-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
Doory77 #20141 üzenetére
Mi csak mondtunk pár lehetséges készüléket és véleményt az általad leírtakról dönteni te dönts és ezt mind úgy tedd hogy kipróbálod megfogod stb...
Az az igény amit írtál sajnos már nem létezik mert az erős vasakat a nagy tepsikbe rakják most ez a trend esetleg várhatsz az s4 mini-re ami lassan majd csak meg jelenik..de mire az be ér magyarisztánba már 2 szer telefont cseréltél..
-
Doory77
csendes tag
válasz
Doory77 #20052 üzenetére
Sziasztok!
Ahogy egyre többet olvasgatok egyre kevésbé tudom h valójában milyen telefon is kellene nekem. Mondtátok többen az s3 minit, ami alapjában tényleg egy jó is készülék, viszont vszínűleg zavarna igy elsőre benne az h nincs állapotjelző LED. Biztos nagyon utálnám ha állandóan be kellene ahhoz kapcsolnom a telefont h lássam jött e vmi üzenetem, e-mail, sms stb. Mit szóltok alternatívaként az XPERIA P-hez vagy az XPERIA V-hez esetleg a HTC ONE V-hez? Ezek mennyire jól kezelhető tartós telefonok? (most már függetlenekbe gondolkodom ahogy jobban utánanéztem az áraknak). De ha független telefonba tudtok még más esélyest mondani akkor megköszönöm. -
tresh
veterán
válasz
Doory77 #20041 üzenetére
Az elvárásaidnak tökéletesen megfelel plusz árban is igen jó áron juthatsz hozzá ha előfizuval veszed..szoftveresen még egy jó darabig tolni fogja a samu előre és gyárilak kap24hó+2hó prémium garit ha bármi bajod lenne vele házhoz jön a futárt bácsi és orvosolja ingyé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest