- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
GEOS volt rajta, átmeneti platform. (eddig meg még csak nem is hallottam róla) Nálam az R380 az "első".
Csak nagyon sok helyen lehet általános megfogalmazást olvasni:
" Egyesek szerint okostelefon az a mobil, aminek teljes értékű operációs rendszere szabványosított interface-eket és platformot nyújt az alkalmazásfejlesztők számára. Mások meghatározásában az okostelefon egyszerűen egy olyan készülék, ami olyan fejlett funkciókat tartalmaz, mint e-mail, Internet és e-book-olvasó, és/vagy teljes értékű billentyűzet, vagy külső USB-s billentyűzet és VGA csatlakozó. "Én az elsőre szavazok. De ezt tudjátok. Pusztán azért, mert amikor először ennek hívták, ez volt a számottevő különbség. A második mondat tartalmát meg nagyon sok sima mobil tudja már.
Aztán meg vannak emberek akik mélyen vallásosak, és az android, iOS WP8-on kívül mást nem ismernek el okostelefonnak, sokszor még a 3-ból is csak egyet...
Tudom, nincs definíciója, de szerintem így lehet megfogni, hiszen tényleg az összes okosteló, amit annak hívunk, másképp programozható mint egy feature phone. Feature phone-okra van HTML, javascript, flash, meg javaME. Smartphone-ra meg sok sok natív kódra fordítható fejlesztőkörnyezet is.
-
quailstorm
félisten
Átgondoltam, átolvastam. Szerintem semmi sértőt nem írtam, legalábbis ha nekem írnának ilyet, még nem ütné meg. Azt tudom hogy bunkó vagyok, főleg a valóságban. Itt azért repülnék.
Szerintem átmentem egy tárgyilagos dumába arról, mit kéne változtatni, és finoman utaltam rá hogy az első az nem lett jó. Amit szerintem ő is láthatott miután felrakta a fórumra. Nem illeszkedik sehogy se.Az alternatíva lehetőségét meg azért vetettem fel, mert elszállt a hitem, hogy ezt normálisan meg lehetne csinálni. Aztán remélem azért nem válaszolt még mert nem ez a dolga 24/7, és nem mert megsértődött
(#8314) HuMarc : azt észrevettem. Itt laksz 200 méterre de sose lehet elérni
-
quailstorm
félisten
Most mondjam azt hogy sokat nem dolgozott vele? Meg ocsmány lett... Ennyi pixellel meg meg se lehet rendesen csinálni.
Kommunikációmmal vannak gondok, de mondjad mi a baj, hátha tanulok belőle.
A második meg szerintem sima ügy lenne. Nem?(#8305) Blackmirror: nem lehet. 50x50 képpontunk van, az nem elég semmire. Egy valamirevaló textúraminta is 64x64 volt 10 éve...
-
quailstorm
félisten
ammá nagy
Faternak van akkora HannsG, háát, nekem mint pixelbuzerátornak már kevés. Jó kis occsó 2ms-es LG-m 17 colon produkálja ezt, megszoktam. Igazából mindig 17 colos 1280x1024-et használtam, legyen CRT vagy TFT.
Amikor meg leültem a Lenovo Y500 elé akkor két dolog tűnt fel. Hűdepici, és hűdefakó. De azért bírnám azt a PPI-t. Csak nincs vas alá nálam -
Tim82
félisten
Egy notebook kijelzőt én legalábbis eleve közelebbről nézek, mint egy monitort, ezért is tartom fontosabbnak a magasabb felbontást az előbbinél.
A Neovo F-419-ben valószínűleg egy korrektebb TN panel van, matt bevonattal (a legtöbb irodai munkára szánt TFT monitor ilyen, én sem panaszkodok különösebben a munkahelyi Fujitsu-Siemens A17-1 miatt), az IdeaPad-ekbe meg hulladékot tesznek, gagyi felbontással és glare bevonattal. Ez van.
Amúgy ahogy elemezgetem a preferenciáimat, nekem kifejezetten az számít, az növeli a komfortérzetemet, hogy minél több sor legyen a kijelzőn.
-
Cyberpunk
félisten
Itt a kulcs. Le van írva az ÁSZF-ben.
"3.4. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától."
Csak hát eddig nem jutunk el általában. Ha ezt elfogadja a vevő, akkor innentől kezdve nincs kötelessége kiszállítani az árut. Márpedig rendelést csak így lehet leadni.
-
quailstorm
félisten
Ált ha van időm nem a fun és a casual játékokat tolom úgy.
Igen, ez az az osztott képernyő amit az Avatar csinál például. Működik, sokkal jobban mint a felkonvertálás. Csak nekem szar hozzá a szemem. Meg túl távolról néztem az is igaz."ha az egyik oldalon tök sötét van, a másikon meg világos" azt hogy hoznád össze? A két kamerakép közt pár centi és pár fok eltérés van, amit összetesz. Ott a leírtak valószínűsége igen csekély.
-
quailstorm
félisten
jó de az nem most volt hanem még a regelés után nem sokkal (vagy inkább reg használata)
Osztán akkor még nagyon heves voltam, wwenigmát aki ismeri az tudja milyen nehezen kezelhető, én meg rühellem ha valaki azt mondja egy IGP-s telefonra hogy nincs benne GPU.
A modik meg nem szerették a hülyegyerek megnevezéstNa mindegy, majd azt az arcképet is össze kéne gányolni. Ez itt hogy megy?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jó, tudom, kevesen voltunk, ha jött volna barátnőm másik barátnője, akkor talán durvább lett volna
Tavaly úgy volt, és akkor üvegeztünk is
Na mindegy, ez tényleg hardcore móka volt. De UNO-ban nyertem, hárman játszottunk ugye, én 11 menetet nyertem, barátnőm 5-öt, barátnője 1-et
-
quailstorm
félisten
szerintem meg smart mini...
A kamera az differencia, bár a mini2 képei is káb a színes maszat kategória, a smart mini meg értékelhetelen.
Viszont hardverben szoftverben nagyon alulmarad a mini2, az MSM7227A-hoz képest gyenge és akad, a kijelzője meg olyan gyönyörű, hogy szerintem annál rosszabb HVGA nincs. Kézbevétel után nagyon más az a teló mint papíron, a Tipo meg milliószor gyorsabb nála. Szintetikus tesztekben is 40%-kal, pedig azon ICS van. Ez is mond valamint a nem létező optimalizáltságrólHa dob rá pénz akkor HTC sensation, ha nem, akkor galaxy S. 30-ból már kijön egy kíméltebb. Összehasonlítani meg Audit az alsós Daewoo-hoz szint.
-
quailstorm
félisten
másik topicban a "zavarja az aurád a telefont" megjegyzésre, tőlem már félnek
Ránézek és laggol. Sok ember sok telefonjával eljátszottam, és ebben benne van az L520 is. De pl a HTC HD2, vagy a Huawei Y200is. (szimpla menü akár, indok nélkül)Egyébként az emlegetett AC pont mobilkonzolra készült eredetileg, de szerencsére kikerült minden tellára kb.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
Azt én pont leszarom. A HW elbírná...
Ha galaxy mini2-őn úgy néz ki mint L520-on, és SGS-ből meg ez kihozható: [link]
Akkor egy újabb indok a WP ellen nálam... De egyébként a NFS Hot Pursuit is ocsmányabb mint X8-on vagy N900-on. Kivették a tükröződést, full matt a kocsi!
Így könnyű nem laggolni... -
jooker82
nagyúr
Nem kell azt privátban Láthatod az ügyeletes trollt.
-
quailstorm
félisten
A legtöbb az szintén ilyen gubera minőség és kor, szal nem annyira drága. Olvastam már mek.oszk-ról, de TFT-ről annyira nem jó.
Könytárról meg leszoktattak, már évek óta be se tettem a lábam... Nem hagyták végigolvasni a Nagy Indiánkönyvet még évekkel ezelőtt, pedig volt bent még vagy 3. Az a tuti ami az enyém. Azt akkor veszem elő amikor akarom. -
quailstorm
félisten
És még árulod is. Duplán tiltott. Nemhogy lopott még kereskedik is. Háááát tiszta szégyen.
Nekem OEM Win98SE CD kéne mert csak a handbook van a ráragasztott OEM matricával, és egyik CD-m se jó hozzá. Bár itt már sok jelentősége nincs hogy honnan származik. Winupdate nincs, abandonware a cucc. -
Ed3r_X_
nagyúr
100% az áfára, a ragszámot megnézve, vám csak 150 euró felett van, az 2.5% lenne.
RX949417777DE
2013.11.20
17:33
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.11.21
02:04
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.11.23
08:11
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.11.26
08:45
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.11.27
18:25
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.11.27
18:29
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.11.29
10:51
Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2013.11.29
13:38
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearanceEz kb. 24 ezres, megy rá olyan 7-8k áfa.
-
quailstorm
félisten
Az NAGYON kevés. Pedig 40k-ért is árulják, nemtom ki veszi annyiért. Akkor lehet inkább megmarad
Az occsó digitizerrel az a bajom, hogy a fényképek össze vissza vannak mindenről. Inkább nem, még a végén darabokban kapom meg. Szerszám meg köll, olyan üvegvágó, vagy mi a genny, az nincs, helyette wilkinson borotvapengét meg csavarhúzót használok, az nem mindig jó. Csavarhúzó meg kell havernak, meg egyébként is az ő telója, én csak ezen akarom kipróbálni a droidot meg a WP-t. Aztán el akartuk passzolni hogy ne rohadjon rá megint. De ennyiért semmiképpen. Min 30k. Persze az már SD-vel és előtelepítve. -
jooker82
nagyúr
És ugyanezt megcsinálta a a mai LG-s hirnél is....aztán jött az amoled fain fallijja is.
pár hete irtam nektek,hogy direkt csinálja velem.... Pedig jó ideig nem is voltam más topicba,de direkt belém köt...Ez full gyerekes....
Persze utána kiosztottam,de ezeknél a trollfutároknál ez mit se ér. Holnap már 4 cikkbe irja bele.....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest