- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
Tomtotom #78172 üzenetére
Sajna nem
3 hónapig nyomkodtam az i5-öt, majd utána kezembe került haverom 4S-e. Még aznap este visszaraktam a kártyámat a sajátomba... Ma voltam ismerősnél, barátnőjének lumia 625-öse van, próbáltam barátkozni vele, de egyelőre inkább ott tartok hogy marad a 4S amíg meg nem döglik kb
Műanyag, kényelmetlen tartani mert (nekem) nagy, és ez a csempés dolog is... szóval... valóban gyors, folyamatos, bár engem a frász kerülget a csempék animációitól. Nem lehet ezeket valahogy átkapcsolni egy mezei crossfade-re (ezt kérdezte a tulaj is)? A beállítások menü kusza, alig találtam meg a dolgokat, full logikátlan a felépítése az egésznek. Asszem inkább kivárok, jó lesz a 4S még 1-2 évig. Meglátom mit hoz a WP10, hátha asztali W10 kicsit megrántja, és akkor meglesznek a programjaim is, nem kell alternatívákat keresgélni.
Sajnálom, mert nagyon tetszett a dolog, kíváncsi voltam a WP-re is, de egyelőre túl sok a kompromisszum. Ott tartanék hogy kidobtam ~50 rugót egy olyan telefonra ami nekem kényelmetlenebb, a rendszerét nem ismerem de legalább nem szimpatikus 3-4 óra nyomkodás után sem (majd még igyekszem rá időt szánni, hátha), anyaghasználata és kinézete visszalépés, appokból is limitált a választék, stb.
Azért köszönöm szépen a segítséget és az infókat, ha feladta a mostani akkor majd jelentkezem
-
-
Tomszy1
tag
válasz
Tomtotom #47912 üzenetére
Akkor ezzel elbizonytalanítottatok. Nekem az infra annyira nem fontos.. Ha sebességben, akksiban kamerában nincs nagy különbség akkor 50-ért viszem az olcsóbbat.. úgyis kb 1 évre veszem/venném.. külsőre talán jobban is tetszik az Alcatel. Csak nem találkoztam olyannal, aki mindkettőt nyomkodta, hogy megmondja a tutit..
-
Krisz79
őstag
válasz
Tomtotom #47909 üzenetére
Érdekes,hogy nem nagyon kapkodtak utána mikor árultam.
Nincs akkora marketingja.
Lehet a múltja miatt előitéletessek az emberek.
Igaz , Én is csak erről a tipúsról tudok irni,mert erről van tapasztalatom.
Tény és való ios mellett össze tudtam akasztani.
Úgy kellett kifűzni! -
válasz
Tomtotom #47407 üzenetére
szia,
jogszabály szerint; (ki)javítás < csere < árleszállítás < elállás
amíg tudják azonosra cserélni, addig megtehetik, de a sokadik azonos cserénél - pláne, ha egy bizonyos hiba többnél is előfordult - feldobhatod, hogy nem bízol már abban a típusban, hiszen a sokadik csere sem oldotta meg a problémát, így elállnál a szerződéstől, ekkor - jobb esetben - felkínálnak másmilyen típusokat, hozzávetőlegesen azonos (ár)kategórián belül, és a cserét a jogszabályoknak megfelelően lepapírozzák - mert alapesetben eltérőre nem lehet cserélni, hanem csak olyanra, amely adottságai, tulajdonságai tekintetében a korábbival azonos, márpedig nincs két eltérő típus, aminél nem találni legalább néhány eltérést! emiatt nem is vagy köteles bármilyen más típust elfogadni, de jelen esetben ez most kétélű fegyver.
amennyiben a két problémás készülék nem azonos hibával bírt, úgy a harmadik csere még eszközölve lehet, de a következőre már biztos nem bólintanék rá a helyedben, hanem a fentiek szerint járnék el!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest