- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lauda #188989 üzenetére
Kollégám ip13, én s23 használok. Akkuban sokkal jobb a Samsung, képalkotó képesség ha a "zoom"-ot leszámítjuk akkor ip. Nincs jelentős különbség mindennapi általános dologknál nem tűnik ki. Az is egy jó telefon és a s23 is.
Mindketten 2 simmel használjuk, térerő gondot nem tapasztaltunk. -
cs.zs.
veterán
válasz
Lauda #188989 üzenetére
Szia,
S23 esetén mindenképp érdemes legalább a " + " modellig elmenni, hiszen külső méreteit tekintve az sem nagyobb mint a most meglévő Mate 20 Light-od, de már egy élhető méretű akkut kapott. Méret összehasonlítás pl itt.
A fényképes képességeiket ugyanezen az oldalon összemérheted, megnézheted hogy ugyanazt lefényképezve melyik milyen eredményt hozott, normál fénynél, gyenge fénynél, stb, link
A színes képen a kis zöld négyzetet oda húzod ahová akarod, illetve olyan telefont választasz ki amilyet akarsz
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
Lauda #185889 üzenetére
Hali!
attól függ hogy honnan veszed, mert pl S9-t még mindíg lehet kapni újonnan : link.
Az már más kérdés hogy akksi milyen , de hogy már nem támogatott és "reális áron" adják...
Ahogy én tudom max 3 generációt adnak hivatalosan, még az S21 meg tudnád venni a Store-ból, de az S20 már nem. -
-
-
törölt tag
válasz
Lauda #143301 üzenetére
Kár ezen rugózni ha előfizus a teló vagy külföldről vásárolt, sufni GSM-ből akkor eladásnál nyomottabb árban tudja majd eladni ezt is bele kell kalkulálni nem csak az olcsóbb vásárlást.
P20 pro már nem mai darab több mint egy éves előfizetéssel megbízható fórumtársnak tűnőtől aki nem pár hónapja regisztrált és aktív is ott sem lehet nagy gond. -
Gömbike
senior tag
válasz
Lauda #143206 üzenetére
Azt előttem lévő hozzászólás is egy álláspont, de nekem a mate 20lite bőven elég a netezésre, levelezésre, gps-re.
Gyorsnak számomra elég gyors, nem laggol, nem szaggat, nem gondolkodik.
Sokáig bírja az akksija. Okostokkal használom, számomra tökéletes.
Persze van speciális felhasználási terület, aki pl. komplett kamerarendszereket ügyel fel, annak biztosan jobb választás a nagyobb verzió.
De hétköznapi átlag használatra bőven kielégíti az igényeimet.
Fényképezésre meg a jó képek készítéséhez ott a Nikon gépem.
-
-
-
-
pengwin
addikt
Én nagyon szerettem a Galaxy Ace-t, de az S3 mini-t felejtsd el, kőkori hardver (processzor gyártója már megszűnt
), 0 támogatottság. Abban a készülékben csak az AMOLED kijelző a jó.
Ha Samsung és csak ennyi az igényed, akkor én az Ace 3 LTE-t ajánlom: kompakt, a sima Ace-ből kiindulva strapabíró is, és valószínűleg kap majd 4.4-es Androidot, amivel még sokáig el lehet majd lenni. Ez alá szerintem ne menjél hardverben, mert csak szenvedni fogsz. LG L70-nek már kicsit kevés a felbontása a 4,5"-hoz, ha már LG akkor Optimus F6, az klasszisokkal jobb telefon mindkettőnél. L70-nek csak 4GB belső memóriája van, az kevés lesz, bármire használod is. -
norbert1998
nagyúr
+1,a Samsungtól nem kell elszállni, ne olyan hú de jó,hogy más szóba sem jöhet, persze nem mindig rossz, de én személy szerint nagyon utálom és erre a tv meg még rá is tett egy lapáttal. 170-ért beledughatom a körmöm a keret és a képernyő közé,olyan hullámos ... És új termék, 13-as, nem ilyen 2008-as széria
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Renault, Dacia topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest