vagyok a picikét recsegő műanyag alkatrészekre és a MA-s tesztben elég erősen hallattam videón keresztül is.Köszönöm!
-
kerxy
őstag
válasz monti0222w #87480 üzenetére
Hát max új állapotú garis azt mondta.
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
A köv. paraméterekkel keresek telefont:
- 4,7-5,2 kijelzőméret
- Full HD kijelző
- Duál SIM
- jó kameraJelöltjeim: Honor 6, Honor 7, Oneplus X
Xiaomi Mi4c nem tetszik...
Van még a fenti kritériumoknak megfelelő teló?
-
amol
addikt
válasz diegho #87385 üzenetére
Ha már ott tartunk a kimondhatatlan nevű márkák előretörésével hogy van aki a Samsungot noname-ezi le melyik az a telefon jelenleg a piacon ami tudja ezeket?
5" körüli fullHD
(2-)3GB RAM
értesítési LED
jól optimalizált rendszer
erős akksi
fizikai gomb az előlapon vagy koppintásos ébresztés
LTE (Telenor hálózaton)
gps + glonass
vezeték nélküli töltés megoldható
hivatalos Marshmallow támogatás, szerviz
könnyen elérhető kiegészítőkKöszönöm
-
kerxy
őstag
válasz monti0222w #87474 üzenetére
Köszi, sajnos ismerősnek ennyi a keret :S
Én is tervezek telót váltani, de várok a Black Fridayre, hátha lesz jó akció, ha nem akkor jövök ide tanácsért De ismerősnek sajnos sürgős, mert a mostani bedöglött... -
igmond
tag
Sziasztok!
Honor 7 és Honor 6 között van nagyobb különbség? A fémház, ujjlenyomat olvasó erősebb proci megvan, rendszer sebessége, stabilitása melyiknél jobb? Melegedés esetleg van valamelyik készüléknél? Nagyon szerettem volna egy Sony Z3-ast, de baromira parázok a melegedéstől és szerintem ez miatt ki fog esni. Honoroknál remélem nincs ilyen gond. Véleményetek szerint a három teló közül melyik érné meg legjobban?
Köszi szépen!!!
-
hitchins
őstag
Elofizetese van vagy reszletfizetese?
Ha mar ott voltal telekomnal ott kellett volna megkerdezni hogy ha nem fizeti a szamlajat akkor letilthatjak-e a keszuleket.
Szerintem ha a keszuleket egyben kifizette akkor csak a kartyat tilthatnak le. Ha reszletre vette a telefont es azt nem fizeti akkor bizonyosan letiltjak a telefont is. De ez csak az en meglatasom a biztosat a telekom tudja megmondani. Annal biztosabbat itt senki nem tud.[ Szerkesztve ]
-
kerxy
őstag
válasz monti0222w #87467 üzenetére
Köszi. Én ezt gyengébbnek látom, mint a 4C-t, nem így van? Mert ugye 4 mag 8 helyett, plusz ismeretlenebb gyártó is számomra.
-
kondás
tag
20 Ezer Ft-os kategóriában van jobb most a lumia 530-nál?
Anyának kellene, kizárólag telefonálni, esetleg képeket nézegetni .[ Szerkesztve ]
-
fecaga21
senior tag
Amúgy nem érné meg jobban az LG Spirit az LG G2-től?
Az LG Spirit csak újabb készülék bőven mint a G2 a maga 2 évével, akkor nem érné meg inkább a Spirit?Gondolom Spirit-re lesz android 6.0[ Szerkesztve ]
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Ismerős csajnak kéne telefon, keret 60 e Ft. Telekom függő vagy független kéne. Kb két évre tervezi. Felhasználása fotózás, facebook, böngészés, szóval alapfelhasználás.
Ahogy néztem Honor 4C megfelelő lenne neki (lényeg hogy 5" legyen vagy az alatt), max a 4G hiánya a gond, a P8 Lite már sajnos feljebb van a határon. Esetleg van más amit ajánlanátok?Köszi előre is
-
Ájvé
veterán
-
jUUh
addikt
válasz monti0222w #87458 üzenetére
A Meizu M2 Note tűnik számomra a legjobbnak, köszönöm.
Samsung Galaxy S23+
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Majdnem vettem egy telot alig használtan. T.mobilos jótállási jegy volt, pecsét nelkül, blokk nélkül. Bementem vele hogy megkerdezzük, ki van-e fizetve a telefon, de miután beirták az imei számot kidobta a gép hogy van rá előfizetése. Ugye nem tévedek hogy ez az ember át akart cseszni?
-
kyle23
tag
Üdv.
Szóval azzal kezdeném, hogy nem kiröhögni 10 év után. Igen 10 év XD ,meghalt a Samsung Omniám Bekapcsolni bekapcsol szegény, csak az érintőkijelzője, nem érzékeli az érintésemet. Most egy régi Sony k510-t használok, aminek szar a joystickja. .
Szóval a lényeg. Új telefon szeretnék/kell vennem. Több évre tervezem megtartani, nem vagyok az évente váltogatós tipus. Olyan 100-140.000Ft között kellenének okos telók, igazából megmondom őszintén, teljesen elvagyok veszve, hogy melyiket válasszam, annyi van már. Tetszik a Sony Z3-4 szériája, One+2 is tetszetős, igaz még vannak friss bakik benne, de ez gondolom az idő múlásával még változni fog. Ott van még az Lg G4,( tesómnak G2 van, ő imádja, gondolom az újabb gen. teló is min. olyan jó. és a Samsung S6 is. A többi gyártótól hirtelen nem tudok mit mondani
Amihez nem értek, azok a kínai telók, ebben a kategóriában. De azokhoz tényleg nagyon nem. Mindennapi használatra lenne a teló, zene-net- egy kis játék is, Kamerája legyen jó minőségű, hangzása is legyen jó. Kijelzőnél mekkora különbség van élőben egy FullHD és egy QHD között, azt nem tudom pontosan, de minél tisztább, élesebb a kép annál jobb. 3GB ram min szeretnék, és a dupla sim - mem bővíthetőség sem hátrány.
Szóval ebben az árkategóriában (100-140K) kellene nekem telót ajánlani, lehetnek +/- érvek is mellettük. Ami tabu azaz Alma. Még akkor sem, ha hozzám vágnák. XD
[ Szerkesztve ]
-
Dodge94
tag
Sziasztok!
A Sony/Xiaomi/Honor mellé bekerült negyedik vetélytársnak a Oneplus X is. Ma kaptam a meghívót, 3 napom van dönteni.
Sajnos van egy sanda gyanúm, hogy mi lesz a válasz, de: gondolom a 270 eurós vételárra még érkezik az ÁFA és így már 100k fölé csúszik a vételára, ugye jól sejtem? -
adaam
újonc
Sziasztok!
A közeljövőben tervezem okostelefon vásárlását. Ez lenne az első, szóval nincs semmi tapasztalatom velük kapcsolatban. Sok tesztet olvastam, próbáltam utánajárni a dolgoknak, de sajnos még mindig elég tanácstalan vagyok.
Árkategória: ~50.000 Ft
Újonnan, függetlenül és hosszú távra vásárolnám.
Amire használnám: Átlagos dolgokra, mint zenehallgatás, böngészés, fotózás (már amennyiben ezen árkategórián belül kapható értelmes kamera).
Továbbá fontos, hogy kompakt legyen. A 4"-4.5" elég lenne. Nem szívesen vennék egy régi zászlóshajót, inkább valami frissebb hardver+op.rendszer érdekelne. Nem ragaszkodom egyik operációs rendszerhez sem, de az iOS-t nem tudom megfizetni, a WP-tól pedig egy kicsit óckodom. De ettől még meghallgatnám, ha esetleg lenne onnan valami jó vétel. Márkahű sem vagyok, de szívesebben vennék valami régebb óta a piacon lévő gyártótól. A kinézet is fontos, (persze ez szubjektív, de) ha lehet ne hajazzon szappantartóra. Jó lenne a cserélhető- , de legalábbis valami tisztességes akkumulátor, valamint a bővíthető, vagy minimum 16 GB tárhely.Az ár irányadó. Érdekelne egyrészt a legolcsóbb megoldás a fentebb vázolt igényekre, de ha némi ráfizetéssel (10-20 ezer) kijönne valami tényleg klassz, 'időtálló' darab, akkor lehet inkább várnék még a vásárlással.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
draco31
veterán
Hello!
Haverom le szeretné cserélni a Lumia 925-ösét. Marad a rendszernél-gyártónál, melyik lenne a jobb választás, 640 XL, 930 vagy 950?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
MeGabee
senior tag
válasz bajzal #87448 üzenetére
Phonearena szerint 490 nit.
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
bajzal
őstag
Nem tudjátok, hogy egy Sony Xperia SP-nek hány nit-es a maximum fényereje? Mert a Z2 tesztjében olvastam, hogy annak 412 nit és hozzá szeretném hasonlítani az SP-m
-
Gibo
senior tag
válasz monster95 #87445 üzenetére
Ezek közül en a Nexus 5-re szavaznek...De ugye egyeni preferencia alapjan
Leginkabb azert mert a gyartok az ilyen referenciakeszülekeknel meginkabb odateszik magukat, illetve a google is eleg jo tamogatast nyujt ezekre a keszülekekre (az elsök között kapjak meg meg a regebbiek is az uj Android verziot annak minden elönyevel es hatranyaval). Egyedül az aksija harmatos kicsit, abbol a szempontbol a Honor6 anyerö[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Gibo
senior tag
nem hibatlan, de ahhoz kepes ahogy a legtöbb telefonjukba csak 1-2GB-ot raknak/raktak sokkal gördülekenyebb a menürendszer mint pls Samueknal, erre ertve irtam, hoyg viszonylag jol optimalizalnak. Az optimalizalas a szoftveres hibakat meg ugye nem feltetlenül zarja ki
A kinaiak bologatnanak, hogy Taiwannak hozzajuk kellene tartozni, de attol meg hivatalosan egy különallo orszag[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
monster95
tag
Szeretnék venni egy új telefont.
Ezek tetszenek:LG G3,Honor6,Xiaomi mi4,Nexus5.
Melyik legyen?Jobb ajánlat?
One plus one-t nem akarok se lumiat. -
fecaga21
senior tag
LG Gflex,vagy Lg G2? Mire voksoltok?
-
bogdanypeter
tag
Üdv!
Telefonvásárlás előtt állok. Bármilyen márkájú telefon érdekel, amik szükségesek:
Jó felbontás, 2GB ram és Marshmellow rendszer elérhető legyen majd rajta. A keret 60e HUF.
Az ajánlásokat előre is köszönöm!Dell Latitude E5530 | XBOX One S | Xiaomi Mi Mix 2S
-
SLYM
veterán
üdv, anyámnak nézegetek telefont, 50.000 forint magasságban. 1 dolog számít csak, a kamera. semmi más, de ezt komolyan mondom, messengert, böngészőt, semmit nem használ rajta soha, ez az egy dolog ami számít. méret is mindegy, táskában van úgy is, meg 2 kézzel nyomkodja. köszi
[ Szerkesztve ]
-
FAQtyA
tag
Sziasztok!
LG Optimus 2x leváltására 5" alatt csak a Redmi 2 Pro akad 60 KHUF körülig? Az egy nagy előrelépés sebesség tekintetében ugye? A régi állandóan padlót fog a FB / Viber féle közösségi csodáktól. Vagy van egyéb ami szóba jöhet? 16 éves leánynak lesz. A fentieken kívül némi fotó, videó, zenehallgatás.
Köszi! -
hroberto
veterán
válasz tysonn198810 #87437 üzenetére
Decembertől lesz kapható, de már előrendelhető. Expansys pl.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
legenda
válasz hitchins #87434 üzenetére
szia,
kimondottan csak a kamera tekintetében nem váltanék az említett típusokra, adott vonalon maradva, látványos javulás note4/s6 és felette, illetve a z5 esetén következne be.
tysonn198810; még semmit, illetve csak elméleti síkon, de note 3-ról így is simán váltanék rá.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tysonn198810
tag
Mit gondoltok a microsoft lumia 950 xl-rol?most note 3-am van,es arra valtanek
iPhone 16pro max, AWU1
-
Ájvé
veterán
Az már más kérdés, egy kínai viszont nekem helyeselne
Gibo:
Szerintem pont fordítva, hardveresen nagyon jók a készülékei, viszont szoftveresen inkább lehet némi hiányt érezni. Főverziók frissítése szinte ismeretlen, MIUI mondjuk jó, de az se hibátlan sokszor.[ Szerkesztve ]
-
szimi57
őstag
válasz beach head #87433 üzenetére
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
hitchins
őstag
Jelenleg egy s4 Lte-et nyuzok. Ev vegen elvileg le tudnam cserelni s5-re vagy sony z3 ra egy kis rafizetessel.
Az erdekelne kameraban ezek elorelepest jelentenek-e. Mert mas nem igazan erdekel minden masra tokeleteen eleg nekem az s4. -
beach head
senior tag
4 magos
1 gb ram/ 8gb rom
led értesítő
akksi>2000mahjáték nem, esetleg navigáció lenne a legkomolyabb grafikus igénybevétel
a fényérzékelő szenzor,nfc, nem lényeges, 4g/lte sem életbevágómelyik lenne a legolcsóbb megoldás ezekre az igényekre szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
A Xiaomi csak felenk kevesbe ismert, egyebkent eleg nagy gyarto. Nekem a designja nem igazan jön be a Xiaomiknak, illetve szerintem altalaban vmi mindig hianyzik a keszülekeikböl, viszont nagyon jol optimalizalnak. Tatanni kevesbe kell töle mint egy Sonytol
-
zombinyul
addikt
-
MODERÁTOR
-
fabri07
aktív tag
VAdi új iphone 4s-t vagy használt sima iphone 5-öt vegyek?
VÁlaszotokat előre is köszi!
-
Emu
őstag
Megnéztem a OnePlus X-t, és dizájnra ez tetszik a legjobban. Lassan lesz majd teszt is róla, de eddig nagyon bejövős.
Egy ismerősöm dobta ezt a linket: Xiaomi Redmi Note 2 mennyire kell tartani, egy ilyen kevésbé ismert gyártótól? -
legenda
szia,
a 800 MHz 4g/lte hiány problémát jelenthet, mert magyarországon a vidék jelentős részén azon szórnak, ráadásul a két t-nél sok olyan hely van, ahol 3g nincs, hanem csak 2g és 4g/lte, márpedig ha a készülék nem kezeli a 800 MHz 4g/lte frekvenciát, akkor azon területeken marad a lomha 2g.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Toga
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje nézegetem, hogy milyen telefont kellene vennem, mivel ez előző majdnem 4 év után beadta a derekát. Ami tetszene kijelző méretben és felbontásban, az leginkább árban túllő az én lélektanilag szabott határomon. Viszont több kínai típust is találtam ami teljesítené az elvárásokat kijelző, felbontás és kamera téren. (max 5", lehetőleg FHD, 13MP)
Ami kérdésként merül fel bennem, hogy mennyire jelent itthon (Európában) gondot, az ha az aláhúzott frekvenciákat nem tudja kezelni az adott telefon?
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100
LTE 700 / 800 / 850 / 900 / 1700 / 1800 / 1900 / 2100 / 260070e Ft-ig terjedően van valakinek ajánlata/javaslata?
Köszönöm!
-
Ájvé
veterán
-
Dodge94
tag
Az Mi3-al az egyetlen problémám az lenne, hogy már két éves lassan. Az Mi4 viszont elég jónak tűnik, csak kicsit kiszalad a keretből.
A Honor 6 is jónak tűnik, bár a szívem leginkább még mindig a Sony Z3 Compact felé húz...
Esetleg valami boltot tudsz ajánlani, ahol akár élőben is megnézhetem az első kettőt?
-
monster95
tag
Szeretnék venni egy új telefont.
Ezeket néztem:Xiaomi mi4,LG G3,Honor6,Lenovo vibe x2.Melyiket lenne a legjobb választás?Illetve ebbewn az árkategoriában tudok ajánlani más telefont ami jobb ezeknél? -
Ájvé
veterán
válasz Dodge94 #87414 üzenetére
HTC elég drága és közel sem olyan jó, szóval szerintem túl van árazva.
Sonynak se vagyok nagy rajongója, nem igazán tudtak nagyot alkotni mostanában, sok készülékük problémás vagy kompromisszumos, ami meg nem (Z széria) az meg drága.
Xiaomi legnagyobbak közt van, lehet szeretni meg utálni is, de elég sokat letettek az asztalra az kétségtelen. Ez mellett hazai közössége nagyon jó, nekem Mi3 van és nagyon sok támogatás van rá. Modromok terén is ott van, ha valakit érdekel a téma. Minőségben pedig toppon van, semmivel nem rosszabb, mint Samsung, LG stb. Garanciát itthon a Wayteq adja ha hivatalos forrásból veszed, nekem nincs tapasztalatom ilyen téren.
P8 Lite nem rossz összességében, de említettek mellett elég kevés, itthoni hivatalos beszerzés esetén lehet alternatíva, de én mást néznék inkább.u.i.:
HTC is kínai[ Szerkesztve ]
-
Dodge94
tag
Valóban a Oneplus és a Huawei kínai, de ők "tettek le valamit már az asztalra". Értem ezt úgy, hogy róluk többet hallani, míg mondjuk a Xiaomiról és a többiekről (én) keveset hallottam.
Igen, néztem, hogy a P8 lite kilóg lefelé, valamint az M8s is, azonban a P8Lite ára meggyőző volt, míg az M8s inkább a minősége miatt tetszett meg. HTC-t miért ejtenéd ki?
A Sonyról van esetleg valami véleményed? Szerinted meddig lesz támogatva pl?
Xiaomi garanciájáról lehet tudni valamit?
-
Švejk
őstag
válasz dosailord #87412 üzenetére
Nehéz a dolgod akkor Windows fronton ilyen követelményekkel. Tényleg csak a 635 felel meg (abból is szigorúan az 1G ramos verzió más nem!)
Alternatíva lehet még a Lumia 532, de sok tekintetben gyengébb. Jön télen a Lumia 550 is, de drágább is lesz, meg tán a képernyő is 4.7". -
dosailord
tag
Sziasztok!
Anyának vennék telefont, ha van megfelelő.
Rendszer: Windows Phone
Árkategória: ~30k
Méret: 4,0 - 4,5"
Használat: Telefonálás, SMS, fényképezés, facebook, kicsit ismerkedne a netezéssel is. (net nincs otthon, sz.gép sem működő)Elsősorban Nokia Lumia 635-re gondoltam, húgomnak is van és elégedett vele. Azonban lehet már elkéstem, kifutó termék, érdemesebb mást választani? Az utód(nak nevezhető) Microsoft 535 már lehet hogy nagy.
Nagy boltokban már nem kapható ahogy néztem a neten, kis gsm-ekben meg nem tudom, mennyire lehet bízni, eddig csak szolgáltatónál vettem telót.
itt még van: [link] bár kicsit drágább a gsm-ekhez képest. (remélem lehet linkelni boltból)
Méretileg maximum a 4,5" jöhet szóba.
Köszi
-
Ájvé
veterán
válasz buszospeter #87410 üzenetére
Amiket írtam nem hiszem, hogy itthon nagyon meg fogod találni, Motorola még ki se jött, de a Nexusok sincsenek annyira elterjedve itthon, de jó olvasást
-
Ájvé
veterán
válasz Dodge94 #87408 üzenetére
"Nem tudom, hogy mennyire lehet bízni a kínai gyártókban"
A felsoroltak közül egy kivételével mind kínai, szóval ha azért soroltad fel őket, mert megbízhatónak tartod őket, akkor válaszoltál is a kérdésedre.
GSM boltból nem igazán vásárolnék, 100-ért kapsz jó készülékeket gyár garanciával.
Honor 6-t mondanám egyből.
Felsoroltak közül egyébként P8 Lite eléggé kilóg a sorból negatív értelemben, hardveresen jóval gyengébb a többinél. HTC-t is kiejteném személy szerint.
Xiaomi Mi4c is ott van még esetleg 250 dollár körül, van már MIUIHU is rá. -
Dodge94
tag
Sziasztok!
Egy Sony Xperis SP "boldog" tulajdonosa voltam eddig, azonban az akkumulátor meghibásodása miatt új telefont keresek. (Akksicsere végső esetben lesz csak, mert már szabadulnék tőle.)
Mindenképpen Androidot szeretnék, a Windows rendszer nem jön be, hiába olcsó(bb)ak, míg az iOS kiesik a keretből. Kb 100k-t szánnék rá.
Az egyetlen megkötésem, hogy szürkeimportos, "ázsiai töltős" és kétes garanciás termékeket kerülnék. Vodafone-nál vagyok, így vagy tőlük, vagy független/Vodás használt/gsm boltos telefonok is érdekelnek.Legfőképpen e-mailezésre, internetezésre, PDF olvasásra és zenehallgatásra (Spotify) használnám. A nap nagy részében wi-fi vagy mobilnet kapcsolatra "van" szükségem, így elengedhetetlen lenne a jó üzemidő. Néha talán egy kis játék is becsúszna, de semmi komoly igazából.
Fényképezni ritkán, videózni kb soha nem szoktam, de mindenképpen olyan telefont akarok, amiben jó minőségű kamera van, mert ha szükségem lenne rá (jegyzetek fotózása pl), akkor utána ne találgatni kelljen, hogy mi is van a képen.
Mivel kicsi a kezem, így a phabletek kiesnek, lehetőleg szeretnék 4,7, maximum 5 collnál maradni.
Hosszú távra szeretnék beruházni vele, szóval jó lenne, ha jönnének rá frissítések is.
Nem tudom, hogy mennyire lehet bízni a kínai gyártókban, illetve azok garanciájában, így elsősorban a következő telefonokat nézegettem: Sony Z3 Compact, Huawei P8 lite, HTC M8s, illetve most a Oneplus X-t.
Valaki tudna ajánlani más opciókat vagy rá/lebeszélni egyes darabokról? Köszi előre is.
-
dongasre
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek keresünk telefont és eddig Huawei P8 lite lenne a befutó. Tudtok ajánlani valami alternatívát ?
Körülbelül ebbe az árba.
KöszönömSM s21+
-
Ájvé
veterán
Esetleg még listára veheted a Nexus 5X Nexus 6-ot vagy ha igazán strapás kijelzős telefont szeretnél (és az ár úgy se számít) akkor Motox X Force, S810 ellenére én ezt venném jelenleg, ha nagyon el lennék eresztve
-
zombinyul
addikt
válasz buszospeter #87404 üzenetére
En azt tudom, hogy a G4-nel smoothabb es stabilabb Droiddal meg nem volt dolgom. Nagy elfogultsagot valtott ki belolem, amire elotte meg nem volt pelda. Ha most vennek telefont, akkor se vennek mast (es akkor a minosegrol, kamerarol, kijelzorol, tamogatottsagrol meg nem is beszeltem).
Paromnak meg P8 van, tenyleg jo telefon nagyon, de a Huaweiek el vannak maradva az LG-ktol frissites teren, meg eleve, gyengebb, kevesbe felsos telefon a P8. Attol fuggetlen mondom, jo keszulek.[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Gibo
senior tag
Szia!
Szerintem, ha minden belefer, akkor nezd meg a HTC M9-et, illetve a Huawei P8-at / Mate 7-et is.(Ha raersz valasztani, lehet meg iden befut a Mate 8 is ) Ezek a telefonok minösegre mar mind kb ugyanazt a szintet hozzak, es az altalnos felhasznaloi igenyeket tökeletesn kielegitik. Üzemidö teren elmeletileg a Honor 7 domborit, föleg ha bejön a 6.0, es tenyleg hatekonyabb lesz az energiafelhasznalas.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest