- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pit stop #22464 üzenetére
Ha szigorian veszem, akkor en amit hasznalok az windows laptop + android telefon. Na most ha valtok akkor marad windows laptop + ios. Tehat Tovabbra is ket platformon fogok mozogni.
Amúgy a kíváncsiság hajt, meg az, hogy tenyleg szeretnek egy b.szo kamerat, a szifonrol meg tudom hogy abban nem fogok csalodni. Flagship android telefonok nem voltak csaladban, illetve a kozelemben, nem tudom attol mit varjak. (Bar anno a mi 9t pro-rol azt gondoltam hogy flagship
)
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pit stop #22431 üzenetére
Régebben napi szinten beszéltem azért velük, aztán valahogy abbamaradt. Blackmirror-ral például nem tudom mi van (sokat lelkiztem anno vele
), batai15-öt azért még látom Facebookon egyszer-egyszer.
Megnéztem most a tesztet, tetszetős. A notch hiánya meg nagyon is. Nincs olyan nagy bajom vele, de jobb ha nincs. A hardver is korrekt, bár a felhasználói felülete még mindig nem tetszik a Sony-knak, olyan "steril" nekem.
Első lakás volt nekem is, hitel is van. De havi 52-t fizetek (10 évre, már "csak" 7 van vissza), ebből meg semmilyen albérlet nem jönne itt ki (meg az akkor sose lesz az enyém). 90-től indul kb. itt Tatabányán egy valamire való albérlet. Bár én most kint lakom a páromnál Szlovákiában, üres a lakás. Kiadni nem akarom, mert csak leélnék nekem, meg a bútoraim sincs hova tenni.
Őszintén? Autók, meg PC. Utóbbi ritkábban (ilyen hardver árak mellett
), de pl. egyre több autót szerelgetek hobbiból, páromét, sajátomat, néha ismerősöknek. Meg 12 óra munka mellett sokszor csak vagyok otthon, pihenek. Mobilból mára oda jutottam, hogy veszek egyet, 3-4 évig használom, majd olvasok 1 hónapot kb, és veszek megint egyet, újabb 3-4 évre.
Játszani se játszom már mobilon, pedig anno függő voltam.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pit stop #22429 üzenetére
Nem is tudom a többiekkel mi a helyzet
Cyberpunk, HuMarc se lépett fel régóta, quailstorm is nagyon eltűnt, w333 se ír nagyon. Na meg a napokban olvasgattam pár régi üzenetváltást, batai15, Blackmirror.
Milyen Sony-ra? Mostani mobil ágat nem követem, vállalhatóak? Nem is igazán hallok a Sony felől.
Ingatlan? Jó árakon mennek és sajnos ez csak rosszabb lesz szerintem. Anno amit 18-ban vettem lakásom (8 millió) azt holnap az első embernek el tudnám adni 15 millióért. Ez se normális.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
pit stop #22301 üzenetére
Hát ár/értékben nem éri meg, de nem ezt szoktam nézni, máskülönben valami kínait vennék.
P20 Pro-n gondolkodtam egy kicsit, de ebben a döntésben már a megszokás is szerepet játszott. Hiába vannak gondok az iOS-el is, de sok évnyi használat után már nehezen vált az ember platformot.
-
quailstorm
félisten
válasz
pit stop #22202 üzenetére
Akkor jó. Én kíváncsi vagyok meddig húzom még, sajna a Z10-en csomó app nem indul, a ZTE meg kevés, az Z3c használtan meg drága
Egy szerencsém van, majdnem állandóan van előttem gép. Netezni telefonon kb sose szoktam mostanság. Csak chat, időjárás, kétlépcsős belépés, meg mail.
Ja meg tanulás és SFTP. Az kell. Szerencsére WPS office jól fut Z10-en még mindig. -
quailstorm
félisten
válasz
pit stop #22199 üzenetére
Én MTK-s 4.2-es stock droiddal tolom, és ott csak annyi a dolgom, hogy beállítások, akku, százalék...
De ezen van gyári jegyzetek app is, meg tud USB-s WiFi adapterként működni PC-vel, gyárilag...
Mostanra már sikerült eljutnom odáig, hogy láttam droid 5.1-et, 6.0-át és 7.0-át. Mind MTK-s volt. -
quailstorm
félisten
válasz
pit stop #22185 üzenetére
Jó úton haladsz afelé, hogy a fórumon töltsd az életed.
Utólag is boldog születésnapot kívánok a Bélának, valahogy a köszöntés idén elmaradt.
Én arról tudok beszámolni, hogy 4 félév mérnökinfó BSc alatt még nem sikerült semmiből se bukni, 132 kredit eddig asszem.
Meg hogy a szobám úgy néz ki mint egy elektronikai hulladéklerakó, és a napi 8 óra mellett izgi lesz kiganajozni. -
mokuska02
tag
válasz
pit stop #22157 üzenetére
Először is köszönöm az építő kritikát.
Az ujjlenyomat olvasót próbáltam praktikusra tervezni,így nem kell feloldás előtt a home gombot nyomkodni.Viszont a home gomb is praktikus ha az ember azonnal a főképernyőre akar ugrani.Az OLED-részt pedig értesítési funkcióval,hívásfogadás és elutasításra,valamint egyéb funkciókra lehetne használni,alkalmazástól és beállítástól függően. A bekapcsológombot egyelőre nem tudtam mivel kiváltani,a hangerőgombok meg egyszerűen kellenek.
Kifejezetten kompakt,logikusan felépített jól használható telefont szeretnék tervezni, ami elüt a mai kor minimum 5 colos tepsijeitől,mert szerintem ennek is lenne piaca.
-
quailstorm
félisten
válasz
pit stop #22140 üzenetére
Én inkább azon vagyok felháborodva, hogy a Snap410-nek nincs utódja, lefelé ment azóta a belépőszint. Huawei Y550 időkben bagóért vettél középkategóriát. Most csak a szemét van vagy a csájnafon.
Méret az business, állítólag nincs igény kicsi és erős telefonra, ÁLLÍTÓLAG.
-
nyisziati
veterán
válasz
pit stop #22100 üzenetére
Hát, nekem eddig minden telómnak volt apró hibája. Nem is egy. Sőt, a többségnek inkább nagy hibái...
Meg kellett tanulnom együtt élni velük. Ehhez képest a mostani egy álom. Persze vannak apró hibák a MIUI miatt, de ezzel együtt is eddig a legjobb.
Én azt vettem észre magamon, hogy akkor kezd a váltó "kisördög" csiklandozni, amikor pár jobb hónap után összegyűlik a korpa a zsebemben.Igazából érzem, hogy nincs rá szükségem, de miért ne legyen gyorsabb/Amoledes/B20-as/fingerprintes stb.
-
quailstorm
félisten
válasz
pit stop #22063 üzenetére
Okés. Egy 1Ft-os méretű fekete folttal rendelkező kijelzőm van hozzá asszem. Majd veszek ha van olyan állapotban. Két haveromnak volt W610, harmadiknak K550, ami ugyanaz ugye. Mindnek betört a kijelzője, K550-et többször javítottam, de elhibázott termék volt. Nem elég, hogy közel volt a plexi a kijelzőhöz, puha is volt...
Viszont a walkman 2 fasza, nem volt még flash alapú, kvázi a legsmoothabb menü Sonyn ever. A gombsor meg halál volt nekem teljesenHa majd anyagilag megtehetem, megpróbálok egy ízlésesebb gyűjteményt összehozni, most sok a szemét. De egy Sony mindig jöhet ha üzemképes. Szóval köszönöm előre is.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
pit stop #22030 üzenetére
Igazából összességében, természetesen általánosítok hiszen nem lehet mindig mindenkit kategorizálni. Értem én ezt anyagi, kulturáltsági és emberi szempontból is a normális emberek közül. Ha valaki gyökér az gyökér, ha buta akkor buta teljesen mindegy hova sorolom. Én azt vettem észre, hogy sokat számít az anyagi háttér. Az én ismerősi körömben akik jobb helyzetben állnak sokkal színesebb, kulturáltabb életet élnek, tanultabbak és ez látszik a személyiségükön is. Nyitottabbak, sokkal közvetlenebb és illedelmesebb módon közelítenek mások felé. Én úgy gondolkodom ebben a témában, hogy anyagilag és szellemileg egyaránt el kell érni egy szintet ahhoz, hogy valakit egy-egy osztályba soroljak. Ezt lehet rossz és jó dolognak is tekinteni de ugye mindig is voltak társadalmi osztályok és sajnos vagy nem sajnos mindig is lesznek.
Hozzátenném, hogy én sem vagyok egyáltalán eleresztve csak mert kaptam már meg, hogy az effajta gondolkodás úri huncutság.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pit stop #22005 üzenetére
Ki. Nem lehetett normálisan beszélgetni vele. 70%-ban te beszéltél, de nem azért mert annyira akartál, hanem mert jött volna a csend.... szeretek beszélni, tudok mindenről, de az halott ügy volt.
Melóhelyről vannak, de nem kellenek nekem. Egyrészt a faék bonyolultabb náluk (nem rosszindulatból) meg nem is az eseteim. Ja meg munkahely, múltkor ráfáztam.
-
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #21949 üzenetére
Nekem a gugli után azonnal nyílik a bicska a zsebemben, ez a gyenge pontom
Sok pénzért könnyű jót venni az a kihívás ha olcsón akarsz jót...úgy néz ki a tanácsot osztók nem szeretik a kihívásokat
Amúgy kérdező oldalon is van baj néha. Azt pl megértem hogy miért nem özönlenek a tippek ha pl 20-ért akar valaki okostelefont (újat és nem Kínából), vagy s7 tudású telefont szeretne negyvenér' -
Bkrisz9
őstag
válasz
pit stop #21919 üzenetére
Szerintem túlnőtte, az meg engem a legkevésbé sem érdekel, hogy milyen segítségük volt ehhez, engem az érdekel milyen a telefon, milyen használni. Ha szétlopott (akár legálisan, akár csalásokkal) pénzből van azt oldják meg otthon engem ez a legkevésbé sem érdekel. Itthon is a mi gondunk senki mást nem érdekel. Volt előtte közvetlen illetve mellette is sony a közvetlen közelemben szintén hasonló árkategóriából. Soha a büdös életben nem cserélném le rájuk a P8-at. A Mate 9 pedig eszméletlen, igaz ez csak 2 napig volt nálam. Elfogult nem vagyok, volt nekem már minden... LG,Sony,Samsung,Huawei,HTC illetve ismerősöktől a kezemben Xiaomi,OnePlus,Apple.
Az általam felépített sorrend a következő:
-Huawei (mondjuk nem a P8 hanem a P9 és a Mate9 /főleg az utóbbi/ miatt),Apple,Samsung,LG,OnePlus,HTC,Xiamoi,Sony.Nálam a Sony messze elmarad a "nagyoktól", nem is gurul nekik annyira a szekér mobil szinten, úgy gondolom ez nem véletlen. Az LG mellé pl. felnőtt a Sony-t meg túlnőtte (ha nem is nagyon nagyon).
Ezt nem csak a saját (hiszen valamennyire mindenki húz egy irányba, ha minimálisan is) hanem a komplett ismeretségi, családi, baráti kör véleménye alapján.Egyébként pl.: házimoziban,játék konzolban Sony párti vagyok, TV-ben pedig LG. Csak, hogy ne legyen az, hogy a komplett márkát húzom le.
És igen, előző csúcsmodellt venni droidban elég jó deal.
-
w333
félisten
válasz
pit stop #21768 üzenetére
Body -ra ennyi ! 0.507 W/kg, itt nézd őket
-
naja
aktív tag
válasz
pit stop #21749 üzenetére
Ups, bocsi. LG Spirit, Lumia 735. Mind a kettő Micro USB csatlakozós. Szóval elég átlagos a dolog.
Nem értem miért de iPhone-hoz valót találtam a neten sokat, de androidosból csak a Philips AS130/12-at. Vagy már nem kapható vagy túl drágák (30+). Nem értem miért nincsenek ilyenek. Senkit sem zavar minden nap a kábel dugdosós bénázást, hova-tettem stb-t játszani?
Leginkább amúgy a tapasztalatok érdekelnének még. Köszi előre is. -
Ed3r_X_
nagyúr
-
HuMarc
veterán
válasz
pit stop #21622 üzenetére
Hát csak az alapján mondom, hogy eltűntek, hogy a belépési adataik alapján Cyber év eleje óta, Zsolt pedig több, mint egy hónapja inaktív. Mrlujoak a belépési adatai alapján tegnap is online volt, habár azt nem tudom, csak read-only módban-e.
Szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy megunták/továbbléptek életük ezen szakaszán. Hogyha nem lennék ármester, és emiatt nem lenne alapból ott a PH! a böngésző indításakor a menüsorban, akkor lehet, hogy én is csak szökőnapokon jönnék fel ide.
-
w333
félisten
válasz
pit stop #21471 üzenetére
Vodánál vicc telefon árak vannak de komolyan
S6 több mint 200k ? Media M. függetlenül 160k
G4 több mint 140k ? Media M. függetenül 120k
Az összes telefon a hivatalos gyártói garanciával pl. a Media M -ben sokkal olcsóbb, pedig ők sem olcsók ... szóval vicc kategória ez a Vodafone
-
w333
félisten
válasz
pit stop #21469 üzenetére
Hát 50k -ért már kapsz 3GB/RAM -t, lassan már a 3GB is kevés !
(és még ujjlenyomat olvasó is van benne)
Hogy őszinte legyek én a Sony -t már messzire elkerülném, biztosan ismered dekrer kollégát, hát tőle nem kell nagyobb Sony fan és ő is vált S7 -re !
Xperia Z egy kiváló telefon volt de ezt a minőséget + rendszert felejtsd el, a Sony már rég nem olyan mint régen volt (sokkal rosszabb lett mindenben)
De mondom ha már Sony akkor inkább M4 Aqua vagy M5 !
-
w333
félisten
válasz
pit stop #21456 üzenetére
Persze ... mindenki alkudozik, legfejtebb kiírod hogy fix ár !
Én amikor az S6 -t árultam 135k -ért az enyém volt a legolcsóbb (és tényleg full új állapotban volt 1 pici apró hajszálkarc vagy bármi nem volt rajta) és akkor mentek ilyen 140k -ért a kopottak és 150-160k -ért a szép állapotúak mint az enyém, de még így is voltak páran akik bepróbálkoztak hogy azonnal viszem 100k -ért, meg 110k stb. néha már a p*fátlanság határát súrolják !
Nyilván azért raktam fel 135k -ért hogy 130k -ért elvigyék ... vevő srác meg is lepődött hogy ez egy új telefon és miért adom ilyen olcsón mikor ő ütött kopottat látott drágábban, majd elmagyaráztam neki hogy mindenki a letiltástól fél így a kutyának sem kell a függő telefon ...
-
quailstorm
félisten
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #21367 üzenetére
Ajjaj valamit akkor nagyon elrontott az LG
ezt nem tudtam
Az kiderült már hogy kb mikori gyartasuak az érintettek ? Csak egy év után eszméltek hogy gond van?
Hű ha ez az Apple telefonokkal lenne arról már lehetett volna hallaniM8-akat én is néztem jol lement az ára a 9-nek is, nagyon szép telefon, M7-et is sokáig támogatják azzal se lesz gond. Csak a kamera....meg snap810.
Htc10 már jobban bejön de drága nagyon. -
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #21358 üzenetére
Hát passportot felesleges venni. Elhagyatott, app alig lesz.
Volt egy G flex 2-őm is, azt 40-ért csíptem telekom akcióban nem rossz telefon. Frissítés kérdéses, G3 régebbi az kapott a flex meg nem. Szerintem nem is fog.
Nem adnék érte 80-at, keresnék vmi használt G4-et, vagy hozzáraksz kicsit és újatquailstorm: z10-nél ott volt a 14 napos elállás lehetősége
-
quailstorm
félisten
válasz
pit stop #21358 üzenetére
Számítógép Hálózatok.
Kösz, igyekszek.(#21359) Ed3r_X_: Atomost, pls, Atomost. Vagy valami ultrafos 1,1GHz-es AMD-t.
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #21354 üzenetére
Nem szabadultam, mert eladhatatlan
nem, csak viccelek.
Volt egy kb egy évig, még mielőtt s4-re váltottam eladtam.
Aztán telekom jóvoltából hozzájutottam egy demo z10-hez jo áron.
Nem volt egyszerű a rendelés , féltem hogy törlik vagy elfogy, ezért megkértem quailstormot hogy rendeljen ő is, aztán majd elboltoljuk.
Az enyém sajna hibás volt, de kicserélték egy ujra. Aksira nem vonatkozott a gari, azt vennem kellett bele. Sikerült is, egy eredetinek hirdetett gagyit venni -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pit stop #21337 üzenetére
Hmm igen, most amennyire tudtam takarékra tettem magam, és nem "nyomulok" annyira.
Kihasználni? Most lehet hülyeség, de így nem érzem. Nyilván érezném, de azért más dolog ha egy nő használ ki egy férfit. Nem minden esetben olyan fájdalmas
w333:
SGS5. Nem rossz, rosszabbra számítottam. Ujjlenyomat-olvasó lehetne jobb, nem ilyen simogatós.
-
w333
félisten
válasz
pit stop #21337 üzenetére
Vagy vigyen neki tortát ... csak ne így
Ezen pedig nagyon besírtam
-
Bkrisz9
őstag
válasz
pit stop #21259 üzenetére
A rokonságban, baráti társaságban kopik, repedezik, zörög az összes. A lenovo felsőbb gépei rendben vannak csak a garancia nem ér semmit és az alkatrészellátás kuka. De ahogy mondani szoktuk: Nem nézünk márkát csak adott típust.
Mondjuk én a 8440P-m óta hatalmas Elitebook fan lettem. Imádom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest