- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
ReSeTer #122940 üzenetére
Vékonyabb és kevesebb rétegből áll ez igaz, de IPS-ből is van OGS. Lehet vak vagyok de nem látom vagy az enyém is OGS.
Ez amúgy miért olyan fontos?(#122932) Fall-N:
Akkor ezek szerint ez átverés? De Gearbesten is van már ha az jobban tetszik.(#122931) bmwsan:
Ugyan az az OV kamera van a Redmi 5 Plusban is mint Mi A1-ben. -
ghiottone
nagyúr
válasz
ReSeTer #100138 üzenetére
Akkor pedig Honor 7 lite - ugyanaz mint a huawei csak fémházban, de a kameraszoftvert elszúrták. Az A5 hátlapi üveglapjától valahogy félek. Bár én személy szerint Moto G4 plust ajanlanám. Jó aksi, jó kamera, stock android, dual sim és garantált frissítés android n-re.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
ReSeTer #80049 üzenetére
mert szííííp meg közel van az üveghez és olyan mint egy matrica
és kiválóan le is tud rohadni
eddig csak a beégéssel tudtam jönnimellesleg nekem van egy Galaxy Si9000-em, ami eléggé elsőgenerációs Amoled, és azon kívül, hogy az állapotsáv beégett, csak olyan bajom van, ami gyárilag is megvolt neki
a hideg színek meg a pentileteljesen használható a mindennapokban, és már 5 éves
egy teló meg mennyi időre van tervezve? két év? -
quailstorm
félisten
válasz
ReSeTer #76226 üzenetére
Nem összehasonlítható a másik utasításarchitektúra miatt. Szintetikus tesztekkel talán, de annak meg semmi értelme, a valóság más.
Egy Inteles gép, főleg Baytrail és Core-M, Haswell előttről, az brutálisan elvérzik a natív ARM kód futtatásakor.
Egy ARM eszközön meg az x86 kód nem fut jól.Amit talán van értelme megnézni, az a managed code. Pl javascript futásidő, vagy JavaSE. De a JavaSE nem túl elterjedt otthoni ARM eszközön. Nekem pl van, de az még OMAP3430. Minecraft szerver elindul
-
bepe79
addikt
-
csatakacsa
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest