- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
Ed3r_X_ #22439 üzenetére
Konkrétan meghalt a kezemben, se kép, se hang, töltésre nem reagált. Nagyon idegesítő volt, mert kint voltam Angliában, telefonon magyar gari. Szerencsére egy haverom pont másnap jött haza, vele hazaküldtem, anya elintézte a garanciát (alaplapot cseréltek).
Az, hogy nincs magyar prediktív typing 2021-ben iPhone-on, az számomra érthetetlen. Ezen kívül az ékezetes betűk előhozása nehézkesebb, mint Androidon (hosszabban kell nyomva tartani a billentyűt, hogy felugorjon, és a default opció nem a leggyakoribb ékezetes betű, hanem az ékezet nélküli karakter).
Én az elmúlt 10+ évben mindenhová biciklivel jártam (napi átlag megvolt a 10 km szerintem), de az tényleg csak commuting volt. Aztán májusban kezdtem el rendesebben tekerni, napi 30+, májusban meglett az 1000 kilométer, meg életem első 100 km-es köre. Aztán júniusban egyéb programok miatt csak 800 km lett, de abban is volt egy százas. Júliusban meg csak fél hónapot tekertem, 500 km meglett, volt benne egy Balaton-felvidék (Almádi-Szigliget) oda-vissza egy nap alatt (2-szer 70 km, 2 óra pihivel Szigligeten).
-
HuMarc
veterán
válasz
Ed3r_X_ #22430 üzenetére
Na haló!
Én még májusban váltottam Asus Zenfone 8-ra. Aztán november elején megdöglött rajtam. Szóval vettem gyorsan egy iPhone 12 Minit. Végül a Zenfone 8-at megjavították garanciában és a 12 mini-t tesóm megkapta karácsonyra.
Voltak dolgok, amik idegesítettek az iOS-ben (pl. a billentyűzet), de most, hogy visszamentem Androidra, vannak dolgok, amik hiányoznak. Még lehet visszaváltok az SE-re.
Amúgy megy az egyetemi grind, tavaly elkezdtem fotózgatni, már volt egy-két fizetett gigem is (semmi komoly, egyetemi bulik, meg sportnapok, de fizetnek annyit, hogy tudom fejleszteni a szettet). Úgyhogy mostanra főleg fotós cuccokkal vagyok elfoglalva.
Na meg biciklizni is elkezdtem, nyáron lement néhány ezer kilométer, idén nyárra tervben van a Balaton-kerülés egy nap alatt, meg hasonló távok.
-
HuMarc
veterán
Ja én ZenFone 8-ra upgradeltem. Majdnem i12 mini lett, de végül Androidos maradtam.
-
HuMarc
veterán
8 év.
-
HuMarc
veterán
teszt
-
HuMarc
veterán
Miért van az, hogy a OnePlus Nord „budget” telefon a kiegészítőkkel együtt 200 000 Ft-ba kerül?
-
HuMarc
veterán
lyaly, mi történt itt?! nem nézek az oldal felé egy-két hétig, és mire visszajövök arculatot váltottunk.
semmi nem marad a régiben
-
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
Ja amúgy 6 éve regisztráltam.
-
HuMarc
veterán
Na, ennyi volt, 4,5 év ármesterség után ráhagytam a dolgot. Szép volt, jó volt...
-
HuMarc
veterán
Ejnye skacok, ez a topic is meghalt. Mondjuk én az elmúlt két-három hétben a fórum közelében sem jártam, szóval annyira nem vagyok meglepve.
-
HuMarc
veterán
Milyen tételben keresel mobiltelefont ilyen célra? Mert ha csak egy-kettő kell, akkor szerintem a legegyszerűbb, ha Hardveraprón körülnézel, hibátlan Xperia X8-ak, Galaxy Acek/Minik/Youngok stb. 3-5k pénzért mennek, Bár ha nagytételben gondolkozol, akkor tényleg valami bontószerű hely kellene neked, ahol mondjuk kilóárban megy a totálkáros okotelefon, de ilyenről én nem tudok.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #22248 üzenetére
A kijelző nem is drága, de ha nem tudok senkiről, aki megcsinálná nekem, akkor sokra megyek az alkatrésszel.
-
HuMarc
veterán
Na, így egy rövid helyzetjelentés: Sikeresen összetörtem a Mi4-et (bár nem tört nagyon össze egyébként, mindössze annyi a probléma vele, hogy nem érzékeli az érintést), és hát nem fogjuk javíttatni, hanem valószínűleg csatlakozom batai15 kollégához, és benevezek egy Mi A1-re. Azért sajnálom a Mi4-et, mert a fa hátlapot imádom, a meg a MIUI-t is, meg pont jó méretű volt a telefon, szóval nagyon elégedett voltam vele, de azért vannak a Mi A1-nek is előnyei, a 16 GB nem bővíthető terület pl. azért kicsit idegesített már.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #22210 üzenetére
Hát
Igaz, hogy 4 éve kerültem a Radnótiba, és sok haverom tényleg most érettségizik, de én
megbuktammég két évet húzom az igát(M-osztály rul'Z)
-
HuMarc
veterán
Na skacok, ma vagyok öt éves PH!-n. Azért ez nem kevés idő...
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #22169 üzenetére
Kelemen óraadó még mindig, meg szakkört is tart programozásból, elvileg tényleg jó, én nem tudom. Én azért idén elég sokat versenyeztem, egész jól is mentek
De azért ez volt a csúcspont.
Amúgy most ez a topic lokálnak számít? Mert oda van nyitva. Nem vagyok tisztában a PH! hirdetési policy-jával...
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #22167 üzenetére
4 csapattársamat AFG, engem Csúri, de a felkészítő tanárunk (semmi dolga nem volt neki végül, csak ő kísért, meg nevezett minket) egy új infó- (és fizika-)tanár, Gutai. De tök jó fej volt, szóval megérte őt vinni, nem a többi infótanárt. De igazából azért tudtunk nyerni, mert volt köztünk egy nagyon jó matekos, egy nagyon jó programozó, én meg bölcsészkedtem, amennyit kellett
Programozni (végtelenül egyszerű feladatokat kellett megoldani, mindegyik elérhető ITT), aztán kitalálni egy saját problémát, azt program formájában megoldani, meg egy sztorit kanyarítani hozzá (csak az utolsó feladat alapján lett végül felállítva a sorrend).
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #22163 üzenetére
Haha, az ott én vagyok
Köszi!
-
HuMarc
veterán
válasz
Ed3r_X_ #22025 üzenetére
Nem rossz értelemben (bár nem tudom, pontosan mi lenne a rossz értelem). A te nőügyeidet itt a fórumon igen jól nyomon lehet(ett) követni, több különböző topicban.
(igen, nők, nőügyeket, és a cekces topicot is követem, read-onlyban).
Az, hogy nem mondok semmit, főleg arra vonatkozott, hogy most valami alakulóban van felém, de még igazán nem akarom elkiabálni
Cyberpunk a FB-t, mint platformot hogy érted? Milyen témában kommentelsz ott? És milyen moderáció van arrafelé? Én a 444-en vagyok kicsit aktívabb (meg mindenhol máshol, ahol Disqus van, de főleg 444-en), PH!-n már az árazást is kicsit ellinkeskedem
Ha van valami kérdésem (gépvásárlás, fülhallgatóvásárlás), akkor felteszem, meg a könyves és a PS3-as topicokat követem, de mást már alig nézek.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #22013 üzenetére
Hmm, kösz a tippet, van olyan osztálytárs, akinek már ígértünk ilyet
A nőügyeitekre (illetve azok nemlétére) meg inkább nem mondok semmit.
De azért tudjátok, hogy figyelek én is, ha csak read-onlyban is (nemcsak itt, de az egész fórumon, ha olvasom is, írásra már sokkal ritkábban ragadom magam).
-
HuMarc
veterán
válasz
pit stop #21622 üzenetére
Hát csak az alapján mondom, hogy eltűntek, hogy a belépési adataik alapján Cyber év eleje óta, Zsolt pedig több, mint egy hónapja inaktív. Mrlujoak a belépési adatai alapján tegnap is online volt, habár azt nem tudom, csak read-only módban-e.
Szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy megunták/továbbléptek életük ezen szakaszán. Hogyha nem lennék ármester, és emiatt nem lenne alapból ott a PH! a böngésző indításakor a menüsorban, akkor lehet, hogy én is csak szökőnapokon jönnék fel ide.
-
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #21619 üzenetére
Hát igen, kicsit mintha visszaesett volna az aktivitás az elmúlt időben. Mondjuk én eddig nyaraltam, nem nagyon PH!-ztam (értsd: egyáltalán nem). Egy hete, hogy 4 éve regisztráltam, októberben lesz 3 éve, hogy ármester vagyok, az okostelefonos cikk már bő 3 éves, a táblagépes a napokban töltötte a kettőt. Emlékszem még az időkre, amikor napi 10+ szakmai hsz-em volt (néha 30+ is volt az a 10+), de az ilyen szempontból termékeny éveknek már vége... Szakmai topicot már alig követek (Xiaomi Mi4, PS3, Kindle, ezekre rá-rá nézek), hozzászólni meg főleg nem szoktam.
Durva, hogy az „új” poltopic is már két és fél éves, ott is viszonylag aktív voltam az elmúlt időben (de mostanában már ott sem kifejezetten). Hmm, jó kis áttekintése ez az én PH!-s pályafutásomnak... Ja, címlapot szinte soha sem olvastam, PH!-n egyedül a Heti szemlét, Gamepodra néha ránéztem/ránézek, és egyedül a Logout-címlapot követem aktívan.
Ja és az elmúlt időben olyan emberek tűntek el a PH!-ról, akik korábban (az én szememben legalábbis) valamilyen szinten meghatározó személyiségek voltak. Gondolok itt Cyberpunkra, rt06-ra, Zsolt_72-re, Humára, neduddki se aktív már vagy másfél éve, maggit bannolták, jooker82-t is.
Na mindegy. Ezt gondoltam, leírom egyszer. Aztán újra kvázi teljes read-only módba vonulok.
Illetve ez sem igaz, mert egy csomószor van, hogy megírok egy teljes kommentet, majd inkább nem küldöm el, mert nem akarok vitát provokálni, vagy csak simán visszakozom, mert annyira nem is érzem fontosnak az adott hsz-t.
-
HuMarc
veterán
Na, megjött a Mi4
Így ismerkedéses fázisban kicsit nagynak tűnik, de nem lesz ezzel gond szerintem.
-
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
WTF?! Az már durván jó ár érte, bár nekem még így is sok egy icipicit (bár pont olyan árban van, hogy mélyen elgondolkoztat. Ha megvenném, jó esetben ~3-4 évig nem lenne telefonra problémám (az L520 is betöltötte már a hármat, pedig az megjelenéskor is csak a középkategória legaljába fért be.
-
HuMarc
veterán
Egyre inkább gondolkozom a Vernee Thoron, mert kezd tele lenni a hócipőm az L520-szal. Csak közben az ősök azt mondták, hogy ha jövőre akarok jogsit, akkor azért arra is gyűjtsek... Meg talán egy videokártya is kellene (nem tudom, hogy most legyen GTX750Ti, vagy várjak szeptemberig, vagy mi legyen), na meg egy kényelmesebb szék is, mert meglepően sokat ad az élményhez. Nem tudom, mi legyen... De egyelőre mindez nem számít, én nyaralok ezerrel, agusztus végéig abba se hagyom.
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #21419 üzenetére
Hú, hogy mennyire nem tudnak érdekelni az ilyen eseményen. Meglepő. Viszont lassan lehet, kellene új telefon, mert a Lumia 520 korlátai már nagyon látszanak így 3 év használat után... Van most bármi, ami olyan olcsó, mint az L520 anno volt és van olyan jó is, mint amennyire az L520 akkor volt?
-
HuMarc
veterán
válasz
Ed3r_X_ #21345 üzenetére
Nők, nőügyek
Egyébként sok sikert a csajhoz
-
HuMarc
veterán
Hát, szerintem végtelenül gyenge lett. A pókemberes poénokat leszámítva nekem egyik vicc sem működött. A Birodalom visszavágra tett utalás pedig annyira kiszámítható volt. Kb. két perccel a poén elhangzása előtt azon gondolkoztam, hogy vajon megcsinálják-e.
Az, hogy a film végtelenül naïv és primitív és átgondolatlan, nem a készítők hibája, ez a képregényes alapokból következik. A bunyók se voltak jók. A Deadpool sokkal jobb volt, és végre megértettem, miért annyira nagy szám a 18-as karika. Itt a legtöbb bunyóban a kiütött emberek kb. ragdollként repkedtek, semmi brutalitás nem volt benne. Igazándiból az jutott eszembe, hogy ezek a képregényfilmek ugyanolyanok, mint anno a Bud Spencer-filmek voltak. Csak én nem ezt várom egy filmtől.
-
HuMarc
veterán
Kijátszottam a Cow Evolution nevű csodát, megszereztem az összes achievmentet. Ne próbáljátok ki.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #21176 üzenetére
Jaja, sajnos iskola lesz aznap, így nem tudok menni, pedig jó lenne találkozni, maga a Veletech mondjuk annyira nem is érdekel témájában.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #21015 üzenetére
A síszünetben kikerült a tablótok az infótermek elé.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #20942 üzenetére
K750-em volt/van, csak hát már nem igazán működik... Szétszedtem a gombjait. Bár iFixit alapján egy Torx csavarhúzóval szét lehet szedni és felteszem ebayről fillérekért lehet venni egy másik keypadot. Csak akkor már egy jobb állapotú K750i-t is lehetne venni. Csak hát ott van az a hülye joystick is. Pedig nagyon jó kis telefon, szó szerint fociztunk vele hatodikban az iskola folyosóján, semmi baja nem lett. Meg az a töltőcsatlakozó is rémes egyébként. Nem tudom ki találta ki, de a W380-nal is szívtam a töltő miatt. Azóta is áldom azt, aki szabványosította a MicroUSB-t.
Szerintem egyébként a K550-nel sem volt semmi baj. Annyit Gangsaroztunk haverom K550-én... Nagyon király volt. Azok a régi szép idők... Bár meg kell hagyni, hogy W810-hez illetve G502-höz nemigen volt szerencsém. Én a K850-et nem értettem, ma sem értem. Meg azt a Nokiát sem, ami ugyanerre épül, hogy a képernyő alját lehet tapizni és így nincsen joy/4-irányú pad. (Nokia Asha 300 talán).
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #20913 üzenetére
Az egész város végig ilyen. Ami azért valahol elég gáz.
-
HuMarc
veterán
Na, újra Ubunturól vagyok, feltettem a régi vinyómra. Kb. fél óra alatt települt és még fél óra alatt mindent lefrissített. Legtöbb program, ami kell, már eleve telepítve volt, ami meg nem, azt egyszerű elérni.
A szkenner a legjobb. Elég gyakran használnám, de eddig volt egy XP-s gépünk külön erre, mert csak azzal volt hajlandó működni. Linuxon meg a Simple Scannel azonnal működik. Meg a Chrome-ban a lapokon való görgetést sem sikerült megoldanon Win alatt. Szóval ja, összefoglalva jóval kényelmesebb a Linux.
-
HuMarc
veterán
Oké, azért a cikk írójától függetlenül, 50%-os csökkenés az eladásokban!? Így én sem jósolok nagy jövőt a WP-nek. Habár a W10-zel a WP eleve megszűnik bizonyos szempontból.
[TROLL]„Hogy ez milyen kevés szám” - az MA!-s cikkből. Azért ez a fogalmazási készség sem túl biztató, ti. egy szám lehet kicsi vagy nagy, de nem kevés.[/TROLL]
pit stop: Milyen sugárzás? Mármint konkrétan, milyen részecskék sugárzása?
-
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
válasz
norbert1998 #20735 üzenetére
A refurbished iPhone 4S, amit apum vett, kikapcsolt állapotban gyorsabban merül, mint bekapcsolva. Egy éjszaka alatt (8 óra) valami 15-20%-ot merült kikapcsolva.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #20719 üzenetére
*úgy teszek, mintha lenne kérdőjel a mondat végén, tekintettel arra, hogy éjfél elmúlt*: 8.1, 10 majd akkor, ha kijön. Azt se tudom, milyen funkciókat ad. De remélem, jó kis resource leak lesz az egész, hogy váltsak valami újra.
Svejk: Mit kell azzal szopni, amit használok (és an WP-re) már le van töltve, ami meg nincs WP-re, azt hiába keresem az MS Store-ban
-
HuMarc
veterán
válasz
lorcsi #20716 üzenetére
Azért lett refurbished, mert megbízhatóbbnak tűnt, mint a használt (abból a szempontból megbízható is, hogy az elsőt vissza is kellett küldeni, és küldtek másikat, de az sem 100%-os), aztán kiderült, hogy nem az. De egyébként van egy refurbished Nexus 7-ünk, azzal meg semmi baj nem volt.
-
HuMarc
veterán
Mondjad mit vegyek helyette, és ha tudsz (nem tudsz) olyat ajánlani, megveszem
Most talán el tudnám kérni tesóm előző telefonját (Alcatel OT Idol 2 Mini S vagy mifene), de nem tudom, hogy jól járnék-e vele. Ha ideadná egyáltalán. Amúgy nem olyan rossz az L520. Csak türelmesnek kell lenni. Néha nem árt neki egy újraindítás. De egyébként mondhatni hasít.
-
HuMarc
veterán
válasz
lorcsi #20713 üzenetére
Megkapta tesóm. Tökéletes állapotban volt, csak tesóm szeretett volna iPhone-t. Apum meg nem szeretett volna se nagyobbat (most már alapméret a 4,7", de inkább az 5") + drágábbat se nagyon. Így vett egy refurbished i4s-t expansysról. De ezt nem nagyon ajánlom senkinek (mármint a refurbished i4s-t), mert nem volt egyszerű menet... A másik telefonja egyébként BB Q10.
-
HuMarc
veterán
válasz
Ed3r_X_ #20711 üzenetére
Apum i4S-t cserélt i4S-re december végén (előtte még Defy-ról váltott). Tényleg, rohadt jó az a telefon. Bár ezt a jóságot nem feltétlenül az i5-tel szemben kell mérni, de egyébként bármi mással szemben megállja a helyét. Egy 2011-es telefon. Durva.
Ha csak annyit tudnék, hogy mennyit ér a használt piacon (40k btw) és hogy 2011-es, akkor azt kérdezném először, hogy aranyberakásos-e, aztán meg azt, hogy i4s-e. Mert ha az utóbbi, akkor simán megéri.
-
HuMarc
veterán
válasz
norbert1998 #20709 üzenetére
Nekem is írd már meg, én is lemaradtam róla. Azért off-topicot ritkán takarítanak.
-
HuMarc
veterán
Szakmai dolgok az OFF-topikban... Pfuj... BUÉK mindenkinek
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #20577 üzenetére
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #20274 üzenetére
no comment
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #20270 üzenetére
Akárki akármit mond, én még mindig siratom az AG Neovo F-419-emet (19" és 1280×1024), mert böngészni még mindig 5:4-en a legjobb.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #20231 üzenetére
De azt tudjad, hogy pénteken SÁRA, csak az első négy óra lesz megtartva. Amúgy nem ma, hanem tegnap köszöntem asszem.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #20213 üzenetére
Ha köszönnek nekem, én visszaköszönök, nem úgy, mint egyesek
Már másodjára jöttél szembe és köszöntem, de semmi válasz...
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #20159 üzenetére
És hogy megy az egyetem? megy egy pü.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #19743 üzenetére
Nem megy nyugdíjba, de azt mondta az egyik szülőnek, hogy jövőre nem lesz ofő, mert nem tudja megvédeni az érdekeinket a többi tanár ellenében (?).
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #19738 üzenetére
Elvileg jövőre nem ő lesz az ofőnk
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #19736 üzenetére
Hát, már elkéstem, de szvsz egy üveg vörösbort.
-
HuMarc
veterán
Volt anno egy LG-fan itt a PH!-n, ki volt az? De ilyen nagyon durván LG-fan.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #19600 üzenetére
Alt+230?
Ctrl+C - Ctrl+V?
Švejk.
-
HuMarc
veterán
Ez simán #napkommentje
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #19007 üzenetére
Magyar nyelvű leírás + használati utasítás kötelező elvileg, ha nincs, akkor a) nem veszed meg b) jelzed a fogyvédnél, és megírod homáron, aztán lesz ami lesz.
De a szoftver nyelvéről nem szól törvény, ha jól tudom.
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #19005 üzenetére
Miért ne árulnák, attól, hogy nincs benne magyar nyelv?
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #18861 üzenetére
Nekem is '99-es szemüvegem volt, meg az osztályban volt még egy (két 8-as összefogva) hegesztőüveg. De a távcsőben is láttam.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #18859 üzenetére
Fotó nem készült, de láttuk
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #18794 üzenetére
Jaja. PS3-on Motorstormban volt olyan, hogy fél perccel rosszabb idővel nyertem, mint amivel korábban második lettem. Adaptív nehézségi fokozat rulz.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #18725 üzenetére
Én se látom (MSO '13), de elég egyszerű beírni, mivel az A4-es méretet ismered, és csak felezni kell. Más megoldás egyébként se nagyon van.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #18656 üzenetére
Én elfelejtettem a gépem jelszavát, mivel az ujjlenyomatommal szoktam feloldani. De be tudtam lépni a fiókomba, létre tudtam hozni egy másik fiókot, abban pedig megváltoztattam az eredeti felh. jelszavát.
Illetve az nem igaz, hogy nem tudtam a jelszavam, mert tudtam, hogy minek kéne lennie a jelszónak, csak nem az volt...
-
HuMarc
veterán
Hát, nem tudom. Egyik sem túl meggyőző. Főleg az Ace 4 nem, ami ha jól látom Dual-Core, és 4 GB a belső memóriája. Akkor már inkább Idol 2 Mini S, a T-től.
Az a gond, hogy WP-fronton csak kompromisszummal tudnék váltani (minimum 1 GB-s, 4"-os Nokia kéne, de Nokiák ebben a kategóriában két évvel a Lumia 520 után még mindig 512 MB RAM-mal versenyeznek.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #18434 üzenetére
Szívbemarkolóan őszinte, csak éppen eladni nem fogod. Hónapok óta nem volt kipróbálva (
) és már akkor sem működött rendesen (
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest