Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CheGhost

    aktív tag

    Helló!

    A mostani 3 éves Motorola Defy (MB525) telefonomat szeretném lecserélni valami szintén hosszabb távon használhatóra (hasonlóan legalább 2-4 év).
    Összegben nem mennék túl messzire, 50k, max. 55k lenne az elvárásom, amiből kijönne a gép. Elsődlegesen Telenor, de megfelelő ajánlat esetén máshol is beszerezhető új, Androidos készülékek érdekelnek, akár kártyafüggetlenül is.
    Használat terén elsődlegesen net és telefon/sms, de esetenként játék is előfordulhat. A képernyő tekintetében inkább a kisebbet részesítem előnyben, a kamera nem lényegi kérdés. RAM terén azt hiszem, már az 1 GB ajánlott, ez alá nem mennék egyébként sem. Az NFC nem létkérdés, de inkább szeretném.
    A felsoroltakat az LG F6 viszonylag jól lefedi. Ez mennyire jó választás, és van-e ennél jobb készülék a felsoroltakhoz? Esetleges alternatívák?

    Köszönöm a segítségeteket!

    [ Szerkesztve ]

    *** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***

Új hozzászólás Aktív témák