Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Szia
A [Samsung I9235 Golden] amit keresel.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Aryon87
félisten
A TW nem tetszős annyira, tudom egy Nova Launcherrel orvosolható ez. Van itthon másodlagos telefonnak egy Samu Young, így nem ismeretlen a dolog + Anyámnál egy Ace II. De valahogy a Samuk nem gyere be nekem.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
voyager4.4
senior tag
Kamera egész használható, bár kinek mi... Nekem pl. a kényelmi funkciók többet számítanak.
Ha gondolod küldök pár képet.
Újabbakon már 4.4 van out of the box. (bár volt olyan is akinél még 4.2 volt, mindenesetre változó)
qHD meg még bővel elég arra a méretre, mondjuk ez is szubjektív. Nekem elég és a megmozgatandó pixelekben még előnyös is.
Azért is ajánlottam mert írtad, hogy az S3 neo jó lenne csak kissebben.no fate but what we make
-
Sleek
senior tag
Ha a wcdma -t használja akkor is ugrálni fog.
Nálunk is ez a gond . Csak úgy van normális térerő LTE vagy 3G telefonnal ha csak gsm hálózatra van állítva.
Ezért használok az egyik kártyámnál régi Nokia 6230 as telefont.
Persze netezni nem tudok .<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Devas
őstag
Hello!
Blackberryből lesd meg a Q10-est. Az viszonylag kicsi (ha már ray-ről váltasz).
A kamera képességeiről itt az oldalon a tesztjében meggyőződhetsz.
Ha felkeltette érdeklődésedet, akkor bővebben a fórumában többet megtudhatsz róla.[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
anonym1s
őstag
Hali.
Kisse meghokkentett az irasod, ezert utananeztem a mobiltelefonalas tortenetenek, es nem volt alaptalan a gyanum. 2014 - 33 = 1981, tehat te 1981 ota mobiltelefonalsz.
Nem tudom hol szereztel 33 evnyi tapasztalatot mobiltelefonalasban, mert itt a fold nevu bolygon, az elso mobiltelefon a Motorola DynaTAC volt, ami 1984-ben kerult kereskedelmi forgalomba amerikaban, termeszetesen horror aron. A ma is hasznalatos gsm telefonok meg 1991-ben jelentek meg.Adocsalasrol meg annyit, hogy en egyaltalan nem vagyok meglepodve azon, hogy ez jelen van Magyarorszagon. Egy olyan orszagban, ahol az arak europai szinten vannak, a keresetek meg az europai szint negyedenel, es van vagy 100 fajta ado. Egy olyan orszagban, ahol az atlag ember megelni is alig tud, nemhogy elni normalisan, ahogy az elvarhato lenne 2014-ben europa kozepen!
Ha nem csak az arak lennenek europai szinten, hanem a keresetek is, akkor sokkal kevesebb adocsalas lenne, mivel nem lenne szuksege ra senkinek, mert barki meg tudna venni a fizetesebol.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Ok nem is tervezik meg csak 1 evig sem hasznalni a telefont. Ha elromlik, megprobaljak annyira megsuszterolni, hogy meg el tudjak adni. Ennyi...
Mondjuk en meg kidobom... raunok en is 2-3 honap utan mindenre."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
veterán
"...Nem lehet nagyobb. Pont a 4' a megfelelő. Zsebemben sem fér el nagyobb..."
Ez így nem jó, rosszul fogalmaztál.
Szerintem arra gondoltál, hogy a külmérete ne legyen nagyobb mint a mostani M-ed, ami ugyan csak 4", de ennek ellenére 124x62x9,3 mm méretek jellemzik.Ott van pl az Idol Mini (nem, nem reklám helye, én tényleg csak a kijelző elhelyezéséről, optimalizációról beszélek, ennek pl pont a kamerája (menü) is gagyi, tehát méretek!), ami 127mm magas, 62mm széles, szinte ugyanakkora mint a meglévő telefonod, de már 4,3" kilejző van benne - sokkal szebb, vékonyabb kerettel, a vastagsága pedig jócskán alulmúlja az M-et.
Idol Mini 2 : 129x63,5x7,9 mm, és már 4,5"...A 12-13cm-es magasságban, 6-6,5cm szélességgel bizony már 4,5"-ig is fel lehet menni, és a nagyobb kijelző = nagyobb élmény, nem ?
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
Jöttem lebeszélőnek
Kb. 1,5 éve piacon lévő telefon, 4.1.2 Jelly Bean-nél nincs (és nem is lesz) rá frissebb szoftver, ami már most sem számít frissnek. A prociról pontos leírást nem találtam, de tippre a csodás NovaThor van benne, aminek már egy jó ideje nincs támogatása, ugyanis a gyártó ST-Ericsson megszűnt. Ha a logikusan gondolkodunk, akkor ez egy Galaxy S Advance +256 mega RAM-mal, strapabíróbb házban. Ha ezen is olyan faszányos a gyári szoftver, mint az Advance-en, akkor a kibontás után kezdhetsz főzött ROM-ot keresni rá.
@Viktor0610: nem feltétlenül jobb a 4 magos a 2 magosnál. A 2 krait magos Snapdragon 400 tudtommal jobb, mint a 4 cortex A7-es.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
-
Dyingsoul
veterán
webshop ár tehát jön rá még szállitás. ezen felül nem tudnék mit kezdeni egy tmobil függő telefonnal telenorosként.
közben kosárba is próbáltam tenni de "hiba történt a feldolgozás közben".
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
Beleolvastam a telefon topikjába, ahol már használják az emberek egy ideje. Nincs vele gond, azt írják. Jah és most meg a 512mb ramot kifogásoljátok, az egyik előző tanácsadó meg a 256mb ramos S8500-ra bátorított volna, hogy rakjak rá androidot... Vicces topiklakók vagytok.
Szvsz 512mb ram nem ér meg +10k-t. Tudom, hogy miről beszéltek, ezért vettem 2Gb Ramos készüléket, de mutter nem az a fajta felhasználó lesz, aki éjjel-nappal nyomkodja. Advanced task managert ráteszem, ami folyamatosan kilövi a nem kért alkalmazásokat aztán csókolom.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
m1lan
őstag
Ace 3 LTE van még (4" WVGA) egész korrekt belsővel, ha nem gond, hogy Samsung, és hogy valószínűleg nem kap már frissítést (4.2-es Jelly Bean van rajta)
@w333: nem akar "on screen" gombokat. Plusz a Moto G nagyobbnak tűnik az F6-nál is, a kijelzőjéből meg még plusz helyet le is vesznek a szoftveres gombok.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
agabe
addikt
arkategoria?
hasznaltat (vagy ujat de masodkezbol) csak akkor vegyel ha nem elofizus,es ezt szamlaval is igazolni tudjak, vagy fuggetlent, de ahhoz is legyen szamla (garipapir sem hatrany).
androidbol 4 col koruli "normal" meretu telefon alig van mar a frissebbek kozul ami gyorsnak es kompromisszum mentesnek mondhato.
Ha talalsz galaxy nexus-t, akkor az jobb mint a hasonlo hardverrel rendelkezo tobbi keszulek.
Az elottem irt samu s3 mini es s4 mini kozul s4 mini sokkal elegansabb (bar dragabb).
Htc One S erdekes lehet (mar egesz jo aron is kinalnak hasznaltakat). Jol nez ki, nem batar nagy, es jol hazsnalhato (igaz gyari frissites mar nem fog erkezni ra a jelenlegi 4.1.2 az utolso)
Egyebkent csak android? Iphone 4S mar akad 80 (vagy alatta) korul is, az tenyleg 1 kezes, kinezetre is jo es meg eleg gyors is (sima I4 mar lassu) ha hasznaltakat nezed, de nagyon oda kell figyleni (minden hasznalt keszuleknel) vasarlaskor...igaz a legtobb 4S mar nem garis sajna.[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
Ne valakit kérj meg, trappolj el egy Mediamarktba vagy T pontba és nézd meg saját szemeddel. Videón az sose fog átjönni hogy milyen életben, aki meg elfogult valamelyik irányba attól meg úgy is azt hallod majd hogy csak az a jó. Saját szem a legszubjektívebb
(#20073) zsuzzzs_ : Ment pü.
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest