- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
j0zsef
tag
válasz
Mr.Rain #72454 üzenetére
Sziasztok,
szeretném megvenni az első okostelefonom.
Szempontjaim:
- 70 ezer forint környékén szánnék rá
- tapinthatóság
- navigáció (gps, vagy a google maps már helyettesíti ezt?)
- fotók minősége
- használt és új is megfelel.Iphone 5 a kiindulási alapom, mivel sok ilyen tulaj van a környezetemben. Ez ha jól láttam, használtan, de még garisan benne van a keretemben? Mik az alternatívák?
Várom válaszotok,
j0zsef -
-
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mr.Rain #64836 üzenetére
Én is az LG g2 minivel szemezgetek, egyelőre feleségem részére, de lehet saját részre is. G3 S felbontása nagyobb, csak ott meg már kicsinek tűnik hozzá a "motor". (nekem az álom a G2 lenne, csak használtan is elég drágán hirdetik...)
Értesítő led-et nem lehet a NoLED progival kiváltani?
-
mtcob
senior tag
válasz
Mr.Rain #40142 üzenetére
Úgy hogy az egyikbe bolti garanciát adnak, a maradék pedig vagy túl árazott vagy gyártói garival árulják
A különbség hogy gyártói garinál az LG márkaszervíz javítja a készüléket, míg a boltinál az adott bolt javítja saját veszteségre....ami miatt rengeteg bolt megtagadja a garanciát ...ráfogják pl hogy leejtetted és megvonják a garit,így nem kerül pénzbe nekik a szervízeltetés....persze lehet fenyegetőzni fogyasztóvédelemmel, de sok idő mire végig ér plusz addigra a kissebb cégek simán meg is szűnhetnek...úgy meg elég nehéz elkapni őket...
És akkor hogy jót is mondjak a bolti gariról: vannak korrekt boltok
Ez amit linkeltél szerintem egy újabb bolt, így nincs tapasztalat róla..szóval én hanyagolnám...
Viszont az egyik legjobb nevű gsm boltban, a PartNeroGsm ben azt hiszem 75k az Optimus G, és gariban is megbízhatóak a bolti gari ellenére is
nálunk a Nexus 4 topikba valakinek pár hete pixel hibás volt a tőlük vett N4-e: másnap kijöttek és egy az egyben kicserélték neki
Szóval én őket ajánlom, volt dolgom velük, anno egy 4X HD t vettem , és nagyon gyorsak és segítőkészek voltak -
mtcob
senior tag
válasz
Mr.Rain #39964 üzenetére
Ezek közül szerintem továbbra is az SP lenne a nyerő, ebben a legerősebb a hardver így időtállóságban is talán ez a legjobb....frissítés biztos lesz rá, szóval emiatt nem kell aggódni
Másodiknak ezek közül a V-t tenném a szempontjaid alapján, kamera az valóban egész jó benne, hardveresen pedig azért még mindig van benne erő, szóval teljesen jó lehet ez is....
S3-ból csak LTE verziót érdemes venni (ami ha jól tudom Tmobile only), P6 meg a kamera és a kevésbé támogatott proci miatt esik ki...
Szóval szerintem SP, nem olyan rossz telefon az, egyik legjobb középkategóriás+1 tipp: LG L9 II-t nézted? Nem tudom hogy belefér-e a keretbe, de ha igen, akkor szerintem azt vedd
az LG féle UI az egyik ha nem a legjobb a gyártói felület, gyors, szép és stabil is
kijelzőben szintén nagyon jó az LG IPS, ez szintén a legjobbak között van
érdemes lehet megfontolni....
Másik ötletem, hogy ha hozzáteszel még egy 5k t, akkor PartNeroGsm től elhozhatsz egy Optimus G-t, ami széjjel alázza az egész mezőnyt, mind hardveresen, mind szoftveresen.....igazából ez lenne a legjobb, nem tudom hogy bele fér-e, de érdemes rászánni a töbletet ha egy igazán jó telefont akarsz
-
dokee78
félisten
válasz
Mr.Rain #39964 üzenetére
Huawei Ascend P6 olvass bele a topikja Téma összefoglalójába.
-
mtcob
senior tag
válasz
Mr.Rain #39960 üzenetére
Azért a két Krait között nem csupán az a 200mHz különbség van....SP ben lévő egy jóval újabb típus, grafikus gyorsító (Adreno 320) köröket ver a V ben lévő Adreno 225re, ezenkívül maga a proci is jobb jóval nyers erőben....
Akksiban jóval jobb az SP, anyagminőségben szintén,illetve frissítve lesz KitKat re, ami nagy előny a V re érkező 4.3hoz képest...szóval összességében igencsak jobb az SP, ami a V mellett szól az a vízállóság (meg talán a kamera, bár nem nagyon dicsérték a tesztek azt sem)....
De amúgy ha már el döntötted hogy V t veszel, minek kérdezel? -
mtcob
senior tag
válasz
Mr.Rain #39953 üzenetére
Ahogy felettem írták, van jobb is, sorrendben: Nexus 4, Optimus G, vagy akár kicsit többért egy Xperia ZR (ha fontos a vízállóság), esetleg Xperia SP
A V ezeket tudásban meg sem közelíti, egyedül a vízállóság ami mellette szól, de akkor már inkább ZR ~90k ért, abban legalább 2GB RAM és négymagos proci van -
mtcob
senior tag
válasz
Mr.Rain #38070 üzenetére
A sorrendet jól látod
Viszont a felettem szóló kollègával egyet kell értsek, nem nagyon fogsz mellé egyikkel sem...
Más kérdés hogy van erősebb/jobb ár-érték arányú,és van gyengébb, viszont másban meg pont az hozhat többet ...
Pl fontos a kompakt méret: nem fogsz G/Nexus 4et venni hiába az éri meg a legjobban, mert azok 4,7" osak, az S4 mini meg csak 4,3"....
Szóval azt vedd amelyik jobban tetszik, én személyesen az első kettő közül választanék az erősebb hardver miatt -
törölt tag
válasz
Mr.Rain #38070 üzenetére
A telefonok kicsit kezdenek olyanok lenni, mint az autók. Nem feltétlenül racionális döntés eredménye a választás. Főleg, hogy ilyen árak mellett a legtöbben több évre terveznek vele. Tehát több évig kell nézni, kézbe venni, használni. Ha nem tetszik, akkor nem szívesen nézzük, ha igen, akkor egész nap képesek vagyunk b@sztatni.
Ebben a kategóriában már nincs igazán rossz döntés. Az Androiddal mindegyik könnyedén, akadásmentesen megbirkózik. Azt válaszd, amelyik a legjobban tetszik! -
válasz
Mr.Rain #37734 üzenetére
Jó lenne tudni , mire kell ?
Az SP az egy elég jól eltalált/arany közép út/ és viszonylag olcsóbb is, mint S3.
Az xperia P meg függetlenül és egy jó 10-essel olcsóbb, mint SP és az is elég jó kis teló.
Amúgy meg az S3-ról meg az SP-ről és gondolom a P-ről is van itt MA-n teszt, olvasd el és mindjárt el tudod dönteni, melyikre is van szükséged...
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Mr.Rain #37685 üzenetére
Xperia SP ami jo lehet es beugrik hirtelen. Jo hw sw is jobb mar mint az elobbi (fokent 2012-es) sonykon. Ha a sony fele kijelzo nem zavar (ne adj mas velemenyere nezd meg magad) akkor jo dontes lehet (sajnos azt nem tudom milyen kepeket keszit nezd meg a tesztjeben a próbafotókat /ne a velememyt olvasd MA szereti lehuzni a kamerakat/) wp-be a Lumia 820 belefer az arba ha jol tudom.
-
Švejk
őstag
válasz
Mr.Rain #1876 üzenetére
Nos, a Neo L, bár új modell, már amikor kijött eljárt felette az idő: processzorra ugyanaz mint pl egy Ray, vagy egy Xperia Mini. A Defynél azért jobb, de erősen túlárazott modell. Én azt mondom, ennyiért már kétmagosat érdemes venni. A P elég jó telefon, de ha egy kicsit olcsóbban gondolkodsz, akkor az Xperia Sola vagy a Galaxy Ace II jöhet számításba, előbbi a minősége, és a processzor, utóbbi a több RAM miatt ajánlható. A procijuk ugyanaz csak a Samsungé csak 800 MHz, a Sonynál 1 GHz-re van húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest