- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bozsozso #146762 üzenetére
Vannak jobbak is. A Xiaomi Redmi 8-as szerintem igen csak jó lenne, hogy ne akadozzon, és legyen elég hely rajta, ezért min. a 4/64GB-os verziókat keresd. Vagy még ezek közül valamelyik, és talán ha még belefér, a legjobb lenne a nagyon kedvelt Redmi Note7, nem olyan nagy az, de nézd át itt is, hogy melyik mit tud.
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #108933 üzenetére
Sziasztok,
Több telóra is volt ajánlás az eredeti igényemre válaszolva. A fotózgatást úgy értem, hogy unokákról csinálna néha esetleg fotókat amit max. a telefonon nézeget mutogat. Már koránál fogva nyugdíjas így nem kell a legújabb generáció csak működjön stabilan. Lenovokat is nézegettem, mert az volt már nekem is és elég jó akksiidőt produkált még egy alsó kategóriás modell is. Az alábbi 2 telefont néztem még:
Samsung Galaxy J3
Alcatel Pop Up 5.0Ezek mennyire ajánlottak?
-
BenHans
addikt
válasz
bozsozso #108939 üzenetére
Ha belefér az 55k akkor inkább Redmi 3S Prime. Mindenben jobb mint a P8 Lite, aksi de pláne, egyetlen kivétel a kamera, de így sem kell szégyenkeznie.
borzas71: Felső középkategóriás árban 105k-ból kijön egy tavalyi csúcsmodell a HTC M9. Európai régiós modellt kell kérni és él a 2év gyártói garancia, így az arukereso kisebb boltjai is játszhatnak.
-
Gery1987
őstag
válasz
bozsozso #78438 üzenetére
Szia!
A Navon nekem sosem jött be igazán. A THL jobb mert 8GB-os a belső tárhelye, a Navon csak 4GB. KitKat alatt meg nem lehet SD-re telepíteni. Legalábbis akkor nem ha a gyártó nem engedélyezi hogy oda rakja vagy legalább áthelyezd. A kínaiak általában nem szokták, kivéve Huawei, ők előszeretettel alkalmazzák.
Egy szó mint száz nálam THL 4000. Még az akksija is jobb a Navon-nál.
-
Zeki
nagyúr
válasz
bozsozso #78425 üzenetére
TESSÉK!
Xiaomi Redmi 1S
A lányomnak ilyen van rózsaszínben 1 éve, minden baba. -
39764
csendes tag
válasz
bozsozso #78425 üzenetére
30ért jó androidos telefont szinte lehetetlen találni, de ott van 40ért a Huawei Ascend G620s, az már vállalható kategória. Én elsősorban WP-t ajánlanám, az említett funkciókra tökéletesen megbízható és nem fog szaggatni, mint egy olcsó optimalizálatlan android. WP-s választékból a Lumia 635 szerintem 30k körül van.
-
s4tch
veterán
válasz
bozsozso #65193 üzenetére
Nem egyszerű... A Sony mellett a jobb üzemidő, a por- és vízálló burkolat, a jobb ár, a bővíthető tárhely, a dedikált kamera gomb szól, az Alpha mellett meg a jobb anyaghasználat, a valamivel szebb kijelző és a cserélhető (bár gyenge) akksi. Fene tudja... Az akksi miatt talán a Sonyt választanám, de kétségtelen, hogy a Samsung jobban fest.
-
szucsinka
őstag
válasz
bozsozso #26418 üzenetére
a fiamnak advance -van szoktam én is használni egész jó kis teló persze annyit nem ér amennyiért a szolgáltatók kinálják ,de sokkal jobb mint a wildfire s. nagyobb,szebb a képe és fürgébb.minden szempőontból nagy elöre lépés.és nekem különösen tetszik a hajlat benne.
-
minek?:S
őstag
válasz
bozsozso #16494 üzenetére
igen igen közben utána olvasgattam a Rhyme-nak, egyébként, ha valaki azért nem szemeteli tele az U-t és oda-oda figyel akkor elvan vele, én vígan elvagyok 10-15 programmal, 50-70 képpel és 150-200 zenével. Én is tartottam tőle, de így utólag nem bántam meg... tökéletes... és osztályomban vonzza ám a lányokat >.< :3
(#16497) tfalcon96: Nem reális, egyáltalán nem... a P az olcsóbb, jó helyen( bolti garival) 65 e felett van... az U van 40-50 e között. Én nem ajánlom, hogy azt vedd. És az Ace 2 is 50 e felett van.
(#16503) mikersz1: gsmpláza jó árak, megbízható és jó házhoz szállítás.. csak bolti garival...
-
Cyrin
addikt
válasz
bozsozso #16488 üzenetére
nagyon szépen rendbe lehet tenni a wildfire s-t, nálam is ilyen van az asszonynak, megcsináltam, azóta tökéletes, sd kártyáról le lehet választani egy tetszőleges nagyságú helyet, amit belső memóriaként kezel, innentől megszűnik a memória gond. mehet rá egy cm7 amivel fel lehet húzni a processzorát, és tökéletes lesz.
bővebben a saját topkjában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest